Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiazaaa ! Aici mi-s si io, colega de cerc a Oliviei, hehehe, ce misto suna ! Am fost la o tura de scapat de banii din buzunar, ca tot nu stiu cind o sa mai imi dea statu' altii, asa ca macar sa fiu fara de griji ca am in portofel si nu i-am cheltuit inca !
Marcela, am vazut pozicile, suuuuper frumoase ca de obicei, pupici Liutei cea cuminte ! Parca tu intrebai de sect.3 - eu am inteles ca cine este in CIC nu tre sa depuna nimic altceva decit o cerere la directia din bdul.1Decembrie 1918 nr.12-14, de rest se ocupa firma angajatoare. Pentru stimulentul de 3 mil e altceva ... aici is oleaca in ceata, ca nu sint in situatia de a-l lua.
Ioana, ce m-am distrat cu "orasul in care nu se intimpla nimik" - Tirgoviste -, socrii mei sint de acolo, eu iubesc tare orasul acesta pentru ca mi se pare o oaza de liniste in comparatie cu Bucurestiul murdar si aglomerat ! Abia astept sa mai ajung pe acolo, ca nu am mai fost cam demuuultisor, fiind copilul mic ! Poate reusim sa ne intilnim odata ...
Daria, noi avem leagan in casa, asa ca stiu cum e, Andrei a invatat sa ii spuna pe nume - ingu - si il aduce tiris prin casa, sa il dam !Macar am rezolvat cu zilele urite cind nu avem acces la leaganele din "papu", adicatelea parcul !
Cit despre periuta si pasta, eu am luat nenedent, am gasit la sensiblu, dar folosesc o periuta de la oral-B, cea mai mica si tre sa spun ca dupa incercari indelungi, intr-o zi ne-am luat si noi parintii periutele si ne-am facut ca ne spalam pe dinti in fata copilului. Asa de incintat a fost, ca acum seara, dupa ce isi bea laptele, stie ca tre sa se curete pe dinti si abia de ii mai iau periuta din mina ! Bine, ca si-o baga si in urechi sau se curata cu ea pe fata, asta-i alta problema, dar macar ma lasa sa ii dau si pe dinti ! Acum urmeaza olita ... sau mincatul singur cu lingurita, vad eu in care ordine !
Hai ca am scris un roman ... Pupici tuturor, mai bintuiesc pe aici, pe la legislative, sa vad daca mai sint noutati cu dosarele ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata si de pe la noi
mai, gagici, eu nu mai scriu asa mult ca petrec numai vreo 2 ore juma pe zi cu pupi acasa, cu ce sa ma laud? desi a facut progrese nenumarate. ma striga ada si zice soacra-mea ca imi da telefon cand sunt la munca si urla ada in receptor...apoi imita animalele, dar majoritatea fac un fel de mmmm, diferit de la caz la caz, exceptie face broasca care e oa, oa. si el vrea sa pape singurel, bineinteles ca soacra-mea nu-l lasa ca sa nu-si faca ea treaba, asa ca o sa-l hraneasca cineva pana merge la scoala
pupici speciali inei, ancai si carolinei care s-au interesat de noi. a, si absolut ca si dariei care o face frecvent. nu stiu nimic de andreea de pe la craciun, nu stiu ce-o fi cu ei. si eu ii caut urma. anca, saptamana trecuta eram indispusa pt ca pupi, de fata dpar cu mine fiind, a cazut cu capul de rama metalica a patului, si-a plesnit pielea serios, tat-su ma facea pe mine vinovata etc. acum toate s-au linistit, rana se vindeca, si cea din sufletul meu gratiei buchetului de flori primit.
eu stiu ca pana nu sunt in stare sa se clateasca/scuipe trebuie folosita pasta de dinti fara fluor, noi asa procedam si ne spalam cu o periuta de aia cu baterie, ca spala singura,. nu f mult, dar numai seara si cu un bob de pasta.
nu mai stiu ce se intreba pe aici, desi am citit tot
poze nici n-am mai facut, dar am sa iau masuri
pupici la pitici si mamici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Andreea, pupici pentru Pupi si flori si de la mine pentru tine ! Si stiu cum e cu vinovatia, ca asa-s si eu, mereu vinovata daca Andrei se loveste sau pateste ceva, indiferent cu cine sau linga cine este ! Citat din sotul meu care ma admonesteaza all the time ...hehehe !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata Andrea ! Cum adica nu ai poze, la treabaaa ! Pupam buba sa treaca repede
Alice - `neataza si la voi Noi bagam leagan cu surub in perete

De AndreeaB nici eu nu stiu nimic, i-am trimis azi mail ... de Andreea_s nu stim nimic, de BlueAngel, de Andries, vad ca nici EmaSpeel nu ne scrie, Amironeanu, Leeloo, Lia ... fetele din Japonia pauza, de IRRINUCA si OCHI-VERZI stiti ceva ??? De Laura din State ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, pai si eu am fixat doua suruburi in tocul usii si de ele prind "urechile" de la leagan ... cred ca e si intr-o poza pe undeva ... Partea misto e ca acum Andrei s-a lungit si ajunge cu picioarele de podea, tre sa urcam cuiele la un etaj superior ! eventual de tavan - heheheee !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, is suparata...Serbanica are prima lui febra, primul rosu in gat cu un pic de puroi...nu vreau sa-i dau antibiotic si nenea homeopatu nostru nu e in oras si nici nu raspunde la mobil deocamdata m-a sunat mama mea ca copilul are febra 38 cu 5 io-s stresata si ma plang voua...ce sa-i dau, ca sa nu fie antibiotic si pana vorbesc cu nenea homeopatu?

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Roberta imi pare rau ca si voi aveti aceleasi probleme cu spasmul asta Stii ce ma intreb eu, oare fac crize din astea si la gradi? Din ce am citit eu am inteles ca le fac numai cu noi de fata, ar fi bine sa fie asa
Roxana multa sanatate puiului Eu zic sa-i dai eventual antitermice seara, nu cred ca e bine sa umbli la antibiotice fara sa-l consulte dr

Mergi la inceput

Antitermice, Roxana, asa zic si eu, dar sa il cauti pe nenea doftoru pentru indicatii in plus, ca este mai bine asa ! Sanatate muuulta lui Serbanel !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxana1974, la febra, pediatra ne-a recomandat antitermice, Nurofen si Calpol/Panadol/Eferalgan, alternativ, la 4 ore.
Ca homeopate, stiu ca Belladonna e pt. febra.De fapt, homeopata i-a dat lui Codrut Belladonna, Apis si inca ceva...nu mai stiu ce.
Sa va faceti bine cat mai repede!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxana1974, pt. gat este buna Phytolacca, poti sa ii dai fara grija 2 granule pe zi (CH5)Si daca ai in casa Belladonna, da-i tot 2 granule (tot CH5)

Adema&Codrut

Mergi la inceput