Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Hristina eu am luat de la farmacie cereale fara gluten pt bebici de la 4 luni in sus. Parca ulker se numeste firma.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Valcampan, am vazut pozele voastre. Foarte frumoase! Sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Kasi, am admirat si pe fata popii.... Cred ca o sa fie nazdravana ca Smarandita lui Creanga, asa-i?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am si eu o intrebare pt voi.Ingrid are pe fundulet creo 8 bubite rosii.Ce sunt? Asta e eritemul fesier???.Ma mir ca o schimb la greu ,plus ca ii dau si cu bephanten (scuze daca am scris aiurea).Ce sa fac>? Noi n-am avut pana acum asa ceva...

Aaa, mai nou nu o mai pot adormi la san,ca ma musca ingrozitor de san.Bine asta face dupa ce a mancat si s-a saturat si cand ar fi trebuit sa molfoie tzatica ca sa adoarma.E acum ma musca f tare.Ii dau suzi si trage cu dintii la greu de ea...si adoarme f greu.

Cred ca se mai pregatesc dintisori, azi a avut diaree.Daca ii ies si sus (vad ca acolo inflamat ),abandonez alaptatul, ca raman fara sfarcuri

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Am si eu o intrebare pt voi.Ingrid are pe fundulet creo 8 bubite rosii.Ce sunt? Asta e eritemul fesier???.Ma mir ca o schimb la greu ,plus ca ii dau si cu bephanten (scuze daca am scris aiurea).Ce sa fac>? Noi n-am avut pana acum asa ceva...

Aaa, mai nou nu o mai pot adormi la san,ca ma musca ingrozitor de san.Bine asta face dupa ce a mancat si s-a saturat si cand ar fi trebuit sa molfoie tzatica ca sa adoarma.E acum ma musca f tare.Ii dau suzi si trage cu dintii la greu de ea...si adoarme f greu.

Cred ca se mai pregatesc dintisori, azi a avut diaree.Daca ii ies si sus (vad ca acolo inflamat ),abandonez alaptatul, ca raman fara sfarcuri

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis, dar unde sunt bubitele? Pe fese sau in jurul anusului? Si cum arata? Sunt in relief, par pline cu lichid?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
LA MULTI ANI cu sanatate si noroc celor ce-si serbeaza ziua de nume azi. Cam tarziu, dar mai nou nu mai apuc sa va citesc decat seara.

Emaaimee, sanatate Bibei. Sper sa veniti cu vesti bune.

Katink, bine-ati revenit. Cum s-a comportat mandra in deplasare?

Truli-luli, v-am admirat pozele, sunteti frumoase amandoua. Si Sarei ii place pozitia avion.

Noi am papat astazi pireu de cartofi, Sara a inghitit fara probleme, cam 30 gr. Am pus in el si o picatura de ulei de masline. Maine voi pune si ceva verdeata in el. Ma asteptam sa vrea sa manance mai mult, dar nu s-a intamplat asa. Vedem maine cum evolueaza lucrurile. Pentru ca totusi s-a comportat bine, am rugat-o pe maseuza mea sa-i faca si ei putin masaj. I-a placut la nebunie, cred ca am sa-i fac si ei programare de-acum. Poate reusesc maine sa pun poze de la aceste ultime 2 evenimente din viata noastra.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult,am venit de la dr cu vesti bune cica e o raceala mai naspa.Va las ca sunt chianuna!Mai vorbim
La multi ani tuturor.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Anis poate a facut pisu mai accidulat sau i-ai schimbat meniul azi i-ai mai dat ceva nou sa pape ? Da-i cu bepanthen in continuare ca ala e cel mai bun i-ar daca nu-i trece in citeva zile ar tb sa schimbi marca de pampersi. Imi dau si eu cu parerea poate te ajut

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina, Ioana, Monai, multumesc, bine v-am regasit!

Mandra mea a fost neasteptat de cuminte in deplasare si s-a simtit ca la ea acasa. Imi faceam probleme ca va face nazuri la somn si la lumea muuuulta de acoo, dar nici gand, si-a pastrat programul de somn si chiar e innebunita dupa lume.

Cel mai haios era peste zi cand trebuia sa le culcam pe motzate. Una plangea, una manca, sau una se culca, alta se trezea... dar a fost frumos. Nepotica mea, Sarah are un an si trei luni si inca mai doarme 2 somnuri peste zi, si cum Emma doarme 3 si chiar 4 somnuri peste zi, va imaginati ce era acolo

Oricum e minunat sa vezi 2 puiute mici cum se studiaza si cum se pupa, cum se mangaie si rad una la alta

In prima saptamana a nins zilnic, a fost superb, ca la munte. Am facut carnati spre mirarea olandezilor si am petrecut tare bine alaturi de parintii mei si rubedeniile de acolo

Azi trebuie sa anuntam si noi ca am inceput diversificarea. A mancat piure de morcov - facut de mine- neasteptat de mult, adica vreo 2 linguri. Maine si luni ii mai dau asa apoi combin cu cartof, apoi cu conopida, cu carnita...

Anunt si eu ca Emma s-a rostogolit de pe burta pe spate pe 25 dec. si a inceput sa spuna mamamama... cand ii e foame. Mai corect spus, cand plange de foame asa se intelege mama

Emma in continuare papa lapte de la mine si cum va spuneam am inceput sa ii dau si altceva.
Se trezeste tot in jur de 2-3 noaptea si adoarme la loc dupa laptic si apoi in jur de 7 dimineata cand iar mananca si mai adoarme pana pe la 8, chiar 9 cateodata.

Vad ca avem prunci raciti si bolanviori, le dorec si eu insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori!!!

Vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat , oricum in mare am petrecut minunat si Emma a fost foarte, foarte bine.

O duminica placuta tuturor!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Lia- eu ii pun in branzica o lingura si jum- 2 linguri de iaurt. Tb sa-i dau mai mult? Dr nu mi-a zis nimic. Oricum in total antibiotic este 4 zile si jum. E mult? Daca nu-i trece pana luni ma duc iar la dr!!!!

Andre-ea- o data a avut 38 si alta data 38.3. In rest 37.7-37.8 dar el dimineata are 36.6-36.8 si din cauza asta nu mi se pare normal, ca si eu am temp corpului mai scazuta, la mine normal e 36.5. Nu stiu ce sa zic, i-am zis dr exact cat are si mi-a dat antibiotic, plus ca s-a uitat si a zis ca e putin rosu in gat.

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput