Rahova sau apropiere..... (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Imi pare rau Monica . Sper sa te faci bine cat mai repede .
Restul lumii unde sunteti?
Noi azi mergem in vizita de "socializare", imi duc fata la 2 baieti, sa isi aleaga .

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nici eu n-am fost ieri in parc. Nepotelul meu a preferat sa stea acasa sa se joace Hercule.

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

si de la noi tuturor!

Si noi ne pregatim sa iesim azi la plimbare, mergem sa ne vizitam prietenii si rudele care se tot roaga de noi sa le facem cate o vizita si niciodata nu reuseam sa ajungem! Azi suntem hotarati!

Va doresc sa aveti parte de o duminica frumoasa alaturi de cei dragi voua!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi am stat toata ziulica cu astia mici, au fost super cumintei amandoi, am iesit si vreo 45 de min pe-afara...dar asa in jurul blocului si sa cumparam ceva dulce de la coltz...era chiar bine afara pe la 12,30 am fost...dar acum seara cand am plecat acasa doar eu si alex era un vaj si un ger de iti inghetza fatza
va pupici si va urez noapte buna si linistita

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, noi am fost ieri un pic in parc, dar Oanei nu prea i-a placut asa ca am plecat repede. Nici net-ul nu a mers abia azcum sper ca s-a reparat.
In alta ordine de idei cum ar putea sa fie cineva mai suparat ca mine, am gasit iar un motiv, am o prietena care trebuie sa plece definitiv din tara, cand a avut nevoie am ajutat-o, koi ar fi trebuit sa plece, dar un telefon nevinovat m-a pus in situatia s aaflu ca va pleca maine. Cum e posibil sa plece fara sa-si ia ramas bun???? Cand am aflat, am ramas interzisa, apoi simteam cum ma enervez, acum m-am calmat, ca nu merita sa-mi fac nervi. Si cand ma gandesc ca am vrut sa-i botez copilul, si am ajutat-o sa nasca tocmai la Focsani!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Cristina, te inteleg ca suferi pentru ca nu ti-ai luat ramas bun de la prietena ta insa ma gandesc la zilele de dinainte sa plec eu in strainatate cand desi stiam ca ma voi intoarce, imi era foarte greu sa-mi iau ramas bun de la prieteni. De fiecare data cand trebuia sa fac asta se lasa cu lacrimi si suspine. Nu stiu cat de apropiate ati fost voi, insa eu pot sa-ti spun ca in perioada cat am fost departe am tinut legatura cu prietenele mele mult mai mult decat o fac acum, cand sunt aproape de ele. Asteapta sa ajunga acolo si vei vedea ca isi va aduce aminte de tine si te va pretui mai mult decat a facut-o pana acum pentru ca in strainatate e foarte greu sa-ti faci prieteni de suflet si iti aduci mereu aminte de cei pe care i-ai lasat acasa. Acum mai depinde si de firea omului, mie una mi-a fost greu.

Mey, da' e frig rau afara! Nu-mi vine sa cred cum suiera vantul pe la geamuri, cu tot cu termopane!
Ca tot am vorbit de strainataturi, mi-am adus aminte ca anul trecut pe vremea asta umblam in tricou in timp ce primeam mesaje cu fotografii din Romania cu zapada si strazi inghetate si greu imi imaginam cum poate fi! Uite ca acum traiesc pe pielea mea si nu ma mai minunez asa tare!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Tina multumesc pentru incurajari... daca ma va cauta probabil ca ma va gasi.

In alta ordine de idei asta va fi ultima iarna fara termopane. Merg prin casa si mai zic "uite aici se simte curent.... " asa ca vreau termopane, poate de pasti daca sunt ceva reduceri!

Mergi la inceput

Neata, doamne ce frig e afara.... si e o aglomeratie pe transport....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata! E gheata, frate. Eu am termopane dar stau la 10 cu fata la est, adica la vant, asa ca la dormitor am si un rulou exterior si tot as mai vrea ceva. Nu pot zice ca e curent, dar ma deranjeaza ca au transpirat si e cam umezeala. Ma rog, termopan ieftin = prost.
Cristina eu stiu mai bine decat oricine despre ce vorbesti. Si sufar si acum desi au trecut ani buni.
Am avut o colega de serviciu careia i-am botezat copilul. La momentul ala ei au zis ca ne-au ales pe noi sa le botezam baiatul pentru ca vor de nasi niste prieteni si nasii lor de cununie erau divortati. Cand a nascut, mama ei nu a venit, nu stiu ce neintelegeri au avut, oricum am scos-o din spital cum se face si vreo 2-3 zile am ramas la ea, nu ne-a lasat sa plecam pentru ca sotul ei inca nu intrase in concediu si ii era teama. Deci am ajutat-o cum am stiut si noi, in conditiile in care maica-sa nu a venit sa-si vada nepotul. In fine, a trecut 1 an, fiecare cu problemele lui, nu ne-am vazut atat de des pe cum vroia ea. Aflu cu totul intamplator ca au castigat la Loterie si pleaca in SUA. Mai mult, in momentul in care am aflat noi ei deja vandusera casa (parca) si mare parte din lucruri, mai aveau un pic si plecau. Ne-am suparat putin, ma rog, mi se pare normal. Din lista cu ce mai aveau de vanzare am luat si eu ceva de la ei. O masina de cusut, o friteuza si un storcator de fructe. Ne-am inteles ca banii sa ii dau in ianuarie si in februarie. Asta era in decembrie de Craciun.
In ianuarie ii dau, cum am promis, jumatate din bani. In februarie ma suna cu o saptamana inainte sa ia Tony salariul (stiau data) si imi cere banii. Eu i-am zis ca nu am de unde pana vineri cand ia el banii. Si ce credeti era suparata nevoie mare ca ei nu au ce manca, ca se cearta cu maica-sa care ii spune sa ceara banii de unde ii are de luat (in conditiile in care nu cereau banii celor carora le vandusera mobila, deci unde erau mult mai multi decta la mine) si ca aflase ca imi luasem haina de blana, din aia artificiala, in loc sa ii dau banii. Ne ducem la ei sambata la prima ora, sa le ducem banii si i-am dus baiatului 1 pui si niste portocale parca. Pe langa ca baiatul nu era acasa si nici nu l-au adus sa il vedem pt.ultima data (era la maica-sa care statea la 5 minute), au pus puiul la facut pentru noi. Eu am zis ca nu stam, ea ca ce sa faca cu puiul, eu zic sa ii faca baiatului ceva de mancare. Si ea cica "ce sa-i fac dintr-un pui?" Cu o zi inainte de plecare i-am sunat unde stiam, acasa, la maica-sa, la soacra-sa, nu au vrut sa vorbeasca cu noi. In ziua cand au plecat la 7 dimineata am sunat la maica-sa si a raspuns barba-su, le-am zis la revedere si atat. Am mai vorbit de 2 ori la telefon, tot cu el, dar nu poate sa ne sune ca vede ea numarul pe factura. Mailul l-am cerut si imi dau unul incorect. Adresa o am, le-am scris, nu raspund. Am vazut cateva poze cu baiatul si cumnata-sa a fost certata ca mi-a aratat poze. Si am renuntat. Mi-e sila.
Sincer, imi face impresia ca a vrut sa plece pe sest, au mai fost niste chestii cand eu o sfatuiam cate ceva si ea a considerat ca ii sunt dusman.
Asa ca se poate si mai rau.
Scuze ca m-am lungit dar nu pot sa o uit si sa o iert, mi-e dor de baiat si mi-e ciuda pe ea ca nici 7 ani de America nu au schimbat-o cat sa ne dea un semn, o felicitare pe mail, nu mai mult.
multi din cei ce pleaca nu vor sa aiba "pe liste" prea multi prieteni, imi fac impresia ca le e teama ca le cere cineva ceva...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

aissa, te inteleg...

Chiar au plecat.... mai mult am aflat ca au facut petrecere la maica-mea acasa si a participat toata lumea. In cazul asta cine trebuia sa faca invitatiile maica-mea sau ei? Maica-mea s-a justificat ca s-au luat la vorba cu sora-mea si era prea tarziu.... cum vi se pare?????

Mergi la inceput