Bebelusi de iulie-august 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

emaaimee ouale de prepelita fierte ca crude si eu le-as .
multam de lamuriri.
Monai eu ii dau de la 4 luni jumate 10 pic de fier pe zi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Emaaimee multumesc frumos de raspuns.

Noi am anuntat-o pe Ela de Craciun ca Mos Craciun o sa ne faca
"cadou" un BB la mami in burtica (ca sa creasca) , moment la care
mi s-a replicat ca pentru BB trebuie sa merg la doctor nu sa vorbesc
cu Mos Craciun.....

Ulterior , la cateva luni fiica-mea m-a luat la intrebari ca de ce
vreau sa fac cezariana, ce.... mi-e frica de nasterea normala, si mi-a explicat in cuvintele ei cam cum se naste normal (?avea 6 ani atunci...)

De pregatit noi am pregatit-o foarte mult. A simtit miscarile Anei
din burtica si i-am explicat de cate ori am avut ocazia (fara sa o obosesc prea tare) ca BB are nevoie la inceput de mai multa atentie.

Sper sa fie totul OK. Te-am intrebat ca nu cunosc pe nimeni cu o
asemenea diferenta intre copii.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vreau si eu scaun de masa pt bebe. Cine a luat vreau sfaturi. Please!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vreau si eu scaun de masa pt bebe. Cine a luat vreau sfaturi. Please!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

briana pot sa-ti spun ca Miruna (4 ani jumate in plus) nu este geloasa pe Cristina, ci pe noi, ca n-avem timp de ea. Chiar ne spune asa: pe voi va iubesc de 100 de ori, dar pe Cristina de 1000 de ori si chiar mai mult. II e drag sa se joace cu ea, se ofera sa o ia in brate (chiar mai des decat mi-ar placea), cateodat vrea sa ii dea sa pape din biberon.

peca nastere usoara surorii tale.

Apropos, denisam cand trebuia sa nasca???

Pupici,

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salut fetelor!

Multumesc pentru gindurile frumoase! Nu-mi erau prietene nici una dintre ele dar fiindca lucram in acelasi spital si ne-am ajutat de multe ori....iar asistenta chiar a lucrat cu mine in sectie inainte de a se infiinta SMURD Iasi...E greu sa treci peste...asta noapte m-am tot gindit ....

MonaI, eu incep diversificarea cu supa de miine (4 luni jumate' fix) dar iti spun din experienta marului ca in prima zi i-am dat 2 lingurite , a doua 4 a treia 6 iar citeva zile (2-3) mentii cantitatea de 30-50 g sa vezi cum o tolereaza.Dupa aia maresti cantitatea pina inlocuiesti o masa de lapte cu supa!

Brianamica, tie iti convine sa te duci la reduceri pentru ca ai sa si gasesti chiar cite ceva fain de cumparat...eu daca ma duc....vin acasa numai cu nervi ca astia se gasesc oricind si se dau pe gratis...

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emaaimee, multa sanatate puiutei. Am admirat-o si eu in poze pe Scufita Rosie.Sa-ti traiasca!

Ema.nu.ela, nici eu nu am auzit sa se fiarba supa atat de mult, isi pierde toate vitaminele. Legumele taiate in bucati mici fierb f. usor, iar fiertul in oala sub presiune sau la abur scurteaza timpul si pastreaza cat de cat vitaminele.

Ankak, imi pare rau pt. pierderea colegei. E tragic cu asemenea accidente, mai ales ca-i al doilea elicopter SMURD prabusit...
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Simona, multumim...tu esti singura care mi-a raspuns vis-a-vis de articolul pe care l-am copiat ...pai daca nu va ginditi la fimoza ca ultima faza...de ce mai decalotati putza baiatului? Preventiv? Ca pe la mine in familie...nu cred ca a facut nimeni asa ceva...si nu cred ca se poate plinge vreo fata....

Monica, bine ai revenit! Nu am vazut cind ai postat, dar am vazut ca te-au primit fetele! Am ramas restanta cu un cap. si nu mai am timp sa recuperez! Sa va fie de bine vacanta!

Ema.nu.ela cica legumele se fierb pina se sfarima, daca bagi furculita in ele se sfarima f. usor, nu cred ca e nevoie de 2 ore...se poate si mai repede!

Apropo de legume...cite legume bagati in prima faza la fiert? Si cum dat prima data supa? Doar zeama sau mixati si legumele? Doar cite o leguma pe zi sau de la inceput pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, tare faza cu Mario. Poate se face rocker , ce zici? De-aia i-a placut sa dea cu capul...

Delia, felicitari pt. ca ti-ai castigat somnul binemeritat! Sa speram ca o va tine tot asa!

Deny, v-am admirat si voua pozele. Ce scump este! In poza a cincea am crezut initial ca are codite afro... N-am vazut bine .

Irina, felicitari pt. kg pierdute! Multe in jos!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Brianamica...doamne...cind aud cum rezistati voi mamicile cu 2 copilasi, nu mai zic de Laura si de Kulta...ca ele sint deja mame eroine...stau si ma gindesc daca sa-l mai fac si pe al doilea...ca tare mult imi mai doresc, dar cu asa program....mai meditez....

Kulta, ce mai faci draga mea? Ce fac ingerasii?

Anda

Hristina....cred ca esti cam singura care spune ca Matei seamana cu mine...la prima vedere, dar toate trasaturile si mimica, gesturile sint ale lui taica'su! Pina si degetelele de la picioare le tine la fel ca taica'su! Multumim de aprecieri!

Mergi la inceput