Masteratele on-line?
Ce parere aveti despre aceasta forma de invatamant? Pentru ca lucrez deja si timpul nu-mi mai permite as vrea sa ma inscriu si eu dar parca am ceva indoieli? E cineva aici pe forum care s-a inscris intr-o astfel de forma de invatamant. As fi recunoscatoare daca mi-ar impartasi din aceasta experienta.
pupici
printze
Raspunsuri
mihaser spune:
Eu m=am inscris anul asta la un astfel de master si materialul de inceput suna interesant!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
carola spune:
cat costa un astfel de masterat?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Liliann spune:
da, da, si pe mine ma intereseaza mult acest subiect.
quote:
Originally posted by mihaser
Eu m=am inscris anul asta la un astfel de master si materialul de inceput suna interesant!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser, spune-mi te rog la ce master te-ai inscris si la ce facultate?
mihaser spune:
M-am inscris la ASE Bucuresti. Pretul este 1200 Ron pe semestru si o sa fac 3 semstre.
Pozele noastre
numeioana spune:
Dupa mine nu se merita. Masteratul la zi costa mult mai putin si nu se tine cont de prezenta.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
mihaser spune:
nu este adevarat...masterul la zi costa tot atat! eu nu imi permit ptr ca locuiesc in timisoara, unde masterul la zi costa 500 euro pe an si se fac 2 ani.
fac 3 semestre ptr ca asa e sructura masterului...in loc de 3-4 examena pe semestru o sa am 5-6...o sa termin anul viitor in iarna...cand sper sa iu si gravi in 6-7 luni
Pozele noastre
carola spune:
quote:
Originally posted by mihaser
M-am inscris la ASE Bucuresti. Pretul este 1200 Ron pe semestru si o sa fac 3 semstre.
Pozele noastre
wow! stiam ca e scump dar parca e prea scump :)
cum faci 3 semestre? cand termini?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Taty spune:
Anul asta este deja tirziu pt a ma inscrie la un master on line, asa e? Ne poti da un link unde sa vedem ce putem alege? Please?
Multumesc anticipat!
numeioana spune:
si eu fac tot trei semestre, la zi si ma costa in total 18 milioane tot Masteratul. Pe tine te costa 12 milioane pe semestru, asa ai scris.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
andreea-ana spune:
Nevorbind neaparta de preturi, aici nu se face diferenta daca este on-line sau nu, eu chiar ma apucasem de master acum in vara si dupa un curs m-am hoatarat sa-la aman, nu stiu ptr cat timp....Deci ce va pot spune eu din experienta mea este ca din punctul meu de vedere te solicita mult mai mult cel on line decat cel in clasa. Eu am mai luat cursuri on line nu un program intreg, dar aici ti se dau note pe participare si sant foarte multe proiecte in grup, ceea ce mi se ppare foarte greu de coordinat cnad le faci on line.
Pe scurt mie mi s-a parut ca pierzi mai mult timp cu un master on line.
Succes,
Andreea
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604