Laparoscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tabitha iti tin pumnii pe maine. Astept sa vii cu vesti bune. Va fi bine, ai sa vezi.
Cicicuta eu stiam ca trompele sunt permeabile si am facut 5 IUI (nereusite). Apoi, inainte de FIV, am facut totusi laparoscopia, in urma careia nu s-a gasit nici o problema de infertilitate. Dar nici FIV-ul nu a reusit.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crinuta, ai facut si analizele antispermatice, si testul de compatibilitate?

Tabitha, cu siguranta va fi bine.

Monica

Mergi la inceput

Monica, da.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by crinuta71

Monica, da.

poze

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Crinuta,imi pare tare rau de nerusita ta si din pacate stiu ca si eu sunt ghinionista de felul meu si nu sunt convinsa ca o sa reusesc din prima, mai ales ca nu stiu daca e ceva in neregula, numai ca daca nu incercam si mai ales daca nu speram visul nostru de a deveni nu se va realiza si nu vom reusi niciodata. Eu ma gandesc totusi ca sunt "norocoasa" ca incerc de doar 1 an, pe langa o cunostinta de-a mea care se chinuie de mai mult de 10 ani si care are o varsta care mai degraba se apropie de menopauza si totusi spera ca va reusi o data si o data.Chestia e ca macar eu stiu ca exista o problema ca nu pot ramane dar la ea totul e ok si inclusiv la sotul ei...in cazul asta sa nu-ti vina sa?
Oricum, m-am hotarat! incerc o IUI si pe murma laparo.
Va pe toate

Mergi la inceput

Cicicuta asta am vrut sa-ti spun ca poti incerca IUI si fara laparoscopie, daca stii sigur ca nu ai probleme cu trompele. Dar la voi ce probleme sunt?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare fetelor!cine face laparo pe 31 ian la Elias?eu sunt programata atunci la dr T si ma gandeam k poate ma nimeresc cu vreuna din voi k sa nu ma simt asa de straina pe acolo.daca imi puteti trimite si mie un PM cu preturile practicate..si persoanele carora trebuie sa le dau...v-as fi tare recunoscatoare. nu am gasit mai nimic pe sit despre aspectul material al interventiei, ba din contra am citit k dr T nu primeste nimic, ba chiar se supara dc incerci sa ii dai ceva.sa fie oare adevarat?sa existe in Romania si astfel de medici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

madaluta, nu te mai lua dupa toate zvonurile...daca nu ai o experienta pesonala de genul asta. sper ca laparo sa fie o rezolvare pt tine. succes!
tabitha, ma gandesc la tine. sper ca ti-a rezolvat trompa cu probleme si ca te refaci cat mai repede. te asteptam cu vesti bune!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna diminetza!!!
m'am trezit dis de dimineatza moldoveancooooo
sa te tin de mana...acum cred ca esti deja in sala si te opereaza..
ma rog sa fie totul bine...si abia astept sa revii..
te

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Ai dreptate Liana,iar la ora asta Tabitha sigur a iesit din operatie si trebuie sa se trezeasca...
Noi o asteptam sa se intoarca cu bine!!!!

ADELA

Mergi la inceput