Le dati bani de buzunar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Sa nu dati cu rosii.Eu sunt una din mamamele care-i dau zilnic bani la baiat.( 12 ani).Pot sa va spun ca-i pun pachet cu el si nu prea ar avea nevoie da bani, dar mie imi e ca poate pofteste la ceva si sa aiba.Am noroc ca e cuminte si sincer si nu-i cheltuie aiurea.Imi spune tot ce-si cumpara.Daca ii raman bani si strange .La intrarea in vacanta avea 2.000.000, plus ca nu imi cere bani pt scoala ( fondul clasei, etc).

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Si fi-miu si-a strans singur bani de bicicleta. Da, era si asta o problema, cand era mic si primea bani ii cheltuia pe toti pe nimicuri. Acum a mai invatat si el...
Dar eu vorbeam de naravul asta de a cere intr-una si de a nu fi multumit niciodata. Sa mai ciupa el acolo cat de putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

doina, cred ca ai dreptate cu diferenta intre fete si baieti:) baiatul meu, care este un piticot, ma exaspereaza...imi cere tot timpul bani - nu face nimic cu ei, ii strange nu stiu pentru ce, ca inca nu se duce cu baietii la chiosc, dar ma zapaceste de cap...am ajuns sa-i dau numai ca sa-l fac sa taca bine, nu face el prea bine diferenta intre 1 mie de lei si 10000 asa ca scap ieftin:)
bianca, de ce sa dam cu rosii? baiatul tau e mai mare, in mod sigur eu o sa le dau cand vor fi in liceu...probabil ceva lunar sau saptamanal dar deocamdata nu vreau sa ii intre in obicei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetita mea are 11 ani si vreo 3luni si tot asa eu nu am invatat-o sa ii dau bani zi de zi pt ca dupa acea sigur va vrea sa ii dau in fiecare zi ii las de 2-3 ori pe saptamina cite 10 mii si atit

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Noi le dam lunar "salariu". Suntem cam zgarciti, doar 14 lei Ioana si 10 lei Tea. Mai primesc de pe la altii si, uneori chiar eu le mai scap vreun banut, mai ramane un rest de cativa banuti...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada are 6 ani, singura inca nu merge afara, dar ii dau cam 20 mii pe zi (nu intotdeauna!) sa aiba sa-si ia un biscuite, un covrig, ceva, o nimica toata. Ii pun sandwich la gradi, dar cand iese afara cu bona trebuie sa aiba ceva bani la ea. La scoala cand va merge ii voi da bani sa-si ia ceva de mancare de la chiosc, pt ca , cu sigurata copiii nu mai doresc sandwich la scoala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by april
La scoala cand va merge ii voi da bani sa-si ia ceva de mancare de la chiosc, pt ca , cu sigurata copiii nu mai doresc sandwich la scoala!!!

Incerc eu sa te incurajez si sa-ti spun ca multi copii mananca sandwich-uri la scoala. Ioana imi da comenzi ferme, desi uneori mai vine cu ele acasa, dar nu-i nici o suparare. Evident, le fac cu ce-i place, de la paine pana la continut, plus salata verde, muraturi sau masline. Este o intreaga arta.
Unora din colegi, care nu primesc mancare de acasa, le ploua in gura si stau pe capul ei, poate primesc o bucatica.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si eu ii dau fica-mi, care are 7 ani si jumatate, 10.000 lei cam de 2 ori pe saptamana, tot pentru a-si lua ceva de la chioscul din curtea scolii. La inceputul scolii nu eram de acord sa-i dau bani, dar a venit de cateva ori si m-a rugat sa-i dau, pentru ca toti copiii din clasa au bani la ei. In fiecare zi are sandwich-ul de acasa pregatit cu diverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

April, cred ca nici nu ar fi recomandabil sa nu ii dai pachetel, stii ce "hrana" se gaseste la chiosc? Mai bine mananca "laptele si cornul", decat crantanitoare pline de Euri si cu termenul de garantie de luni de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenny spune:

Foarte interesant subiectul,eu nu cred ca este o solutie,este prea mic ptr."afaceri"sa nu il afecteze mai tirziu

Aici in Suedia copii primesc o data pe saptamina bani de buzunar, de regula simbata,intre 1-2 euro la virsta de 9 ani.

Mergi la inceput