Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 13

corianai spune:
Fetele am si io neste intrebari ajutatoare la completarea cererii pt CIC Se pare ca mi-am pierdut indemanarea la completat cereri
La punctul B Referitor la copiii pe care ii am in intretinere, se trec doar ceilalti copii sau si cel pt care solicitam banii??
La punctul C bifam salariata si beneficiar al indemnizatiei prevazuta de OUG 148/2005??
La punctul D ramane Am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului incapand cu data...???
Ma scuzati ca va innebunesc, de la departare e al naibii de greu sa le pui cap la cap. Poate ma ajuta cineva care a completat beleaua asta de cerere

kim222 spune:
Salutare....deja se vede o schimbare de comportament la Duracell...este calm...asta vroia saracutul..plimbare si joaca..UF....iar au inceput ploile...si inundatiile..stare de urgenta la vreo 30 de minute de noi..
Ioana..felictari pentru tenacitate...
Cit despre olita..Duracell face in fiecare dimineata la sculare kk si pipi...apoi cind si cind..pt ca nu este pus regulat. Si mai face kk la 7 dupa cina (noroc ca are ore fixe). Dupa eveniment eu ii arat si el spune cic,cic
Un copil nu poate avea un control al sfincterelor pina ce mielinizarea neuronilor nu este completa (fapt ce se produce in jur de 22-24 luni)..deci mai avem putin de asteptat..
Fata verde...fetele ti-au spus tot ce era de spus..ce nu inteleg eu este...de unde stii tu ca are puroi? Pentru ca atunci s-ar putea sa fie nevoie de antibiotice..daca infectia este bacteriana...
Marcela ma bucur ca prima zi a fost asa de frumoasa!
Roxi...ai incercat sa-i ascunzi suzi? Si daca nu i-o mai dai ce face ? O sa plinga ..apoi din ce in ce mai putin..Oricum este deja mare si o sa va fie si mai greu mai tirziu..asa ca rupe mita!
Si Luca are ceva favorit..nu ursulet..nu pernuta..ci paturici (2-3)...nu adoarme fara ele...dimineata cind il iei din pat...nu pleaca fara ele....apoi si-n timpul zilei cind este obosit..sau licitisit..le vrea...Sa-l vedeti ce fata are carind paturicile dupa el...homeless..
Despre Simona (blueangel)...este ff ocupata...Nu am mai vorbit cu ea de la revelion...
Corinai ..nu mi-au murit deci toti neuronii..ti-am spus eu de ieri ca parca cineva s-a mai plins de asa ceva..uite ca asa era...Roberta...
Roberta..voi ati mai avut crize?

philip spune:
roxana, pupici multi bolnaviorului, si eu i-as da tot antitermice si poate ceva miere in lapte sau ce papa el. nu stiu cat ajuta, da-i mai unge gatutul bolnav.
philip&andreea
copilasi dragalasi

speel spune:
salut
n-am timp sa scriu,Daria,cind stai acasa tot se gaseste ceva de facut si zici mereu,dupa aia.
dar citesc in fiecare seara ce scrieti,asta-i tigara mea.
Peste zi am treburi importante de facut,imi pup odrasla cu mare foc nu de alta dar tare mai trece timpul repede si maine poimaine e mare si nu-l mai pot pupa cit imi doreste sufletul.Profit si eu cit am voie
.
Roxana,pai 38.5 nu-i febra mareeee ,numai ca seara creste ,asta-i nasol.Dar cum au zis si fetele,eu zic sa -i dai antitermice pina raspunde nenea doctorul.

speel spune:
pupici lui Pupi,sa-i treaca bubita.Pai nu esti deloc pretentioasa:numa un buchet de flori?eu imprumut credit cardul de obicei.Nu pe-al meu.ca flori nu mai primesc .Ultima oara am uitat sa le pun apa si s-au ofilit

speel spune:
am vazut poze cu copiii mari.foarte fain arata nora-mea cu parul scurt.dar nu stiu daca i-o mai place de barbata-sau,ca eu nu-l mai tund pina creste mare.daca n-am fata,macar parul lung sa-l aiba.

Ioana_Filipescu spune:
Buna seara , buna seara.asa se intampla cand nu ai chef de invatat. intri pe forum si..de ca maine la examen o sa ma intrebe ce faceau fetele si piticii lor.
Alice2004-oras frumos Targoviste- nu am ce zice insa daca vrei sa cauti un job nou nu ai unde, iar daca ai vrea si ceve deosebit-de exemplu o companie privata si daca se poate si straina nu ai de unde , asa ca..oricum daca ajungi prin targoviste anunta-ma . mi-ar placea sa ne intalnim.
Astazi a fost a doua zi- mai cu pampers, mai fara. Am cam fost plecata toata ziua deci alex a fost fara numai in prima parte a zilei dar am observat ca si-a mai adus aminte cum este sa te uzi.asa ca perseverez.
am citit ca ati tot avut probleme cu cererile depuse la primarii. am vazut stirile pe Pro si au avut un titlu extraordinar intr-adevar:"MAME UMILITE".Daca ne-au dat posibilitatea sa stam acasa doi ani sa crestem copilul de ce trebuie sa il taram la cozi? Eu sunt norocoasa. Cea mai buna prietena a mea este sefa biroului unde se depun aceste cereri deci nu am avut probleme insa astazi in holul Primariei de la noi era o masa de oameni.Nu am decat 3 cuvinte pentru cei care s-au gandit ( oare s-au gandit?!)la acest lucru:SA LE FIE RUSINE.
stiu ca sunt rautacioasa dar am vrut sa imi vars amaru'.
asa ca va spun noapte buna pentru ca ma duc totusi sa invat.am 2 examene maine..asa ca..noaptea lunga
Ioana si Alex
Pupici pentru mamici si pitici

carmenp spune:
buna seara, buna seara, dati un foc...
roxana, si noi tot cu homeopati, da` cind fu sa plece ionut la bunica-sa, dr mi-a zis ca-n caz de urgente sa-i dau nurofen, probabil ai facut-o deja, pupam bolnavioru`..
brei, madam speel, cum vine asta, n-ai timp e nica ca pupi cupilu`?! asta n-am mai auzit, pupacioasa mica ce esti
cu parisu` cum ramine, fac sau nu lista cu suveniruri
?
am remarcat si io ca andreeab nu mai presteaza, nici rain, nici simona...
olivia, inundatii?!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Ioana_Filipescu spune:
Sanatate multa pentru bebelush de roxana!!!!!
Eu il mai alint pe alex " bebelush".Voi nu o faceti?
Ioana...si ziceam ca invat

kim222 spune:
Da..Carmencita..inundatii..te-am prins! Nu te uiti la TV..ca am inteles ca au aratat si la voi...Si uite aici un
Ioana succes miine!