Cana Britta sau filtrarea apei

Buna. Am un bebe de 3 luni care este hranit artificial . Pentru prepararea laptelui am folosit apa de la chiuveta fiarta si racita si nu am avut probleme o luna si jumatate dar am observat ca avea numeroase depuneri albicioase . Am inceput sa iau apa plata pentru prepararea laptelui dar i-au aparut colici de la aceasta apa , am luat alta marca si degeaba . Am ajuns la concluzia ca tot apa de la chiuveta este mai buna, Am citit pe forum ca sunt mamici care folosesc o asa numita CANA BRITTA pentru filtrarea apei. Stiti de unde se poate achizitona aceasta cana ? multumesc anticipat
Raspunsuri

Leditia spune:
Eu nu sunt,inca,mamica..pot sa-ti raspund?
Eu am o asemenea cana de 3 sapt.cred..Si pot sa-ti spun ca-s foarte multumita de ea.Eu beau multa apa,cam 2-3l pe zi si apa plata m-ar usca la buzunar.Stiu asta,pt ca am testat si varianta asta.Numai ca atunci nu foloseam si pt mancare,caci atunci chiar ar fi fost o gaura imensa in buget.Acum am luat cana asta,filtrez toata apa,de baut,de mancare,de ceai sau cafea..si-s multumita.E mult mai ieftin si mai bine asa.Aici e apa calcaroasa si aiurea si nu vreau sa avem probleme cu sanatatea ,dar nici sa fac sacrificii sa cumpar atata apa.Solutia cu cana asta mi se pare una destul de buna.Apa fiarta si racita e groaznica la gust..nu pot sa beau asa ceva,am incercat si mi-a venit sa vars..
Pupici cu lipici.
Edit:am uitat sa-ti zic de unde am luat-o..
Am cumparat-o din Carrefour,preturile incep de la 650mii si ajung si pana la 1,7mil parca.Canile difera,unele au memo,altele calendar,altele pe amandoua,altele filtreaza mai multa apa..etc.Un filtru e 200mii si-ti ajunge 4 saptamani.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

petaluda spune:
buna!
eu am cumparat de la Brita filtrul care se pune direct pe teava de apa. are doua pozitii: ori curge apa prin filtru ori curge direct, adica ne filtrata. are chiar si un beculet care te anunuta cand trebuie schimbat filtrul. la inceput am vrut sa cumpar cana dar ocupa loc in bucatarie plus ca trebuia sa am grija sa fie mereu plina in timp ce cu filtrul montat pe tuturoi am apa filtrata mereu la dispozitie. eu sunt foarte multumita de acest produs si cunosc multe famili care le folosesc cu incredere (inclusiv cana) . eu am decis sa cumpar filtrul cand am constatat ca se depunea calcar pe pahare sau cand fierbeam apa pentru ceai.

savarina spune:
Merci frumos de ajutor. Mi-am rugat fratele sa imi cumpere de la Carrefour din Bucuresti si cana si filtre.

kita spune:
Imi puteti spune daca in Ro se gaseste filtru care se adapteaza direct la robinet(cum a zis Petaluda) si cam la ce pret?
Mercic
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Leditia spune:
kita,exista,insa nu stiu unde sa te trimit,stiu doar ca am vazut acum vreo 2 ani si ceva in carrefourul din militari..si era peste 2 mil.
Acum la ora actuala,nu stiu unde ai putea gasi,insa poti merge prin marile magazine si sa intrebi.
Pupici cu lipici.

fasolica_sufy spune:
quote:
Initial creeata de savarina
Buna. Am un bebe de 3 luni care este hranit artificial . Pentru prepararea laptelui am folosit apa de la chiuveta fiarta si racita si nu am avut probleme o luna si jumatate dar am observat ca avea numeroase depuneri albicioase . Am inceput sa iau apa plata pentru prepararea laptelui dar i-au aparut colici de la aceasta apa , am luat alta marca si degeaba . Am ajuns la concluzia ca tot apa de la chiuveta este mai buna, Am citit pe forum ca sunt mamici care folosesc o asa numita CANA BRITTA pentru filtrarea apei. Stiti de unde se poate achizitona aceasta cana ? multumesc anticipat

miris_ spune:
Folosesc brita din '99, am primit de afara de la cineva cana si cand am descoperit ca s-a adus si in Rom, am fost fericita. Cana la Carrefour e ceva..intre 1-2 mil, iar rezervele sunt 250.000. Schimb rezerva o data pe luna. Piticul a baut apa filtrata cu brita de cand s-a nascut. Eu sunt multumita de ea.
Cristina si Mihnea Stefan

Leditia spune:
quote:
Originally posted by miris_
Folosesc brita din '99, am primit de afara de la cineva cana si cand am descoperit ca s-a adus si in Rom, am fost fericita. Cana la Carrefour e ceva..intre 1-2 mil, iar rezervele sunt 250.000. Schimb rezerva o data pe luna. Piticul a baut apa filtrata cu brita de cand s-a nascut. Eu sunt multumita de ea.
Miris te contrazic.Preturile le-am spus mai sus..si nu cred ca din dec. 2005 pana acum s-au schimbat preturile.Eu tocmai ce-am cumparat cana.Si apoi un filtru,desi in cutie cu cana este filtru,insa m-am gandit ca e bine sa am de rezerva..Deci preturile la cani incep de la 650mii,iar un filtru e 200mii.Asta,asa..sa nu inducem lumea in eroare.
Pupici.
POZE

miris_ spune:
Nu asta a fost intentia mea, sa induc in eroare, eu am facut cadou fratelui meu o astfel de cana pe care am dat peste 1 mil, dar nu asta conteaza, iar ultima rezerva m-a costat cat am zis. Oricum, nu cred ca asta conteaza, cum am mai zis! Scuze daca ai crezut ca vreau sa te contrazic eu pe tine sau sa induc pe cineva in eroare.