Copilasi de nov-dec (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor...FELIS, mi se pare ca ai mare dreptate!!!!!
CIne are rabdare sa ma lamureasca si pe mine (poate Raluca), daca am inceput serviciul, mai trebuie sa duc eu o cerere? am vauzt ca a scris Raluca ca e scutita de alergatura...ce sa inteleg din asta????? ca se ocupa angajatorul cu dosarul..iar eu ..nu mai duc nici o cerere???

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus si noi poze noi din vacanta la munte

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetelor , eu nu mai inteleg nimik !!!
Am primit azi un plic de la servici prin care ma anunta ca s-a schimbat legea cu privire la CIC , au atasat cererea si declaratia , DAR ... intotdeauna trebuie sa existe un dar ... ma instiinteaza ca eu am obligatia de a ma prezenta la primarie sa depun acea cerere si declaratie , apoi dupa ce e semnata de primara sa merg sa o ridic de la primarie si sa o depun la DM pentru a fi atasata la dosarul pe care ei l-au trimis deja .
Si voi a-ti procedat asa ???
Eu stiam doar de chestia cu depusul cererii la primarie , nu mi-a spus nimeni nimik ca trebuie sa merg sa iau cererea pentru a o depune la DM . De la primarie mi s-a spus doar ca trebuie sa merg lunar sa depun acea adeverinta din care rezulta ca nu am reinceput serviciul ...
Eu acum sunt in ceata , habar nu am ce sa mai fac ... dar maine dau iar o fuga la primarie ca sa vad ce zic si cei de acolo ...
bine a zis cine a zis ca suntem tara lu' papura-voda !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Si ca sa va linistiti, a fost azi Paxela si a depus dosarul si ultima noutate: termenul s-a prelungit in luna aceasta... 31.01.06
Asa ca ... relaxare...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
N-am mai dat nici un semn de viata! E vina mea, asa ca sa nu dati! Dar dupa oboseala cu ocazia sarbatorilor a inceput nebunia cu indemnizatia fii-mi! Imi vine sa plang, doar barbata-miu e optimist! Asta pentru ca nu sta el la cozi!

Mie, de la servici, mi-au pus dosarul in brate sa ma duc cu el in Amzei. Dupa care mai trebuie sa merg cu niste declaratii si le Leaganul Sf. Maria, din sectorul 1. Acuma sa vad cum ma descurc. Am inteles ca sunt niste cozi imense! Iar eu nu am cu cine lasa fata ca al meu sot lucreaza exact dimineata, cand ar trebui sa plec eu ca sa rezolv nebunia. Sper sa am toate actele si sa nu ma poarte pe drumuri.
Of, numai la romani poate sa fie un asa vacarm si bete in roate!

Mai trebuie sa fii si personal!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Si ca sa va linistiti, a fost azi Paxela si a depus dosarul si ultima noutate: termenul s-a prelungit in luna aceasta... 31.01.06
Asa ca ... relaxare...

ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

S-a prelungit termenul pana la 31 ian pt depunerea cererilor la primarie sau pt dosarele pe care le depune angajatorul la DM?

Ce talmes-balmes....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

DAR... prelungirea termenului nu cred ca garanteaza plata in termen... sigur vor veni cu scuze ca nu au avut timp suficient sa le lucreze... Sa dea Domnu sa nu fie asa... desi nu cred...

ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by FELIS

Asa ca ... relaxare...

ianuarie 2006

S-a prelungit termenul pana la 31 ian pt depunerea cererilor la primarie sau pt dosarele pe care le depune angajatorul la DM?

Ce talmes-balmes....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

la DM unde depune angajatorul sigur dar cred ca si in rest

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Mie, de la servici, mi-au pus dosarul in brate sa ma duc cu el in Amzei.

Pai sunt nesimtiti... scuze exprimarea... Legea zice clar ... ca obligatia depunerii dosarelor le apartine...
Vezi ca am dat citat din norme si in articolul 29 asta zice... DAca le pui in fatza ce zice legea si le faci scandal?... si ii zici ca ii reclami?...

ianuarie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Fetelor , eu nu mai inteleg nimik !!!
Am primit azi un plic de la servici prin care ma anunta ca s-a schimbat legea cu privire la CIC , au atasat cererea si declaratia , DAR ... intotdeauna trebuie sa existe un dar ... ma instiinteaza ca eu am obligatia de a ma prezenta la primarie sa depun acea cerere si declaratie , apoi dupa ce e semnata de primara sa merg sa o ridic de la primarie si sa o depun la DM pentru a fi atasata la dosarul pe care ei l-au trimis deja .
Si voi a-ti procedat asa ???
Eu stiam doar de chestia cu depusul cererii la primarie , nu mi-a spus nimeni nimik ca trebuie sa merg sa iau cererea pentru a o depune la DM . De la primarie mi s-a spus doar ca trebuie sa merg lunar sa depun acea adeverinta din care rezulta ca nu am reinceput serviciul ...
Eu acum sunt in ceata , habar nu am ce sa mai fac ... dar maine dau iar o fuga la primarie ca sa vad ce zic si cei de acolo ...
bine a zis cine a zis ca suntem tara lu' papura-voda !!!!

Din ce oras esti?... Din cate povestesti nu din Bucuresti- cred... Se pare ca aveti un "reglementari interne"...

ianuarie 2006

Mergi la inceput