Copilasi de nov-dec (101)
Raspunsuri - Pagina 15

eveline spune:
Da, incerc sa nu ma stresez....ca daca m-as stresa, vai de mine....Bia nu zice decat mama si aghi (fara adresa...) si ihiii asa ca....
In schimb merge singura, face la olita, nu mai foloseste biberonul DELOC si mananca normal (adica nu pasat). Si intr-adevar daca numesc un obiect din casa se uita la el (nu arata cu degetul)....fiecare copilas cu ritmul lui de dezvoltare...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

aime spune:
vai, mey fetelor...pai voi aveti vorbareti, nu gluma...eu ca si Roserb, am un mutulica...de fapt, nu e chiar mutulica, mai stie si el cate ceva...mai nou , spre deliciul lui nana-sa zice nana . Sunt convinsa ca daca vor incepe....greu ii vom mai potoli. Aspiratorul la noi e bau-bau...si nu stiu de ec...numai daca vede ca-l scoti, incepe sa planga...
Azi am fost asa prin cartier, la plimbare, mey, are un avant...merge singur f bine, doar ca se opreste la toti cateii si la toti stalpii ...la garduri....si invata copilu' si sa alerge...sa te tii de acum.
Da, noi ziceam ca nu mai mancam pasat, nici macar carnita...dar ca voi toate, trebuie sa avem si noi o problema existentiala ...nu stiu cum sa-i dau oul, azi i-am facut spanac, asa ca o tocanita, cu legume si ou, oul sfaramat cu furculita...neah....cu greu l-a papat, nu prea i-a placut...voi cum le dati oul? Ca nici cu piure nu-i place, lui ii placea cu eternul piure cu de toate legumele pasat...la fel si ficatelul...da ficatel inca n-am papat de cand nu mai pasam...
Jasmine, nu te ingrijora, ca nu vrea sa mearga singur...o sa te ia pe neprevazute...Vladut mergea f bine tinut de mana, iar seara ne jucam cu el si-l puneam sa faca ture, de la mine la tati...si intr-o seara, ne-am trezit cu el in bucatarie, venind din sufragerie...usurel-usurel...de atunci, gata, a inceput sa progreseze f mult, acum mergem pe strada singuri...stii cum se zice ca baietii-s mai puturosi la mers...atata vreme cat e in regula, si e doar frica sau lenica...nici o grija, va veni si vremea lui.
Monica, ce frumos povestesti de micii tai. lui Alex dom' profesor.
aime si Vladimir, 1an+

eveline spune:
quote:
Originally posted by aime
Da, noi ziceam ca nu mai mancam pasat, nici macar carnita...dar ca voi toate, trebuie sa avem si noi o problema existentiala...nu stiu cum sa-i dau oul, azi i-am facut spanac, asa ca o tocanita, cu legume si ou, oul sfaramat cu furculita...neah....cu greu l-a papat, nu prea i-a placut...voi cum le dati oul? Ca nici cu piure nu-i place, lui ii placea cu eternul piure cu de toate legumele pasat...la fel si ficatelul...da ficatel inca n-am papat de cand nu mai pasam...
aime siVladimir, 1an+
Eu ii dau oul sub forma de omleta cu cascaval si cu jambonel prin el, pe post de felul doi cam o data la trei zile. Bat bine oul, pun un pic de cascaval si bucatele de jambon sau pastrama, pun un piculet de sare si un piculet de oregano (ii place la nebunie) si apoi il pun intr-o craticioara pe foc in care am topit unt...si amestec incontinuu pana se face....vreau sa spun ca ii place de nu mai poate, il papa tot fara probleme...dar tot de gusturi depinde pana la urma...
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Roserbito, ce bine ca te-am prins, zi-mi si mie, te rog, ce laptic papa Mihnea?
delia, sper sa nu gresesc, dar stiu ca Roxana ii da lui Mihnea, Humana.
quote:
Eu ii dau oul sub forma de omleta cu cascaval si cu jambonel prin el, pe post de felul doi cam o data la trei zile. Bat bine oul, pun un pic de cascaval si bucatele de jambon sau pastrama, pun un piculet de sare si un piculet de oregano (ii place la nebunie) si apoi il pun intr-o craticioara pe foc in care am topit unt...si amestec incontinuu pana se face....vreau sa spun ca ii place de nu mai poate, il papa tot fara probleme...dar tot de gusturi depinde pana la urma...
eveline

aime si

eveline spune:
Aime eu incerc sa-l fac consistent caci il dau ca felul doi la pranz....intr-o zi i-am pus (pe langa cascaval), carnita de pui taiata bucatele pe care am fiert-o inainte si din care i-am facut supita...
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Eveline, si eu tot pe post de felul 2, da uite poti sa i-l dai cu carnita de pui...sau chiar simplu numai cu cascaval...ca e doar proteina, ca si carnea...asa ca...de ce sa-l ingreuezi. Si la felul 1 nu-i dai ciorbica sau supica cu carne? Al meu e inebunit dupa ciorbica, casca o gurita....si i-o fac cu bors de casa, pun si leustean...Chiar, iaca ca-mi mai veni o intrebare: ce "condimente" folositi la mancarica...eveline a zis oregano, eu pun patrunjel, leustean, telina, frunze...da oare busuioc, scortisoara, la mere e voie?
Fetele daca va intereseaza ceva despre alimentatia puiutilor de la 1-3 ani, va dau un link.
aime si Vladimir, 1an+

eveline spune:
Si eu pun leustean sau patrunjel sau hatmatuchi (sau toate trei) in ciorbica, sau supica....acrit, cat de putin, cu borsuc, nu-i place. Si in puiul cu smantana sau in tocanita de legume cu carnita ii pun marar.
Da-ne si noua link-ul....sper sa nu fie considerata reclama si sa nu apara
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
www.sanatatea.com/alimen.php?topic=alimen&page=0028" target="_blank">Alimentatia copiilor
Mie mi s-a parut util, sper ca si voua

roserb spune:
Dutzi, asa e cum zice Aime , inca ii dau Humana 2 lui Mihnea . Zilele astea incep sa fac trecerea la lapte de vaca, pediatra imi spusese sa fac asta de la 1 an, dar m-am gandit sa mai aman un pic. Si, colac peste pupaza, tocmai acum cand mai am jumate de cutie de Humana si ar trebui sa incep sa combin cu lapte de vaca, Mihnea e un pic stricat la stomac, nu-mi dau seama din ce cauza, face un kk bun si doua mai putin bune pe zi. In conditiile astea, oare sa mai aman transferul sau nu? (desi el mai bea lapte de vaca in orez, gris cu lapte, etc, deci nu cred ca laptele de vaca ii va face vreun rau)
Roxana&Co
POZE CU PITICII