Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 9

valentinag spune:
Martha,acum am citit,imi pare tare rau..stai cumintica in pat si daca e sa fie o sa fie,daca nu cu Dumnezeu inainte!nu e cazul sa mori din asta!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

Anutza_26 spune:
pai cu familia sa va spun eu..
m-am casatorit cu un barbat care mai are o fetita din prima casatorie, copilul petrece destul de mult timp si cu noi.. din octombrie am luat sa tinem un baietel de 10 ani care nu avea unde sa stea pana in aprilie-mai cand vine mamica lui sa il ia cu ea in strainatate.. in fine.. la fiecare intalnire cu familia, a mea sau a lui.. nu conteaza toata lumea ma intreaba binecunoscuta intrebare: "si voi? copilul vostru cand aveti de gand sa il faceti?" si uite asa trec toate sarbatorile, toate vizitele.. ma doare de fiecare data cand trebuie sa raspund sec "il facem, cand s-o prinde".. toate rudele astea ale noastre considera ca daca au trecut 2, 3 ani de la casatorie, deja unul dintre noi nu mai vrea sau nu mai poate.. nu mai departe sambata am fost intrebata pe un ton foarte serios de o verisoara: "fata.. da tu ai mai ramas vreodata? tu oare poti sa faci copii?".. si eu m-am saturat de intrebarile lor.. la fel ca voi..

claucia spune:
Floricika - multe felicitari!!!! Asa-i ca tu esti cea care ai castigat prima oara forograful pe forum? Si eu am castigat luna urmatoare. Sunt un pic off-topic dar daca tu ai avut vesti bune luna asta, sper sa am eu luna viitoare. Ca si nunta ai avut-o in aug si eu in sept. Am fost la o luna in urma!!! Poate vin si acum la o luna, cine stie? Pup toate fetele

danotino spune:
tabitha, m-am vazut pe lista merci. sunt sigura ca deja imi merge mai bine.
am intrat in panica cu laparo, dar sper sa treaca repede si sa trec si peste asta.
va pup, danotino

Himmelsduft spune:
Hallo!
Pot sa ma alatur si eu voua? Sper ca pot pune intrebari daca am ceva nelamuriri. Eu inca ma lupt cu dereglarea hormonala, dupa ce am terminat de luat tabl anticoncep. Acum e a doua luna cind am dureri tari de ovare, nu simt decit la ovarul stang si nu stiu ce sa mai fac. CM vine neregulat, ultima oara la 40 zile si mi-a fost atit de rau, incit credeam ca lesin, cu sudori reci si ameteli. E normal sa am asa dureri? M-am gandit ca daca ma mai tine si luna viitoare merg la dr, dar aici trebuie sa ai programare si dureaza. Noi vrem un bb, iar eu de abia astept sa se regleze.
Va doresc o seara placuta,
Himmelsduft
calut

puiudana2004 spune:
Dana pmultumesc tare mult pt urari.Intr-adevar,am un bebe tare frumos si neastamparat de acum si sunt tare mandra de el,mai ales ca ne doream un copil,mai ales eu,cu disperare.Pupici multi,numai bine si multumesc si pe aceasta cale de sms-ul tau.
Dana20+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D

cornelianeli spune:
buna seara
Himmelsduft eu sunt noua pe aici,dar nu este normal sa ai asemenea simptome la venirea CM,e clar ca trebuie sa consulti un medic, bine ai venit sunt sigura ca fetele te vor ajuta in orice nelamurire
martha iti tin pumnii ca totul sa fie bine, sa gasesti puterea sa treci peste acest moment greu
anangel_lexi te stiu de la miresici 2005, mai scriam si eu pe acolo dar mai rar (scuze pt off-topic) stiu cum este cu toate rudele care si pe mine ma dispera, nu a fost zi sa nu ma intrebe daca vrem un bebe si le raspundeam "da" si incepeau:cand? da,de ce nu l-ati facut pana acum???? cand vine sotul meu, cat sta in tara? parca le si vedeam facandu-mi calculul ovulatiei
a fost un craciun tare trist pentru mine si mare parte din vina o au "rubedeniile"
offfffffff mi-am spus si eu offf-ul
floricika si pe tine te stiu de la miresici,felicitari inca o data, ai grija de tine si de minunea din burtika
pupici
nunta noastra

adela achim spune:
MARtha,sint alaturi de tine,dar poate mai sint sanse....
SA te ajute Dumnezeu sa treci si peste asta!!!
VA
ADELA
Floricika felicitari!