Gradinita 123 Calea Floreasca

Gradinita 123 Calea Floreasca | Autor: GABRIELAS

Link direct la acest mesaj

Buna!
Despre gradinita 123 de pe Calea Floreasca cunoaste cineva mai multe detalii ? Program, personal, cum se intra acolo...!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Si pe mine ma intereseaza, e foarte aproape de noi, stiu doar numarul de telefon 2304887 si mai stiu ca fetite unei amice din parc merge acolo si sunt foarte multumiti.
Cine mai are detalii, de abia astept sa aud!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELAS spune:

Intre timp am sunat eu acolo si am aflat ca gradinita are program 8-12 (care, din pacate , nu ma avantajeaza cu nimic) si nu au grupa de pitici pt anul acesta, poate din septembrie (baietelul meu are 2 ani si 8 luni). Cred ca pina la urma voi alege gradinata de la "Satele copiilor" de pe Floreasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Gabriela, ai fost la gradinita din sat, ai vazut-o?
Mie imi place mult locatia, dar habar nu am care e treaba cu satul ala, aveam impresia ca e numai pentru copii cu dizabilitati. Daca poti sa-mi dai cateva detalii zic saru-mana, ca ma tenteaza si pe mine si chiar mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by oana_noemi

Si pe mine ma intereseaza, e foarte aproape de noi, stiu doar numarul de telefon 2304887 si mai stiu ca fetite unei amice din parc merge acolo si sunt foarte multumiti.
Cine mai are detalii, de abia astept sa aud!

Oana, inseamna ca stam in aceeasi zona, ca si de mine e foarte aproape. In acest context, ce gradinite ai mai vazut prin zona care ti-au placut?

Gabriela, cum adica nu au grupa de pitici anul acesta? Nu au in primavara, nu? La satele copiilor, te referi la complexul acela de casute de pe calea Floreasca, de la intersectia cu sos. Fabrica de Glucoza? Eu credeam ca acolo e orfelinat.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Fetelor, gardinita din satul copiilor este o gradinita foarte buna.
Se numeste Gradinita SOS - Satele Copiilor Romania. A fost initial facuta pentru copii din sat, dar cum copii din sat sunt putini, gradinita este deschisa oricui.

Am mai scris despre ea acum 3 ani, dupa ce l-am inscris pe baietelul meu acolo. Acum este in grupa mare sunt multumita de evolutia lui la gradi.

Despre SOS Satul Copiilor si despre gradinita gasiti info aici
http://www.sos-satelecopiilor.ro/index_rom.php

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Eu stau intr-adevar in Floreasca, dar trebuie sa recunosc ca nu mai stiu nici o gradinita prin zona!
Asadar astept cu mare nerabdare sugestii, al meu copil face 3 ani in vara, plus ca acum traversez o perioada in care nu am timp sa merg nici la toaleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELAS spune:

Eu l-am inscris deja pe baietelul meu la gradinita din sat. Mi-au facut o impresie foarte buna: personal dragut (35-45 ani), curatenie, spatii foarte mari, mincare buna (la inscriere am prins copiii chiar la ora de masa). Au doua tipuri de program: 8-14 (2 milioane lei) si 8-18 (160 euro). Puteti merge pina acolo sa vorbiti, nu cred ca este vreo problema. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Redeschid acest subiect. Mai are cineva noutati despre 123? Pana la urma programul este lung (cum apare pe site http://www.iqm.ro/123/) sau scurt cum i s-a comunicat unei mamici? Si este adevarat ca primesc numai copii mai mari? Oare de ce nu apare pe lista de gradinite autorizate, desi e de stat (sau nu mai e de stat?)

Mergi la inceput