Bebelusi de iulie-august 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
Cat despre carucior.eu am luat unul de la inceput de la CAM, il gasesti si aici .Scaunul de masina se pune pe cadrul de la carucior, se plieaza stil umbrela, mai are si partea sport care e f practica (adica se pliaza mic) si landou.Landoul in curand nu am sa-l mai folosesc.Am m-ai pus-o acum acnd era mai frig.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
truli-luli spune:
Irda pupam nasucul portocaliu al Dariei. daca a ajuns asa insemna ca ii place morcovelul. Super!
Katink, Monica elena, Peca bine ati revenit!
Cami si ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Dianami spune:
Monai, am vazut pozele cu Sara, sunt foarte frumoase. Sa-ti traiasca mica mancacioasa!
Monica-Elena, uram si noi "La multi ani!" sotului tau, sa fiti fericiti alaturi de globulet.
Si eu am inceput diversificarea tot cu legume si vad ca le accepta cu placere.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Katink spune:
Peca, scaunelul de masina e de la firma Maxi-Cisi model Cabrio. La cadrul nostru de roti asta se potriveste, dar vad ca mai sunt si alte modele la care il poti pune. Oricum daca ai scaunel Maxi-Cosi eu zic ca merita sa iti iei un Quinny Buzz sau Quinny Speedi SX doar partea care te intereseaza pe tine adica cea de stat in sezut, care si ea la randul ei se poate lasa pe spate cand adoarme copilul in carucior.
Scriu repede ca a facut mandra ochi si cere atentie, sper ca ai inteles...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Dianami spune:
Anis, la fel este si mandra mea. Este foarte vioaie, nu mai are stare, sa taraste prin pat, roade tot ce prinde. Sunt copiii mileniului 3, asa ca se adapteaza si ei la viata asta intr-o continua miscare.
In legatura cu muscatul sanilor, a mea a avut obiceiul asta pana sa-i iasa dintii, chiar ma intrebam atunci ce o sa-mi faca atunci cand va avea. Am indepartat-o de la san atunci cand ma strangea cu gingiile si s-a invatat. Acum nu mai am probleme, chiar daca avem doi dintisori.
In camera cu ea am dormit doar doua saptamani dupa nastere. De atunci m-am mutat in camera noastra si ea doarme singura. Nu am avut absolut nici o problema. Oricum eu am un somn foarte usor si aud orice se intampla in jurul meu.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Katink spune:
Monica-Elena, bun venit si voua, si la multi ani cu sanatate sotului tau!
Chiar, cum se mai simte sotul tau? Tot la pat trebuie sa stea? Insanatosire grabnica si multa putere sa treceti peste aceasta perioada!
Acuma chiar va las ca trebuie sa ii pregatesc mandrei morcovelul pentru ora 14.00
PS: multumim pentru urari si bine v-am gasit si noi!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Yasmari spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI bebeilor si familiilor lor, adica mamici frumoase si dragastoase, tatici mandri, bunici stimabili si pregatiti intr-ale povestitului samd.
Simt si eu o suava dependenta de forumul DC, chiar de stralucesc prin absenta......ma simt uneori vinovata sa parazitez asa sugand raspunsuri la intrebari care-s si ale mele, sa invat din experienta voastra fara sa dau nimic in schimb insa 1. nu se intimpla nimic senzational care sa fi fost discutat si rasdiscutat de voi, n-am nici solutii personale magice si nici doctorii de aici nu ma ajuta cu vreo informatie pretioasa, ba chiar din contra si 2. cred ca e o chestie de personalitate sa stau mai in umbra, sa observ, sa bag la cap si sa vorbesc doar intrebata (halal caracter!!!, sint Rac de zodie si asta explica partial hahaha). Va indragesc insa pe toate, va citesc cu interes si placere(ca sinteti pline de umor) si ma distrez de minune admirind ghidusiile si fetzele nastrusnice ale bebelushilor vostri. Primiti-mi scuzele va rog, mea culpa si mai tolerati-ma printre voi, please!!!!
Daca e ceva interesant de povestit cred c-ar fi participarea mea la un group discussion despre diversificare. Mi s-a spus ca vine si dieticianul asa c-am purces plina de sperante ca ma voi intoarce toba de informatii si sfaturi trasnet......da de unde, pregatita pe bancile scolii Bebelusi de Iulie-august ma simteam eu profesionista!!!!!!.
Prima gogomanie, si cu asta a inceput si GP-ul cand l-am intrebat acum cateva sapt (adica doctorul de fam)e cica sa incep cu banana zdrobita . Eu zic pardon, ma scuzati, se spune (in cercuri cu adevarat profesioniste bai dietician!!!) ca legumele ar trebui date inaintea fructelor, plus ca banana nu ar fi chiar deloc fruct ideal de inceput. Fata, englezoaica,balaie, tanara si dragutza zice mmmmmmmm,yeaaaaaahhhh,it might be! Adek eu ce sa inteleg?
Plus ca chestia asta cu fiecare bebelus are propriul timp cand e pregatit de solide,unii la 4 luni,altii la 6 imi pare foarte confuza. Ca fiica-mea e hipnotizata de farfurie cand mancam noi si din motive de scartzaiala asista si ea pe genunchii mei, poti s-o strigi mult si bine in cele mai duioase si poznase tonuri, nu-si ia ochii de la mancare. Pe de alta parte gura e directia principala spre care se indreapta orice poate fi prins, deci nu e un argument c-ar vrea sa manince.
Eu ma simt cam in pioneze tot intrebindu-ma sa incep or ba, domnisoara e cu o zi mai maricica ca Ingrid a ta, Anis, deci 5 luni si 8 zile, o alaptez insa cu cintec, la propriu si figurat (hitul fiind You are beautiful,you're beautiful it's true.....), reactioneaza tot ca Ingrid si daca insist o apuca plinsul.Greutatea tot ca domnisoara sus numita. Diferenta e ca nu are dintzisori deci am scapat de dureri. Ma gindesc sa te plagiez Anis cu diversificarea.
Am cumparat si vitamine cu gindul la vit D necesara si greu de obtinut in conditiile climei din Londra, raspunsul a fost tot evaziv. Am scapat eu momentul discutiei sau nu s-a ridicat pina acu problema, voi le administrati bebeilor?
Revin, va pup intre timp
blackpanterro spune:
Am fost si noi la doctor, am facut vaccinurile, au fost doar 2, si avem 8,200kg si 70cm.Suntem sanatosi si voiosi, si nu a plans decat putin.Acumnu mai avem vaccinuri pana la 1 an.
Febra i-a trecut, azi-dimineata nu avea nimic deci este de la dinti cu siguranta.Doamne, sa iasa odata ca ma dispera!!!!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
brianamica spune:
Mamici am si eu o intrebare, ca tot am dat pana acum sfaturi privind alimentatia...
Ana mea nu vrea deloc piureul de legume. Am incercat tot ceea ce stiam .... Am facut separata morcovelul nu l-a vrut. Am pasat cartoful si l-am amestecat cu lapte (ca si piureul nostru.. aproximativ).... nu vrea !
Chiar nu stiu ce sa mai fac. Am pus si carne ! Cum simte gustul de legume e jale! E o adevarate bataie !!!
Aveti vreo idee?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
ankak spune:
Salut fetelor!
Abia acum am ajuns acasa plecata de dimineata...la primaria...masii de treaba.... cred ca erau pe putin 100 de oameni acolo....Te intorc din drum daca ai gresiot o virgula....uf! Am terminat, depus actele!
Katink, am apucat pe fuga sa vad ca te-ai intors! Sa va fie de bine vacanta! Pup pentru Emma cea frumoasa!
Daca Matei mai doarme, sper sa am timp sa citesc ce ati mai scris!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos