Laparoscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga Dianadi: am deschis cap. 2, cu denumirea "Tratament Endometrioza-Diphereline/Cetrorelix 2", dar nu a mai scris numeni acolo din 09/01/2006 ora 09:12:51. Iata link-ul catre el.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65958
Poate reusesti tu sa mai dezmortesti acest subiect. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna fetelor!
Astazi sunt fiindca au navalit uratii. Ceea ce ma mir totusi este ca a venit fix la 32 zile cum a fost si luna trecuta ceea ce la mine e raritate, se intampla o data pe an sa vina la fix. poate e mai bine asa decat sa ma lase sa-mi fac sperante, mai ales ca la un moment dat am avut niste simptome pe care nu le mai avusesem pana acum si ma si gandeam ca exista o mica speranta dar...ioca!Asa ca in curand va urmez la laparo. Totusi as vrea sa va intreb ceva..as vrea sa incerc o prima inseminare fara laparo si daca nu merge luna urmatoare sa fac operatia si din nou inseminare(IUI) voi ce ziceti, ar fii indicat sau mai bine sa fac din start laparo. Ma gandeam ca poate am unele sanse fara operatie, dar io stiu...oricum, sunt intr-o mare dilema si nu ma linistesc pana nu primesc un raspuns de la voi ca la dl.T ma duc de abea pe joi-vineri si pana atunci imi vine sa ma
Pupici multi la toate si succes la operatii(celor in cauza) saptamana viitoare

Mergi la inceput

Cicicuta: imi pare rau ca au venit uratii si ca s-a amanat vestea buna cu inca o luna. Ca sa inteleg mai bine: ai facut pana acum vreo IA? stii ca ai probleme cu vreo trompa? Daca raspunsul la cele 2 intrebari este NU, eu as incerca mai intai o IA si as face dupa aia operatia. Eu insa stiu ca o trompa e infundata, de aceea vreau sa fac mai intai operatia si abia mai apoi IA. Iti multumesc mult pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by michelle99

Buna fetelor,
Sunteti toate foarte dragute. Ati povestit experienta voastra, ati oferit sfaturi cui avea nevoie. Eu urmeaza sa ma operez marti si sincer va spun, m-a apucat o groaza vecina cu nebunia. Ma gandesc chiar sa renunt. Stiu ca poate parea o lasitate, dar numai gandul ca am sa pasesc in sala de operatie ma innebuneste. Poate par paranoica, dar asa simt. Voi, cele care ati ajuns acolo cum ati facut sa treceti peste temeri, cum v-ati sustinut psihic? Va da oare cineva un calmant sau o injectie inainte, asa am mai auzit.

MIchelle99,

da, ti se da un calmant cu o seara inainte (probabil Diazepam sau ceva...)
Eu aveam o durere de cap infioratoare.
Dupa calmant m-a lasat si am dormit extrem de bine.

In ce priveste stressul, la modul cel mai serios iti spun, incearca sa ti-l invingi.
O doza...moderata e normala, dar daca depasesti doza aia moderata, nu te baga in operatie nimeni.
Am avut o colega de salon care inainte de laparo tremura ca varga - motiv pentru care au externat-o si i-au spus sa vina inapoi cind se calmeaza.

Reactia asta e indreptatita - pentru ca starea asta de suprasurescitare poate provoca probleme majore in timpul anesteziei.
Si probabil doctorul tau nu va vrea sa riste.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Tabitha, eu pana acum nu am facut nici un fel de investigatii mai ample ci numai monitorizari de 3 luni incoace, fiindca de prima data cand m-am dus la dr.T si i-am aratat spermograma sotului a spus ca la el e problema si pana nu iese el la liman cat de cat nu are rost sa fac eu ceva. Acum,joi sau vineri ma duc din nou la dr. cu ultima spermograma pe care trebuie sa o faca joi si atunci vedem ce zice. Deci nu am facut nici o IA, nu stiu daca am ceva in neregula pe acolo, dar am stat si eu mai bine si m-am gandit si am zis ca prima oara sa fac o IA si daca nu merge, atunci trec la operatie
Mai am o saptamana de asteptat si simt ca nu mai am rabdare si as vrea sa fie deja sfarsitul saptamanii. Cred ca si tu, ca si celelalte gagicute, ai trecut prin clipele astea grele de asteptare si sti cum este, cumplit de greu. Dar vine si vremea noastra sa fim.
Astept cu nerabdare sa treci cu bine de operatie si sa ne dai cat mai repede vestea buna, ca vine
Pupici multi la toate

Mergi la inceput

Cicicuta: iti tin pumnii sa iasa bine spermograma sotului. Stiu cat de importanta este spermograma intr-un cuplu, dat fiind ca sotul meu are azoo. Hai sa fim optimiste si sa credem in sansa fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Buna dimineata si

LA MULTI ANI

pt. toate romancutele de pretutindeni cu ocazia zilei de 24 ianuarie !!!!!!!!!!

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabitha, tin pumnii pentru maine si ma rog sa te intorci joi sau vineri acasa, perfect refacuta, sanatoasa si cu trompe beton! Multa, multa BAFTA!

Stuart, pt tine, multi pupici tricolori!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Tabitha, astazi si maine ma gandesc la tine si tin pumnii de aici de la departare!

Amely, am primit pupicii tai tricolori si sunt mandra de ei!!! Te dulce si astept cu nerabdare vestea cea mare!

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

tabitha
iti tinem pumnii, ne gandim la tine!
abia astptam sa vii cu vesti bune!!
te pupam

danotino

Mergi la inceput