Bebelusi de martie - aprilie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

MAMACITA ,GEGEA mersi,sper sa imi treaca,deja ma ustura nasul de atata sters.

GEGEA am patit si eu cu Alicia o faza asemanatoare,dar cu sucul.Am baut suc din sticla,mai era putin si-mi era lene sa ma duc dupa pahar,ea se uita dupa care intinde manutele si zice dai.Nu i-am dat si a inceput sa planga,i-am dat sticla goala si incerca si ea sa o duca la gura.
E tare pofticioasa.De obicei ii dau sa guste dar nu orice.La capitolul dulciuri a papat gogoasa ,cremes si prajitura cu mere.Bine ,nu in cantitati.Vezi cum o pacalesti,ca se face tot mai smechera.

MAMACITA se mai intampla sa mai uit si mancarea pe foc si o ard,ups
Trebuiau dezinfectete sau de ce le-ai pus pe foc?
samuraiului,sa ii iasa dintisori fara dureri!

LIGIA ma bucur ca Raducu e bine,ce buna veste

EELINIA chiar ma gandeam cand ai zis de scrasnitul de dinti ,la sotul meu care asa face in somn.Are si dintii mai tociti din cauza asta,si soacra la fel.Sper ca Alicia nu ii mosteneste.lui Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Rares Andrei - Andrruzza, Alessandra - Giuliatm, Brien Constantin - Dariaevelin, Loriana - Danitin.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Un mare mare La multi ani!!! pt noul an 2006, care a inceput cam de multisor si sorry pt aproape o luna de absenta. Sa spun exact nu stiu ce s-a intimplat, m-am luat cu treaba si cu oboseala si de asta am cam absentat. Evident ca nu am apucat nici sa recitesc din urma, asa ca voi incerca sa fiu prezenta incepind cu penultimul capitol, pe care in sfirsit am reusit sa-l citesc.

Dragele mele, chiar mi-a fost dor de voi , de bebelini si de prietenia noastra.

Noi am avut musafiri peste musafiri, petreceri peste petreceri si mult mult soare si caldura. In perioada asta devin de obicei asa de nostalgica dupa o iarna adevarata ca pe acasa. Noroc cu pozele trimise de mama, mi-am mai ostoit si eu focul!

Despre Daviduc, ce mai, suntem fecior mare, nu umblam inca in patru labe, dar reusim sa ne tinem bine pe ele, ne place sa pasim tinut de minuta, si am inceput sa spunem si noi una alta, ma-ma-ma, ba-ba-ba, si multe alte chioteli. Dintisori=0, cred ca am ramas ultimii! In schimb ne putem mindri cu acelasi somn netulburat de la 7-8 la 7-8 dimineata

Am fost plecati si noi 5 zile la mare, unde ne-am simtit cu toti 4 minunat (nu putea lipsi toto catelul). Poate reusesc sa ma mobilizez sa mai pun si eu pozici ca deocamdata sunt in urma tare.

Va pupilesc si sigur revin!
Oana si David

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor!

LA MULTI ANI! Rares, Alessandra, Brien si Loriana, sa cresteti mari si sanatosi.

Ieri a venit pediatra la noi si ne-a facut ROR-ul. Mara a plins putin cind a scos acul, in rest a fost numai ris. In schimb restul zilei a fost cam miriita. In continuare se trezeste des noaptea, desi procesul de iesire a dintisorului nr.2 s-a incheiat. Mi-a mai zis pediatra ca peste o luna facem si vaccinul cotra varicelei, ca e epidemie si trebuie protejata si ca ar trebui la virsta ei sa se ridice singurica in picioare. Marutza a compensat lipsa de abilitati motrice cu zimbete largi, asa ca a iertat-o.

Rrox, Ioanei. Va doresc ca asta sa fie prima si ultima data cind face o asa acrobatie.

Caramella, stai linistita. Eu sint intr-o raceala continua si Mara n-are nici o treaba. Sint mai rezistenti micutii decit noi.

Cit priveste scrisnitul dintilor, si eu cred ca isi descopera dintii si de asta fac asa. Eu sint dintre cei care si-au scrisnit dintii si mai mari, si nu sint o fire nervoasa , dar pina m-am maritat mi-a trecut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimneata!

Multumim pentru raspunsurile cu scrasnitul din dinti, se pare ca sunt multi bebei "scrasnitori"!
[Gegea], tks, uite incerc la numele tau sa vad daca merge.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Din pacate vad ca nu merge, asa ca pana ma prind de figura am sa va scriu numele cu majuscule, sper sa-mi dau repede seama despre ce-i vorba.

La multi ani Rares, Alessandra, Brien!
Sa cresteti mari si sanatosi!

NINOCIKAP, l-am vazut pe Alexut cel dragut si foarte zambitor!
RP, ca sa-i treaca durerea Marutzei!
OCRAINIC, ce bine ca ne mai spui de voi ce mai faceti! Daviduc e baiat mare de acum!
CARAMELLA, multa sanatate!
ROX, multi pupici Ioanei, sa uite de cazatura si mersi pentru raspunsul cu borcanasele!
LIGIA, felicitari pentru Raducu!
GEGEA, si Stefan e pofticios si de regula ii cam dau tot ce poate el manca si vede, mai ales ca se uita la tine si misca gurita ca si cum ar manca si inghite in sec...
MAMACITA, cum ai dormit? I-am da lui Alexut niste somnic de la noi dar si noi suntem de vreo 5 zile foarte maraiti noaptea si ne trezim des si de la 5 dimineata avem program de joaca si de catarat.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am cam lipsit, si o sa mai lipsesc nitel...
Triplu test a iesit prost, asa ca il repet. Din motive lesne de inteles nu prea am fost comunicativa.

Azi am fost la eco, trimisa de urgenta de dr mea, sa vedem daca bebe are indicii de SD. E totul absolut ok, repetam figura pe 25 ian, iar maine imi iese rezultatul la al doilea triplu test.

Si e fetita!!! Adjudecat!
Ma bucur tare mult, sunt sigura ca o sa fie cel putin la fel de dulce ca Irina. Si vreau sa o cheme Oana Andreea, va mai spusesem eu, sper sa n-am discutii cu Ionut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira imi pare rau ca ti-a iesit prost rezultatul... dar parca si feteel iti spusesear ca existra sanse foarte mari sa iasa asa si de fapt sa nu fie nici o problema... recunosc ca nu ma pricep foarte bine dar iti doresc tot binele din lume si sunt alauri de tine, ca de altfel si restul fetelor, sunt convinsa.

Ellinia multumim de vizionat pozici.

eu sunt tot un car de nervi ca sotul era de in concediu, pana vineri... si dimineatza au sunat si l-au chemat la servici.... si azi vroiam sa ma duc sa depun si eu cererea la primarie.. si e nevoie si de semnatura lui pe acolo pe undeva...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si nu pot sa nu urez La Multi Ani pt Rares si Brien!!

Ligia - multumesc ca ai intrebat de noi!
Si multumesc tuturor pt urarile de Sf Ion (l-am serbat pe Ionut), si le intoarcem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira nu te ingrijora chiar asa, doar ti-am tot zis ca da rezultate fals pozitive. Ce te-ai hotarat, o sa faci amniocenteza daca iese tot prost? Tinem pumnii si te pupacim! Pupacim si pe Oana Andreea din burtica Ce dragut, o sa ai si tu doua fetite! Hai, nu mai fi suparata, o sa vezi ca-i totul in regula Mai bine zi-ne cum a fost la Bran! Sper ca n-ai stat suparata tot concediul... Irinei! Cand ne mai arati frumusetea in poze?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput