Laparoscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Michhelle dupa cum vezi fiecare, care a trecut prin laparoscopie iti spune ca nu ai de ce sa te temi. Dar si lor le-a fost frica inaintea ei. E normal sa ai emotii, dar dupa ce trece iti vei da seama ca te-ai stresat mult prea tare.
Am descris laparoscopia mea in pagina 5.

Succes!!! Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Stuartsi celelalte fete care ati citit cu atentie ce am spus eu! Mai fac o rectificare vis-a-vis de injectia de anti-coagulare: primiti una inainte de operatie, mai precis seara dinainte si apoi una dupa, cand va aduce la salon. Asa ca e OK si pe aici e la fel, Stuart.uraj doar trebuie sa aveti la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu nu am primit aceasta injectie. Poate mi-au dat ceva intravenos (doar intravenos am primit totul cat am stat la clinica).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu am facut doar prima injectie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: am recitit cap. 3 unde ai scris despre laparoscopia ta. Iti multumesc din suflet pentru descriere. Situ ca ai facut operatia cu Cezara Bucur. Ai putea sa imi trimit un PM cu cat ai dat la fiecare si in ce moment? eu nu pot de nici o culoare sa dau bani la doctori sau asistente, va trebui sa il rog pe sotul meu sa o faca. In timpul programului de vizite sotul poate veni la tine in salon sau trebuie sa va vedeti pe hol? Daca imi mai trec intrebari prin minte, o sa ti le pun. Sper doar sa mai fii pe aici, ca sa-mi poti si raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithamai sunt inca pe aici caci imi mai face placere sa va ajut si pe voi. Si eu am primit raspunsuri la vremea respectiva. E bine ca ti-ai adus aminte la ce capitol am scris.
Programul de vizita la Giulesti este de la 14 - 18.00 in fiecare zi si sotul poate sta cu tine in salon. Cat esti la reanimare nu-l stresa sa astepte pe hol, caci dureaza circa 4 ore sau mai mult si chiar nu te poate ajuta cu nimic.
Hai ca iti trimit si un PM.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: esti o dulce. Eu de o saptamana am salvat tot ce s-a scris la acest subiect si citesc si recitesc, ca sa-mi fie clar ce si cum, cu ce trebuie sa ma duc la spital, unde voi sta , cat voi sta, ce injectii imi vor face etc. etc. Iti multumesc dun suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Buna fetelor , de foarte multa vreme va urmaresc din umbra , mai ales acest capitol , nu trece o zi sa nu intru sa vad fiecare ce ati mai facut .Le urez tuturor fetelor care urmeaza sa faca laparoscopie multa bafta si curaj si cat mai repede sa ne vedem .
Eu urmez sa fac laparoscopie pe 1 februarie cu dr. T., de aceea am sa o rog pe Danotino(stiu ca nu sunt singura) sa-mi de-a si mie un PM cu protocolul din spital , cat , ce si cum ........si ar mai fi ceva , stiu ca a mai intrebat cineva , dl. dr. T. mi-a zis sa vin pe 31 februarie cu adeverinta si atat , cum procedez ? il caut pe el ? el se ocupa de internare ?eu nici macar nu stiu unde este spitalul ,dar apoi unde il gasesc .........., si ar mai fi ceva cum se procedeaza daca vrea cineva sa stea cu tine , ii da voie ?
va pup pe toate
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle99 spune:

Buna fetelor,
Sunteti toate foarte dragute. Ati povestit experienta voastra, ati oferit sfaturi cui avea nevoie. Eu urmeaza sa ma operez marti si sincer va spun, m-a apucat o groaza vecina cu nebunia. Ma gandesc chiar sa renunt. Stiu ca poate parea o lasitate, dar numai gandul ca am sa pasesc in sala de operatie ma innebuneste. Poate par paranoica, dar asa simt. Voi, cele care ati ajuns acolo cum ati facut sa treceti peste temeri, cum v-ati sustinut psihic? Va da oare cineva un calmant sau o injectie inainte, asa am mai auzit. Cine e facut rahie, imi poate spune exact cum decurge la rahie, daca poti fi prezent si mai ales daca e ceva neplacut?
Sper ca nu v-am bulversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, tabitha,
am citit cu interes subiectul Tratamente endometrioza/Diphereline/Cetrolelix, care a fost inchis de curand si as vrea sa stiu unde s-a mutat discutia de acolo?
mersi!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput