Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 9
sinzi_ana spune:
Cornelia bine ati venit!!! Deci poti sa pleci linistita la munca ca mama ta se descurca foarte bine!!! Asteptam poze..mai ales cu Stefan baietoiul!!!
Tatiana, bravo Biei ca e ca noua!!1 hihi...de acum incolo sa tot folositi pelerina de ploaie!!!
Mav, sanatate baietelului tau!!!
Mai am si eu de scapat de un lucru...vrea cineva un carut sport ABC design pe albastru, cu pelerina de ploaie si husa portabila cu 600.000???
Poze aici: http://community.webshots.com/photo/539090660/535816933UMZGbm
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
jone spune:
mama de bebe - eu am avut si livretul dar nu a fost necesar.
si daca intri pe sectiunea de legislatie in special pe ultimile pagini ai sa gasessti si lista de acte.
-copie si original buletin parinte care cere indemnizatie
-copie si original certificat nastere copil
-adeverinta de la serviciu iti scriu mai jos cam ce sa fie in ea.
-si un formular completat de tine si pe care il ei de la ei.sau il descarci de pe net il printezi si il completezi (eu asha am facut)
sa treci un nr de telefon pe formular ca in caz de neregula sa te sune.
adeverinta poti sa o descarci si pe ea de pe net.
daca nu le ai si le vrei ti le pot trimite eu pe mail
sper sa te fi lamurit cat de cat.
sanzi - mi-a raspuns sotul intr-un final...(barbati astia greu cu scrisul) si cica deja a luat scaun de masa cica ar fi unul care se agata nu stiu cum.
asha ca fetele care il vor ...eu m-am retras.
jo si alexandra
Fiquelle spune:
Fetelor, multumesc si eu de lamuriri! si pana cand se poate depune dosarul asta?
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
ardeiash spune:
buba seara! puteti sa-mi spuneti si mie care este data limita de trimitere a fiselor fiscale?
multumesc
s-auzim numai de bine! si
un an nou fericit sa aveti!
nastasie spune:
buna dimineata.
fiquelle, termenul limita e 20 ianuarie, desi initial au zis 26, dar probabil ca sa nu se aglomereze in ultimele zile.
copilul asta al meu da desteptarea din ce in ce mai devreme.azi la 5.40 si imi vine sa mor..eu il inteleg ca ii ies masele si dinti dar sa fie oare de la asta?inainte se trezea si el ca omu' pe la 7.30-8 chiar uneori si la 8.30.unde sunt timpurile alea bune.
o zi buna tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
ziua buna
fetelor ce liniste pe aci. sunteti toate la cozi? hahahha rad eu dar nu e rasul meu.
Adriana, termenul este de 90 de zile din cate am citit din lege. ce e cu 26 ianuarie ala? daca depui dosarul pana in 10 ale lunii poti primi banii de luna viitoare. asa am inteles eu. in fine....asta e.
Tatiana hihihi daca vrei mergem sa stam la cozi impreuna. ne tinem de urat. (de fapt daca ma gandesc e o idee buna de luat o zi libera de la servici)
Cornelia, bine ati revenit!!!! imi pare bine ca v-ati simtit bine si ca Maria a reactionat asa cum trebuie. pupi!
va dorim o zi frumoasa tuturor!
nastasie spune:
rox, nu stiu ce e cu 90 de zile.m citit si eu ceva dar nu m retinut.colo spune c 20 e termenul de depunere dosarelor pe Ecterin Vrg, dr tot ei mi spun ca daca depasesti termenul nu inseamna ca nu mai iei bani, ci ii vei lua mai tarziu.cu 10 ale lunii nu stiu cum e ca eu m bani de lut din noiembrie asa ca sper mcr sa intre noiembrie si decembrie s inteleg cev.de prc le cer din buzunar.acum eu dca am depus dosrul (o sa va spuna si voua) lunar se depune o declaratie pe proprie raspundere ca nu realizam venituri.deci banuiesc ca in februarie depunem aceasta declaratie pentru ianuarie.cred.oricum e mare nebunie.ieri erau parinti cu copii mici la coada.nu ati vazut si seara la stiri ce era in Bucuresti.eate cea mai mare bataie de joc.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by nastasie
acum eu dca am depus dosrul (o sa va spuna si voua) lunar se depune o declaratie pe proprie raspundere ca nu realizam venituri.deci banuiesc ca in februarie depunem aceasta declaratie pentru ianuarie.cred.oricum e mare nebunie.ieri erau parinti cu copii mici la coada.nu ati vazut si seara la stiri ce era in Bucuresti.eate cea mai mare bataie de joc.
Si azi dimineata era aceeasi situatie la sediul primariei pe Ec. Varga, se sta cu orele la coada. Astia chiar isi bat joc, pai lunar trebuie sa te "milogesti" pe la usile lor, cand de fapt este un drept al tau. Macar de ar face ceva sa se reduca timpii de asteptare (la cozi, apoi pana vin banii ...). Oare cea avut in cap cel care a propus in OUG asta?
Sunt foarte curioasa daca se vor "imbunatatii" de la o luna la alta conditiile, ca de nu va fi lunar aceeasi nebunie.
Adinutza, am "pescuit" pozele de la ziua Adei. Cum este la curs? Nu iti este dor de excursia zilnica la...Baneasa?
Cornelia, bine ai venit acasa!
O zi buna si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
Adriana hai ca mai distrat la maxim cum mesajul scris data trecuta. era cineva prin preajma?
Camelia, ai fost azi pe ecaterina varga? ai luat un distonocalm inainte?
Fiquelle spune:
Fetelor, eu am mers pe Ecaterina Varga la ora 16.15, cand am iesit de la serviciu, si in 15 minute am terminat, nu erau decat 5 persoane in fata mea. Deci se pare ca aglomeratia este de dimineata.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle