Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
multumesc Pamella sa dea Domnul asa sa fie..stiii atunci cand voi veni de la munte atunci ar trebui sa vina si scarbele..poate ca le las pe acolo ..le pitul bine sa nu ma mai gaseasca ...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana30,asa sa faci!!!ai sa vezi ca dorinta ti se va indeplini!!si dupa cum spune si o vorba:Cu cat mai grea e competitia,cu atat mai valoros e premiul!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Tabitha spune:
mi-ka: te trec imediat la aspirante, dar promiti ca fugi repede la ?
adiutza: bine ai venit in mijlocul nostru si fii sigura ca te vom ajuta cel putin cu sfaturi si sprijin moral ca sa reusiti sa aveti bebele mult dorit.

PamELLA spune:
Buna Dimineata tuturor, o zi cat mai buna!!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

lauricipani spune:
Mai fetelor ce se intampla??? este ora 11:30 si doar 2 mesaje?????
Va bumbacesc pe toate! Ia sa va vad cat mai repede pe baricade, macar asa de ....buna ziua.
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

simonette spune:
Ziua buna la toate aspirantele
Martha sunt ingrijorata pt. tine! Te rog sa ne mai scrii si noua macar doua cuvintele! Eu tin pumnii si ma rog sa-ti fie bine
Felicitari Anangel!!! sarcina usoara si fara pb! Sa dea Bunul Dumnezeu sa ai un bb super-sanatos!

Tmihaela spune:
Buna fetelor,va salut si eu pe fuga de printre hartoagee.La mine nimic nou la orizont,astept sa vedem ce se mai intimpla luna asta.Apar sau nu mai apar?Martha ma rog pentru tine sa fie bine si sa nu se intimple ceva cu sarcina.Felicitari noilor gravidute si bun venit celor noi,sa nu stea prea mult aici ci sa fuga repede la gravidute.Laurici bine ai venit,imi era dor de tine.Sorinuta si de tine imi este tare dor,nu mai dai nici un semn de viata.Ce iti face genunchiul,sper ca este bine si ca si tu esti bine.Te pupic si pe tine dulce
.
Acum fug la treaba ca este agitatie pe aici,va pupic pe toate fara exceptie.
Mihaela

lauricipani spune:
Mihaela, si mie mi-a fost dor de tine!
pupici multi! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

housepocket480 spune:
Numele de botez este Madalina. Va pup pe toate. Sper ca sa ma trimiteti repede la gravidute imi doresc mult de tot sa raman insarcinata. Va pup si cat mai multe gravidute.

alexia28 spune:
Buna fetele,
Am intrat si eu sa va salut, am foarte multa treaba la serviciu, offf simt ca nu le mai termin.
In rest nimic nou, eu - ziua 23 si ma dor sanii foarte tare, mai mult stangul....semn ca nu am scapat de mastoza.
Va pupic pana mai tarziu.