Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 2

Mironna spune:
Mironna spune:
 Buna fetelor,
Camelia, sa-ti taiasca fetita, sa fie sanatoasa, e frumusica foc!
Sper ca sunteti bine.
Va pup.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA

camelia_daniela spune:
camelia_daniela spune:
 Mironna, iti multumim! 
Da, suntem bine! Seara, dupa baita si dupa papa suntem scanciti rau , in rest - toate bune!
, in rest - toate bune!
Pupici!
Camelia
DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
 Poze Camelia 

Ira spune:
Ira spune:
quote:
Originally posted by ange
Un An Nou fericit plin de realizari!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123
Sa traiesti
 ! Si tie la fel ! Am auzit ca te faci buzoianca de 3 luni
! Si tie la fel ! Am auzit ca te faci buzoianca de 3 luni  la vara, hihihi ! Fetele, sa va-ntalniti cu Camiii, sa faceti poze, si sa mi le trimiteti !
la vara, hihihi ! Fetele, sa va-ntalniti cu Camiii, sa faceti poze, si sa mi le trimiteti !Girls, ce mai e pe la Buzau, toate bune ? Io nu am mai avut timp de messenger cu mama ...si sor-mea nu stie nimic, ca e la Bucuresti.
Mi-e dor de Liceul meu de Arta si de colegii mei !!!
Sara buna !

adameasca spune:
adameasca spune:
 'neatza!
ANge, de ce taci malc si nu zici ca vii in vara in Buzau?
Ira, ce sa-ti mai zic mama de Buzau? Azi dimineata e chiciura peste tot, copacii sunt albi, parca sunt ninsi. E ger. Nu prea am vazut zapada, a nins de vreo 3 ori cate juma de ora, deci nu s-a asezat. Crangul e pustiu. Cred ca s-a terminat si cu Oraselul copiilor. Anul asta nu prea am avut parte de pocnitori, si ce bine a fost.... Liceul tau de arta e fix la locul lui. Ca si celelalte licee. S-a deschis in piata un supermarket Avantaj. Nimic spectaculos in el. Pe Unirii se schimba magazinele ca sosetele. S-au marit tare mult chiriile. Si nu mai fac fata comerciantii. Azi e un magazin de usi metalice, maine e magazin de gresie si faianta, poimaine de cadouri si alte cele. Ce sa-ti mai povestesc?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
 www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Georox spune:
Georox spune:
 Buna buzoiencelor!  Si eu toto de pe acolo, insa m-am mutat cu chirie in Bucuresti, impreuna cu sotul. zi am descoperit clanul vostru si ma bucur sa aflu ca nu sunt singura pe aici. Ia spuneti-mi voua vi s-a intaplat sa va vi se zica ca sunteti moldovence, adica stiati ca mai nou Buzau face parte din Moldova ?  Oi fi eu moldoveanca prim casatorie, dar totusi...
Oi fi eu moldoveanca prim casatorie, dar totusi... 
In rest toate bune si frumoase, mai ales ca deja sunt la prima zi de intarziere, sper sa se lase cu  , tare mult mi-as dori !
, tare mult mi-as dori ! 

tuturor si
 tuturor si  sanatosi si voiosi!
 sanatosi si voiosi!

Mironna spune:
Mironna spune:
 Buna Georox, bine ai venit printre noi!
Da, mi s-a intamplat de foarte multe ori si inca se mai intampla. Eu le raspund printr-o intrebare: "Stiti unde este Milcovul?"....Oricum nu ma irita chstia asta.
Te pup.
Mirona si BB Andrada (20.03.2003)
POZE NOI ANDRADA

ange spune:
ange spune:
 daaaaa la vara vin "acasa".Abia astept.Nu stiu daca stau 3 luni dar 2 poate
Daca aveti timp poate ne plimbam prin Crang cu prichindeii.Si poate facem poze multeeee pt. Ira.Nu de alta dar am auzit ca vrea sa-si faca postere cu noi
am vazut ceva poze on line din Bucuresti.Nu aevti pic de zapada!!!La Buzau cum e?
Aici e un ger de crapa pietrele.Nu are rost sa va spun ca astazi dimin. cand am iesit din casa mi-a inghetat geaca pe mine instant.Erau in jur de -25.
Robertzelul mi-a facut o criza de astm de toata frumusetea.Acum stam cuminti in casa sa ne refacem.Iesim obligati dimin. sa o ducem pe Maia la scoala.In rest hibernare.
numai bine.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123

Mica-mica spune:
Mica-mica spune:
 Georox, multi o sa-ti spuna acest lucru .
Inclusiv soacra-mea cand a auzit ca sunt din Buzau..." a moldoveanca"... eu la inceput , incercam sa vin cu argumente,geografie,degeaba... dar acum m-am obisnuit
 eu la inceput , incercam sa vin cu argumente,geografie,degeaba... dar acum m-am obisnuit  

Hai Buzau, Buzau !!!

mamica oana spune:
mamica oana spune:
 Mai dragelor,ca mai zic unii ca Buzaul e in Moldova,mai e cum e,dar sa se creada ca dragul nostru orasel e de fapt un amarat de sat...nu stiu cum v-ar pica .Mie mi s-a intamplat.N-am pus-o prea tare la suflet ca fatuca respectiva nu prea fusese pe la scoala,bucuresteanca,de altfel,cu multe pretentii.E trist sa constati ca unii din compatriotii nostri habar n-au pe ce lume traiesc.Oare sa mai avem pretentii de la straini cand nu stiu sa localizeze pe harta Romania?
.Mie mi s-a intamplat.N-am pus-o prea tare la suflet ca fatuca respectiva nu prea fusese pe la scoala,bucuresteanca,de altfel,cu multe pretentii.E trist sa constati ca unii din compatriotii nostri habar n-au pe ce lume traiesc.Oare sa mai avem pretentii de la straini cand nu stiu sa localizeze pe harta Romania?
Oricum,buzoieni,bucuresteni,moldoveni,munteni,romani suntem cu totii,chiar nu cred ca are vreo importanta zona din care provenim atata timp cat stim sa fim oameni.N-am judecat niciodata oamenii dupa criteriul asta...desi pentru ardeleni am o mare stima .
.
Desteapta-te ,ROMANE!
poze CRACIUN

Mica-mica spune:
Mica-mica spune:
 Vai Oana, dar cand eram primul an la facultate (acum 6 ani ) , am fost intrebata de o tipa din grupa (tipa din Bucuresti ) urmatoarele :
"Si stai in oras sau la tara ?" raspuns - in oras
"Si stai la bloc sau la casa?" R-la bloc
"si stai la bloc cu etaje ?" R- da si stau chiar la etajul 5