Rulada de carne cu spanac

Rulada de carne cu spanac | Autor: corbioana

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac azi un rulou de pulpa de porc umplut cu spanac la cuprto, mai fac eu cu ciuperci,. bacon, etc, verdeata dar azi vreau sa fac cu spanac insa nu am mai facut si vreau sa stiu ce s-ar mai putea pune inainutru si mai ales daca se pune ceva pu, faina sa lege??
Multumesc pt idei!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu am facut dupa o reteta dintr-o carte de bucate, cu pulpa de curcan dezosata dar nu e mare diferenta. Se pune spanacul curatat si spalat si cu frunzele asa ude,intr-o cratita cu putin ulei si sare cu capacul pus sa se inabuse cu apa pe care o lasa el si cea de pe frunze ..nu prea mult doar sa se inmoaie frunzele ca oricum se vor coace ...
Frunzele se toaca marunt cu cutitul, se pun intr.un castron cu niste felii de piine inmuiate in lapte si apoi stoarse, cu ou , sare, piper , nucsoara ... se amesteca bine si se pune umplutura asta in carne ... asa cum faci tu cu alte umpluturi. Nu pune multa piine ca iti strica gustul de spanac... 1 felie maxim 2 ...

Cristina

Noi doi... si nu numai


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput