Copilasi de nov-dec (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna ziua la toata lumea !!!
Stie cineva cam de cand se incepe plata banilor pentru luna ianuarie , cineva zicea ceva ca dupa data de 20 februarie . Oare asa de tarziu ne vor da banii ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am depus si eu azi dosarul ca angajator( eu am cartea de munca pe firma mea) la directia din Amzei am stat de la 8( ei deschid la 9) la 11 ma intors de 3 ori ca nici ei nu stiau ce le trebuie, am depus dar nu exista nici o dovada ca am facut asta si la cat sunt ei de dusi mi s-a zis ca nu cred ca ei lucreaza cu raiffeisenul( banca in care eu am cont personal) si sa ma interesez mai incolo ( poate la anul sau oare cand) cu ce banci lucreaza si sa deschid cont acolo, si la intrebarea si banii cand mis-a raspuns poate prin martie daca se dezmeticesc astia
asa ca.......

pune-ti copii la regim

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Buna ziua la toata lumea !!!
Stie cineva cam de cand se incepe plata banilor pentru luna ianuarie , cineva zicea ceva ca dupa data de 20 februarie . Oare asa de tarziu ne vor da banii ???

albumele noastre

Anacezara, ar fi super daca ne-ar da in jur de 20, sau, ma rog, dupa 20 (dar nu chiar tarziu)....pt ca asa e normal sa ne dea in februarie banii pe ianuarie. Acum, in ianuarie, luam inca bani de la angajator (ca si pana acum), caci de fapt luam banii aferenti lunii decembrie.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

se paree ca Silviu a facut reactie la Priorix, este plin de bubite mici ca de transpiratie si pe fata si pe picioare si pe burta dar pana maine dupamasa nu pot sti sigur ca deabia atunci e doctora, a mai facut vre-un bb reactie la vacinul asta? si cum s-a manifestat? la ce sa ma astept?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Paxela

Noi nu am facut vaccinul ala, doar AR. Insa am facut rubeola la 9 luni si bubitele seama cu ce ai spus tu.
Imbraca-l gros sa iasa toate bubele pe piele si dai mincare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am intrebat azi la noi la DM si ziceau ca inca nu s-*au semnat protocoalele cu banci de aceea primele 2 luni vom primi banii prin mandat postal , apoi pe card . Si se pare ca ii vom primi cu alocatia deodata .
Daca mai aflu ceva va mai spun si voua .
Pupici..

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Deci... indiferent daca lucrati sau stati acasa cu copilul, conform normelor metodologice la OUG 148/2005, angajatorul are obligatia depunerii dosarului:
ART.29 – (1) În vederea asigurării continuității plății indemnizațiilor pentru creșterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr.19/2000, angajatorii, plătitori ai acestui drept, depun la direcțiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor, dosarele aferente indemnizațiilor pentru creșterea copilului aflate în plată în luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care conțin cereri pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.
(2) Dosarele prevăzute la alin.(1) conțin, în principal, următoarele documente în copie, certificate pentru conformitate cu originalul:
a) cererea de acordare a drepturilor înregistrată la angajator;
b) certificatul de naștere al copilului și, după caz, livretul de familie;
c) buletinul ( cartea de identitate);
d) certificatul privind încadrarea copilului într-o categorie de persoane cu handicap, după caz;
e) adeverință, eliberată de angajatori, din care să reiasă îndeplinirea condițiilor de stagiu de cotizare cerute de Legea nr.19/2000, cu modificările și completările ulterioare, situația deschiderii dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului și a duratei acordării acesteia. Modelul adeverinței este cel prevăzut în anexa nr.4.

La directia de protectie sociala se depune o cerere (care e continuta si in dosarul ce trebuie depus de angajator)... Pana pe data de 10 ianuarie se depune cererea si apoi o adeverintza de la servici lunar pana pe data de 10 ale lunii precum ca nu ati inceput serviciul...

Intreba cineva ce se intampla daca nu sunt depuse pana pe 10 (scuze ca nu am retinut dar sunt in maaaaaaare graba): pai daca nu sunt depuse pana pe 10, banii de ianuarie nu se vor lua in februarie ci in martie sau aprilie, depinde cand a fost depusa vererea la Directia de protectie sociala.. Si la fel, daca nu depuneti adeverintza pana pe 10 februarie, banii de frebruarie nu-i veti lua in martie...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, tuturor copilasilor si familiilor voastre! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa aveti un an plin de bucurii si realizari.
V-am admirat pe toti, sunteti mai mari, mai frumosi si, desigur, mai cuminti .
Avem si noi pozici din vacanta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=/2c08&.dnm=f2a5re2.jpg&.src=ph
Am crescut, suntem nazdravani si vorbareti si nu mai papam laptic de la mami de la jumatea lu decembrie.
Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Nu vreau sa ii scuz pe angajatori, dar norma e din 4 ianuarie, ar ce e aparut in 4 se publica dupa cateva zile... norma e publicata de vreo 5 zile, de aceea nimeni nu stie ce si cum... Unii au aflat mai tarziu ca a aparut... Toata chestia e cu cap facuta... apare publicata cred pe 9 si zice ca 10 e ultima zi... Daca se depune mai tarziu banii nu se mai iau in februarie... deci vor sta la buget mai mult cu o luna sau 2, si bugetul ii va folosi, sau va scoate dobanda pe seama lor... Statul nu ne plateste majorari de intarziere, dar noi daca trebuie sa platim ceva la stat platim majorari de intarziere: de la 01.01.06 majorari de 0.1% pe zi de intarziere...
Asa ca nu e atat vina angajatorului ci a celor care au dat atat de tarziu normele si care au facut cu buna stiintza acest lucru si bine calculat S-au gandit bine: daca va apare pe 10 f putin vor fi cei care vor afla in timp util, deci f putin vor fi banii de platit in februarie, si restul vor fi valorificati...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Care va sa zica asa....

M-am scos!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput