Din ce categorie faceti parte?
Raspunsuri - Pagina 2
Bobita spune:
Eu fac parte din a 2-a categorie cu exceptia ca nu am timp de citit romane, mai degraba carti despre copiii.
vinv
danielac spune:
Miruna,
O ca clasez astfel:
-imi tin casa curata luna
-citesc carti despre copii
-schioapat dupa ce calc pe cuburi
-plang de oboseala
dana
danac spune:
quote:
Initial creeata de miruna
1.Mamele perfecte
-zambesc mereu
-isi tin casa curata luna
-fac scutecele sa zboare ca zmeiele
-citesc carti despre dezvoltarea copilului
-nu tipa niciodata
2.Mamele adevarate:
-au hainele patate de mancare
-nu duc nimic la bun sfarsit
-schioapata dupa ce au calcat pe cuburi
-citesc cele mai romantice romane de dragoste
-plang de oboseala
Citat din cartea "Cum sa nu fii o mama perfecta".
Voi cum sunteti?
Am citit si eu cartea!Scrisa cu mult umor mi-a placut...Eu sant cate ceva din fiecare...
Dana M. spune:
Si eu cate-un pic din fiecare categorie, doar ca, mi-e jena da' tot va spun, am un talent deosebit (si tre' sa ma feresc in mod special in sensul asta) sa-mi patez hainele cand mananc! Cand eram mai mica era dezastru! Acu sa vezi ce batoasa stau la sindrofii...
Si pe deasupra ma tachineaza si barbatu' (cand ii dau ocazia) ca ce-o sa facem cu Raluca, ce exemplu ii dau, ca-i mai curata ca mine, etc.!
Dana M. si Raluca
papy spune:
4 frsze din prima categorie si 2 fraze din a doua categorieasa s-a rezolvat cearta dintre categorii
cl spune:
Cate ceva din fiecare. La capitolul " casa curata luna" ma cam lupt, iar romanele romantice de dragoste le-am inlocuit cu carticele pentru copii. Merge?
Claudia si Alex(4ani si 4 luni)
cisa spune:
n-am inteles chestia cu scutecele.
eu sunt cam jumatate din fiecare. carti despre copii citesc cand am timp si cand imi pica ceva interesant in mana. la capitolul curatenie este un pic mai dificil deoarece fac si servici, dar seara dupa ora 20(cand copilul meu doareme)trebaluiesc pana imi vad casa luna (bineinteles cu ajutorul sotului meu. de tipat ma abtin cat pot si ma "ratoi" mai mult la sotul meu, copilul(1 an si 8 luni) oricum nu intelege si ma agit degeaba.