Aspirante optimiste (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Anca, numai printr-o minune va fi bine, eu nu mai am nici o speranta, am vorbit si cu mama la telefon si iar m-am intristat caci mi-a zis ca ce vreau sa mor incercand sa fac copii? Oricum este ultima mea incercare, probabil ma voi indrepta spre adoptie caci am trecut prin incercari grele

Laurici, deja am facut gravibinonul poate ca n-am facut bine, nu mai stiu, oricum nici la eco nu are ce sa vada ca am facut vineri si e prea devreme

Cred ca astept pana maine dimineata sa vad ce zice prof Ancar
Va pup pe toate!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau fetilii!
uitati-o pe finuta mea acum la turta:
http://community.webshots.com/album/540092629YFMVhg

ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat!
pup iu!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Dana, apropo, de eliminare, niciodata n-am avut norocul sa mi se elimine o sarcina singura, din contra a trebui sa fac intotdeauna chiuretaj si chiar cate 2 chiuretaje la o sarcina ca ramaneau resturi
Referitor la doctor, poate mi s-a parut mie sau poate ca nu avea ce sa mai imi zica sa fac, ca doar nu e Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Fetelor bine v-am regasit!!
Am revenit in sfarsit..
La Multi Ani!! Felicitari gravidutelor!!!
La mine la horoscopul pe 2006 scrie ca o sa fie anul unui eveniment de destin: o reusita deosebita, casatorie, nasterea unui copil etc.
nici nu va inchipuiti ce bucurie ma cuprinde.. oricum si fara sa citesc horoscopul eu sunt sigura sigura ca anul asta o sa imi aduca bebelusul mult dorit!! Sunt intr-o stare de buna dispozitie fantastica, si am de gand sa mi-o pastrez pe tot restul anului.
Sunt in ziua 17 si nu prea am prestat decat in zilele 7,8,9 si ieri.. ultimele doua CM au fost de 35 de zile in conditiile in care inainte erau de 26 - 28 de zile.. asta inseamna ca s-ar putea ca luna asta sa fie tot de 35 de zile si ca ovulatia ar fi in ziua 22 adica pe 14 ian..
Cea mai importanta lectie pe care mi-a dat-o 2005 a fost urmatoarea: niciodata sa nu disper, sa iau lucrurile ca atare si sa nu ma stresez.. cum am invatat-o? de la o prietena graviduta acum in luna a 4-a .. a avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani.. s-a chinuit f mult sa ramana din nou insarcinata si nu reusea pana cand nu i-a zis doctorita sa se linisteasca pt ca altfel nu va ramane.. cand s-au relaxat amandoi si nu au mai prestat la comanda pt bebe.. bebelusul a venit!... asa ca .. fetelor sa dea Dumnezeu sa fim toate linistite ca asta e anul nostru! sa vedeti voi ce ne mutam toate la mamici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha, sa stii ca mama ta are dreptate. Nu te supara pe mine ca-ti zic asta ,dar stii si tu ca si eu am trecut prin incercari grele si am ajuns la aceeasi concluzie ca mama ta.Pana si sotul meu care nu era intr-un totul de acord cu adoptia stii ce mi-a zis cand eram in a doua zi de spitalizare, acum cand cu extrauterina, " ca lui ii este frica sa mai incercam sa avem copilul nostru, nu vedem ca nu se poate ce vreau sa mor pentru asta, o sa mergem sa adoptam unul si gata".
Iar acum cand am vazut ca ai probleme si sangerezi , parca eram eu aia care pateam din nou asa ceva, ma durea sufletul, si aveam o senzatie ciudata la burta, la inima, la cap, nu stiu era ceva care ma durea. Cunosc atat de bine starile alea de teama , disperare, deznadejde si impersia ca nu mai mie mi se poate intampla asa ceva si ca sunt pedepsita de cel de Sus.
Si tot ieri mi-am dat seama ca nu mai vreua sa trec prin clipe din astea, o sa merg inainte cu actele pentru adoptie si daca dupa aia voi ramane bine daca nu nu si gata sau daca voi mai pierde inca o sarcina poate imi va fi mai usor sa trec peste asta pentru ca o sa am langa mine un sufletel si stiu ca va trebui sa traiesc pentru el.

Hai ca m-am lungit poate fara rost.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca sa-ti fie gura aurita!
Chiar azi ii ziceam sotului meu ca in aprilie se implinesc 7 ani de cand am inceput munca la bebe asistati de doctor.In aprilie 1999 am inceput sa fac primele grafice de temperatura.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, fetelor! Revin si eu din concediu, fara noutati. Mie azi trebuie sa-mi vina CM. Si cum zilele astea m-au tot durut burta si sanii, mai mult ca sigur ca nu scap!
Felicitari noilor gravidute, in special Floricikai, coleguta mea de "suferinta" de la miresici si vecinica. Bravo tie, ma bucur mult de tot pentru tine.
Mie mi-a scazut optimismul la zero de vreo 2 zile: nu pentru ca nu am ramas inca insarcinata, pentru ca nu ma astept sa se intample vreo minune (e abia a 3-a luna de incercari), dar familia sotului a inceput sa devina foarte ironica in legatura cu subiectul asta, ba chiar rautacioasa. De Sf. Ion am avut multi musafiri pentru ca a fost ziua socrului meu si inevitabil au inceput si discutiile pe tema bebelului. Si au inceput femeile sa discute ca ce am eu de n-am ramas pana acum, ma intrebau pe mine ca am ceva, vreo boala, nu pot sa fac copii? Aoleu imi venea sa le iau la bataie pe toate. Dar oricum e ultima oara cand mai tolerez asa ceva. Iar daca va trebui sa fac tratamente de infertilitate, din momentul ala imi iau sotul frumos si ma mut cu chirie undeva sa nu mai vad pe nimeni venind la mine cu ironii si cu compasiuni.
Hai ca m-am enervat! Scuze ca m-am lungit aiurea. Pupicei tuturor

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Anangel, multumesc de urari! Stai linistita mie, exact luna trecuta mi s-a pus in fata intrebarea:"dar tu ce ai draga de nu faci copil, esti sterila?"Pe moment am ramas masca si fara replica din pacate(cum probabil ai ramas si tu) dar la urmatoare intalnire am spus in gura mare ca am niste probleme, si ca copilul nostru va veni cat de curand, cu ajutorul tratamentului si al lui Dumnezeu si daca pentru unii (cu mai putina cultura)nu exista termenul ca femeia dupa ce s-a casatorit nu este neaparat nevoie sa ramana in secunda doi insarcinata, si mai poate dura cateva luini, cateodata ani, imi pare rau....
Si sa stii ca a dat rezulatate, nu am mai auzit comentarii....
Eu acum astept sa imi fac programare la doctor ca sa am confirmarea ca e totul bine. Prietena mea care a ramas insarcinata in acelasi timp cu mine m-a sunat acum sa imi spuna ca o doare burtica ca la menstruatie si ca durerea se duce in jos pe picior. Nu am vrut sa o sperii dar....e posibil sa fie extrauterina? Si pe mine ma doare burtica ca la menstruatie si catodata am si intepaturi,dar durerea nu se duce pe pcior si e trecatoare... dar nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi probleme....

Nunta

Mergi la inceput

Dana, ai dreptate suferinta e mare, stresul e enorm si vreau sa scap de toata povestea asta caci e peste puterile mele..
Floricika iti doresc multa bafta cu bebelu si sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Martha, eu sunt mai noua la aspirante si nici la vorbe nu ma pricep prea mult dar am citit mult pe aici pe la aspirante si stiu ca ai trecut prin multe. Sa stii ca sunt si eu alaturi de tine si iti tin pumnii sa fie totul bine atat cu tine cat si cu bebe.

Floricika, multumesc pentru incurajari. Cred insa ca data viitoare n-am sa fiu atat de blanda cum ai fost tu fata de rudele tale. Eu imi ies foarte greu din pepeni. Dar si cand imi ies se lasa cu tipete, usi trantite etc

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput