Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 7
dori spune:
Cldya, la multi ani pentru baiatul tau. Eu sunt de parere ca la 8 ani copiii sunt cam mari pentru o aniversare la McD. Asa ca mi se pare mai potrivit sa organizezi ceva acasa.
Si fata mea implineste luna aceasta 8 ani, dar fiindca ziua ei va fi chiar de Paste vom petrece doar in familie (extinsa - veri, matusi etc).
Cary, noi de fiecare Paste facem diferite lucruri din carton pe care le agatam la ferestre si de crengute pe care le "montam" in ghivece: iepurasi, cosulete cu oua si flori etc. Anul acesta ne-am specializat in narcise: se decupeaza floarea din carton galben (sau foaie de desen colorata galben) si clopotul florii se face din suporturi de oua decupate si pictate galben sau portocaliu. E destul de greu de explicat, poate reusesc sa fac niste poze spre sfarsitul saptamanii.
Cary spune:
Si mie mi se pare prea mare copilul pentru Mc.D.,mai ales ca TIMPUL este foarte scurt,1 ora si jumatate.
Noi am facut 7 ani si Rebecca a dat petrecere acasa,a inceput pe la 17.30 si s-a terminat la 21.30,copiii s-au jucat pe rupte,foarte putin pe calculator.Un tatic mai inimos a dorit sa se joace cu ei,a facut un concurs de dans;o parada de moda si mima,a fost super!
Casa a fost ornata corespunzator cu baloane si ghirlande,iar spre final (eu am cumparat pt. fiecare copil cate un mic cadou) am organizat o tombola - a fost o surpriza placuta pentru toti!
Spor la treaba!si distractie placuta!
cldya spune:
Buna Dori, Cary ...!
Aveti dreptate ! Nici mie nu-mi surade ideea pt Mc ...
In plus mai e o chestie de care am uitat complect pana azi cand vecina mea a venit sa punem tara la cale. Baietelul ei (prieten cu al meu ) are si el aniversare; in 11 aprilie implineste 9 ani ( al meu e din 10 si face 8 ). Anul trecut au sarbatorit impreuna, acasa, deoarece au acelasi grup de prieteni, plus 2-3 de fiecare parte care sunt verisori sau colegi de scoala. Deci cheful va fi acasa si desigur la comun :)
O sa decoram si noi apartamentele ( copii vor face dute-vino ) cu ghirlande speciale pt birthday.... o idee super este data de Cary daca nu ma insel, sa organizam jocuri (tombole cu surprize).
Singura problema este ca in aceasta seara am pus in discutie a tine sau a nu tine anivesarea copilului... De ce ? Pentru ca am avut (iarasi)reclamatii de la doamna invatatoare. Fiul meu face pe bufonul la scoala. Isi pune lucruri pe cap, se amuza in timpul orei, se baga sub banca ... ESTE INDISCIPLINAT ! I-am spus ca nu mai sarbatorim si s-a speriat. Mi-a promis ca maine nu va face prostii la scoala. I-am spus ca daca va fi cuminte toata saptamana, poate ca vom face petrecerea de duminica. Eu o voi suna zilnic pe doamna invatatoare ca sa aflu cum s-a purtat. Acuma ramane de vazut ... sper sa-l pot stapani cumva ... Asta nu e prima reclamatie care o primesc de la scoala si stiu ce dificil e fiul meu pentru ca si acasa se da de pamant de zeci de ori pana reusim sa facem temele. Uneori nici nu stiu cum sa mai procedez ... 
Cary spune:
E foarte BINE cum ai procedat!!!daca asta da rezultate atunci poti proceda tot asa;
-vine Iepurasul daca esti cuminte,
-mergem la Mare daca faci aia,
-cadou de ziua copilului daca faci etc.
-vine Mosu' daca etc.
Noi am facut lista cu Drepturi si Obigatii pe care am amintit-o in prima parte si care a dat roade din plin.
Bafta tuturor.
angy11 spune:
Fetelor,scuze ca dau buzna la voi,chiar incerc sa-mi gasesc locul pt. baiatul meu,e nascut in 28.12.1997,dar clar nu apartine generatiei acelui an,mai erau cateva zile pana in 98,fapt pentru care l-am si dat la scoala odata cu aceasta generatie,chit ca avea 7 ani si 9 luni,acum e in clasa I,vazand ce fac in clasa I,ma felicit ca nu l-am dat mai devreme.
Eu am scris si la copii de 1997,dar acei copii sunt deja clasa Ii,unii mai precoce,chiar a treia.
Cary spune:
Bine ai venit la noi ANGY!caci aici sunt boboceii de clasaI.
Daca doresti sa fii si tu prinsa in Catalog sa-mi spui ca nu-i suparare caci TU o sa fii "cap de Catalog"!
Avand in vedere ca ai baiat ai procedat foarte bine ca l-ai dat dupa implinirea varstei de 7 ani la scoala!
Multa bafta in continuare.
Dandush spune:
Cldya
lui Razvanel!!!Sa-ti creasca mare si sanatos
. Iar tie iti trimit o
.
Cum a iesit petrecerea???
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
dori spune:
Copiii vostri au facut scoala astazi? Ioana a fost cam dezamagita fiindca astazi fac scoala - a aflat de la colegele de la gimnastica, ca majoritatea nu fac scoala astazi. Nu voia sa chiuleasca, ci doar sa "scape" de ora de religie. Au un profesor de religie care ii terorizeaza. Daca se va intampla si la anul la fel, ma apuc sa fac scandal si sa militez pentru scoaterea religiei din planul de invatamant.
Va m vacanta placuta!
Cary spune:
Rebecca a facut doar 3 ore, mate,romana si abilitati practice-ceva super frumos de Paste-deci abia astept sa ajung acasa ca sa vad!!!
Vacanta tine DOAR o saptamana? si prima zi de Paste???
Eu speram sa aiba 2 saptamani!
W-e placut tuturor si LA MULTI ANI! floricelelor!
Cary spune:
Avand in vedere ca de azi intru si eu in mica vacanta de Paste,va doresc:
PASTE FERICIT si imbelsugat alaturi de cei dragi,lumina si pacea sa va intre in suflete.
SARBATORI FERICITE!