Din ce categorie faceti parte?
Raspunsuri - Pagina 3
cisa spune:
apropo de schiopatat, mie imi vine sa pling cand fac cunostinta cu un cub, drept pentru care la mine in casa nu se sta fara papuci.
Danza spune:
Romane de dragoste nu citesc din lipsa de timp. Si noi ca si alte mamici le-am inlocuit cu carti despre si pt copii, pe care le citim impreuna + revista Mami. Curatenie luna nu este pt ca sunt la servici de la 9.00-19.00 si mai are puiu meu un obicei, ca imediat cum isi deschide ochisorii dimineata isi rastoarna cutiile mari in care tinem jucariile si-si alege ceva interesant> dar ma stradui, mai ales seara dupa ce adoarme puiu si in timp ce ascult clona. Hainele nu le am patate si ma stradui nici ale puiutzului sa nu fie, motiv pt care masina ns de spalat spala cel putin 1/zi. Cand era mai mic, se intampla sa spal si de 2/3 ori/zi. Daca zmeiele de scutece inseamna funiile pline de hainute spalate, atunci avem si aici un punct. Nu tip la copil, dar, din pacate, mai aude tipete cand ne mai certam cu taica-sau sau cu sora-mea. Nu intotdeauna reusesc sa stau cu gura pana la urechi in zambet, dar sunt calma cu micutzul. Rezultatul e 1/2 mamica perfecta si 1/2 mamica adevarata.
Si, DA de oboseala, stress si nervi, mai ales seara cand vin de la servici si nu stiu de unde sa incep. de durere cand calc pe cuburi, masinute dezmembrate etc.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
ymellda spune:
Si eu, ca toata lumea, fac parte din ambele categorii, pentru ca mama perfecta nu exista.
Oricum, incerc sa zambesc mereu si sa nu tip, pana acum am reusit sa rezist eroic la toate poznele Andrei, la toti nervisorii ei, ei, poate am clacat de vreo doua ori, dar... era tati acasa si a preluat el controlul. Eu am putut sa plec de-a binelea din casa.
Haine patate cu mancare nu am, dar cateodata e un dezastru cu hainute si jucarii si olita si castroane si lingurite si... bineinteles ca calc pe cuburi sau altceva si... imi vine sa plang de oboseala si... ma intreb altele cum rezista si mai intru pe forum sa vad ce faceti voi. Cateodata am timp sa scriu, ca acum, cand Andra m-a trezit la patru dimineata, ea s-a foit un pic, a supt, a mai mieunat si s-a culcat, dar eu... lasa ca tot am lasat sertarele scoase la dulapurile din bucatarie, acu e timpul, sa le sterg si sa le pun la loc, nu?
Pupicei tuturor.
Alina si Andra
www.bebelus.com
petruta spune:
Vreau sa vad si eu una din prima categorie. PERFECTA! Probabil este si sotia perfecta si femeia perfecta....
In rest incercam cu toate sa fim ca ea.
Apropo: tatal perfect cum este, dar cel adevarat?
Petruta & bb Mihai
carmenp spune:
Cite putin din fiecare, adica nici perfecta si nici adevarata.
Un Paste binecuvantat cu clipe minunate si fericire, tuturor!
Carmen si Ionut
sofiabebe spune:
Eu sunt fericitul "nou" membru sofiabebe, fosta Gheorghe-Tan... etc. si tin sa va marturisesc ca ma incadrez aproape perfect in a doua categorie, cea negativa, adica, mai putin romanele de dragoste (va referiti la Sandra Brown sau la Balzac, pentru ca daca e vorba de ultimul, cartea pe care o citesc acum e de el) - prefer "romanele" despre eroii nostri piticuti din fiecare zi. Zambesc si rad mereu, caci fiica mea imi da multe ocazii, ca si motive de plans resemnat sau isteric si de tipat cand nu mai poooot (vechiul slogan al mamicilor, nu?)Casa arata ca un peisaj selenar, intr-adevar,m dar nu pentru ca ar fi curata luna, ci pentru ca e plina e lucrusoare, pampersi si jucarii aruncate in mod uniform imprastiat. Apropo, pampersii zboara si la noi, dar aruncati de Sofia care daca le gaseste aricii, imediat ii desface si iese din ei, intorcandu-se fuga pe partea cealalta, doar-doar o scapaHaine? Mancare? A, chestiile alea care te apara contra tirului fortat cu mar ras, supa pasata sau iaurt cu cereale, in functie de ora la care se desfasoara ostilitatile! - ma rog, daca aia se poate numi mancare, mai ales dupa ce Sofia a intrat pana la coate in ea, doar ca alta nu mai primesti pe ziua de azi, ce crezi ca gateste cineva?Ce sa-i faci,!
bebe