Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Eu ieri am scris un mesaj aici dar nu il vad, o fi de la nesomn sau nu stiu?

Am sa rescriu, "La multi ani, pentru sarbatoritii lunii ianuarie!"

Diana merge in dormitor cam pe la orele 20, mai intai citeste apoi povestim cate ceva, ii citesc si eu si pe la orele 21 doarme de obicei.
Dimineata la 7 fara zece minute desteptarea, pentru ca la 7:30 vine autobuzul. De dormit la pranz nu mai doarme de pe la 4 ani jumate, mai mult, programul ei acum este; luni si marti de la 7:30 la 18 si restul zileleor de la 7;30 la 16:30.

Claudia pe mine m-a intrebat Diana de ce pe cadourile primite de la mos e scris doar in romaneste, ca ea a scris si in engleza o scrisorica ? Iaca asa, nu prevazusem intrebarea. Oricum a fost bucuroasa de daruri. Chit ca nu am avut zapada am avut in schimb flori din belsug.

Toate bune va dorim si succese depline la scolari.

2xCiufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

VIO.NLA MULTI ANI SI MULTA SANATATE FETITEI TALE IOANA.[/red]
SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI SA VA BUCURATI DE EA.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani Ioana si scuze de intarziere!

La Multi Ani Sebastian Ionut!

Sa cresteti mari, mari de tot, sanatosi si norocosi!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Tomecica , Ela mea nu mai doarme la pranz de muuuuulllt !

Din pacate, pentru ca si noi avem aceeasi problema ca si Cosmina, ne trezim greu dimineata.... dar greu de tot.

Am incercat sa o culc la 9.00-9.30 seara, merge o zi -doua

cu scandal, dupa care revenim la "normal", 10-10.30 seara.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by brianamica

Tomecica , Ela mea nu mai doarme la pranz de muuuuulllt !

Din pacate, pentru ca si noi avem aceeasi problema ca si Cosmina, ne trezim greu dimineata.... dar greu de tot.

Am incercat sa o culc la 9.00-9.30 seara, merge o zi -doua

cu scandal, dupa care revenim la "normal", 10-10.30 seara.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Parca ai vorbi de fata mea!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Am o intrebare pentru mamicile cu fetite de 7, 8 sau chiar mai multi ani. De catva timp am observat ca mandra mea, care are acum 7 ani si jumatate, isi tot tinea manuta in pantalonii de pijama. Am intrebat-o ce se intampla, daca cumva o ustura sau o mananca ceva, dar ea mi-a raspuns ca ii place ca o gadila. Deci a descoperit ca mangaindu-se ii face placere. Am incercat sa-i spun ca nu-i bine sa fac acest lucru, ca manutele ei sunt murdare, ca se poate infecta. Am citit despre acest subiect, dar uite ca atunci cand ti se intampla tie nu stii cum sa procedezi. Cum ar trebui sa-i spun ca nu trebuie sa faca acest lucru, fara sa o fac sa se simta prost? Ati trecut prin asa ceva cu fiicele voastre? Cum ati rezolvat aceasta problema?
Este normal sa descopere aceasta placere la aceasta varsta?

Mergi la inceput

isabela- eu de cite ori ma confrunt cu cite o noutate ce nu prea stiu cum sa ii explic ca sa inteleaga partea buna a lucrurilor , ii spun ca-l supara pe Doamne -Doamne daca mai face asa ceva. Si renunta din start.... nu stiu daca-i chiar o metoda sau cit o sa tina dar deocamdata la noi functioneaza.

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

Mergi la inceput

FFFFEEETTTEEEELLLLOOOORR........
Unde sunteti mama? ca tare liniste-i pe la noi . Mai veniti la povesti.
va pupic si va astept .
MAI AVEM PUTIN SI IAR LUAM VACANTA........

LAO TZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Prezenta!
Am facut al-2-lea vaccin si suntem bine,vacanta noi nu prea o asteptam caci ne place tare la scoala,dar pe frigul asta ne-ar prinde bine statul in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Suntem si noi pe aici. Eu nu ma bucur ca vine vacanta, ca parca de-abia am intrat in "ritm" si oricum fiica-mea trebuie tinuta ocupata (si asta e mai greu in vacanta), pentru ca altfel incepe sa faca nazdravanii cu fratele ei, sau sa se certe cu el, si totul se termina cu certuri si pedepse. Asa ca la noi in casa este foarte bine in timpul saptamanii, cand se merge la scoala si cand are teme de facut. WE care a trecut a fost de groaza - sunt inaca suparata pe ea.

Mergi la inceput