Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Georox spune:
Neata fetelor!
Mironna , Mica
Vi s-a intamplat sa fiti intrebate, atunci cand spuneti ca sunteti din Buzau, daca stati in oras? Mie de nenumarate ori!
Iar cat am stat in gazda cu proprietari, mereu ma intrebau : "Si cum a fost la tara ? " Adica Buzau e un sat amarat? Te inteleg perfect mamica oana . Oamenii sunt mult prea nestiutori, iar Buzau fiind un oras destul de mic, nu mai fac diferenta intre sat si oras ! Nu trebuie sa punem la suflet!
Sarbatoresc , caci nu se vede nimic la orizont !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati!
Mironna spune:
Buna fetelor!
Cand eram studenta stateam cu chirie si cand veneam acasa, la Buzau administratora ma intreba: "Te duci la tara?" Cine vorbea...una care era chiar de undeva de la tara, unde nici drumuri asfaltate nu sunt...Aia chiar m-a enervat.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA
Mica-mica spune:
Cel mai mult m-a enervat un profesor universitar , care ne-a intrebat in prima ora care suntem de la tara si care din bucuresti.Pentru el era singurul criteriu de clasificare
Dar i-am demonstrat noi
O zii buna va doresc!
Georox spune:
Buna!
Va impartasesc si voua vestea : SUNT INSARCINATA ! Intrebare : Daca eu am domiciliul in Buzau, dar stau in Bucuresti, bebele trebuie inregistrat in Buzau nu-i asa ? Caci eu habar n-am ! multumesc anticipat !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
ange spune:
nici eu nu am habar cu sta treaba cu inregistratul insa FELICITARIIIIIIIIIIIIII viitoarei mamici
ange,mamica de 2 ori
poze
adameasca spune:
Georox, bine ai venit printre noi si felicitari pentru sarcina! Sa fii sanatoasa si bebe la fel si sa nu ai probleme! Teoretic copilul este inregistrat acolo unde tatal are domiciliul. Dar in perioada asta a sarcii ai nevoie de medic de familie care, din cate stiu eu, trebuie sa fie in orasul de domiciliu din buletin. Asa ca vezi cum faci, poate iti faci mutatie in bucuresti, sa poti beneficia de serviciile medicale ale medicului de familie.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
mamica oana spune:
Felicitari,Georox,uite ce veste minunata!!!Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!!!
poze CRACIUN
Georox spune:
Buna fetelor !
Adameasca , m-ai nenorocit ! Cum adica in orasul de unde este tatal ? Pai sotul meu este din Gura - Humorului, eu sunt din Buzau si stam in Bucuresti! Super nu? Iar doctor de familie am deja aici! Nu a fost nici o problema in aceasta privinta ! Trebuie sa ma documentez mai bine, caci cine crezi tu ca se duca la SV, ca sa ia certificatul de nastere ? Sa speram ca nu va fi chair atat de mare durerea de cap !
mamica oana, Mica-Mica , multumesc frumos !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
adameasca spune:
Mai Georox, eu asa stiu... Acuma, tu tre sa te informezi, ca poate ma insel eu. Si scuze, daca te-am indus in eroare.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal