Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 8

Androix spune:
Am rasturnat tortul si arata super de super Acum ramane de vazut cum se va taia. Dar asta nu mai conteaza la cat de bine arata!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Florentina G spune:
Salutare!
Aseara am avut si eu ragaz si m-am pus la zi cu cititul!
Loreen, te inteleg ca iti faci atatea probleme cu pofta de mancare a Deliei. Si noi trecem printr-o perioada asemanatoare si asta incepand cu 26 Decembrie. Refuza categoric orice fel de mancare abia daca se indura sa manance fructe sau cereale. Azi i-am facut supita de vita si nici nu s-a uitat la ea. S-a dus in van munca mea, plus ca m-am dus special la Carrfour sa-i cumpar carnita proaspata. Ieri i-am facut supita de rosii cu galuste. Aceeasi reactie. Mai ca a invatat sa mi-o si scuipe in fata daca o fortez. Si mi-e asa ciuda sa vad ca a ajuns o mana de om de unde era ca un buldog cand era mica. Asta e!
Intrebare pentru mamicile de dintosi: cate zile dureaza lipsa apetitului cand le ies dintii? Maya are deja doi, de cand au dat semne ca ies se intampla problema asta cu nemancatul la noi! Acum vad ca gingia e gata sa pocneasca si ies si ceilalti doi, dar chiar asa de rau sa fie incat sa nu mai manance de doua luni incoace?
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

tzumpiloi spune:
Hai ca m-am plictisit de povestea cu indemnizatia si dosaare.
Sorry , mercedes, intr-adevar exista si Directia muncii ( neteritoriala) , aia din Pta Amzei.
In lege scrie ca se depun dosarele la Directiile teritoriale de munca din raza unde are benef domiciliu.
Dar vom vedea.
Eu luni dau niste tel in prealabil si o sa vad pe unde ajung.

andreeaatan spune:
Am scris si eu la forum la acasa.tv. Sper sa nu fii exagerat, noi, mamicile.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Florentina G spune:
Am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI! tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua de nume! Sa aveti parte de multa fericire si sa fiti inconjurati de multa iubire si prieteni adevarati pretutindeni!
Mey eram gata sa-mi fac si eu cont pe Acasa dar m-am gandit sa nu fie prea cusuta cu ata alba.. prea multe inregistrari pe ziua de azi care posteaza la acelasi subiect...
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

sufletzica spune:
mai, eu nu m-am lamurit cu un lucru: unde duc eu luni declaratzia aia pe proprie raspundere? la primarie, la directia de protectie sociala a copilului sau unde? am bagat un ochi si la legislative si tot nu m-am lamurit
in plus termenul limita de depunere a declaratiei este 10 si a dosarelor (pe care le depune angajatorul) cat este?
ca daca eu ma imbulzesc sa duc declaratzia si dosraul nu este depus nu am facut nici o branza, asa-i? ce porcarie cu hartiile astea...
mai, care va lamuritzi cu chestiile astea dati si voi pe forum de stire, please...
Tzumpiloi, disociatul de care vorbea loreen este cam asa:
3 zile carne, 3 zile fructe si legume, 3 zile lactate.Nu Loreen?
Eu nu am putut sa il tzin pe asta dar am slabit cu Monti.
24 kg :)
Asta este olecutza mai complicat dar tot pe disocierea alimentelor functzioneaza; daca te intereseaza itzi pot trimite cartzulia lui pe e-mail.
Androix, pofta mare!
http://community.webshots.com/user/adele313

Androix spune:
Sufletzico, 24 de kile ai dat jos??? Bravo!!!
Beatrice, I think we have a winner!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

loreen spune:
Cand am intrat pe site-ul cu LDI m-a busit rasul...poate voi ati vazut ceva din film eu doar reclama,insa incurajari tu maci...imi place asa solidaritate...Andrei nu te supara pe noi...
Asa-i disociatul Sufletzica...cu carne,legume,fructe,lactate...da eu in disperare de cauza l-as tine o tura cu dulciuri...ca multe nu poti sa mananci ,asa ca in 9 zile mai mare ca miss Peggy nu ma pot face...
Androix si poza nu-i faci la tort...?!
Stati asa nu plecati ca revin...am niste musafiri
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Ce distractie, mai, ca nu stiam cum sa-i dau mai repede afara. Au agitat-o pe Ana ingrozitor (a tras 2 reprize de plans cand i-a vazut, ca au sosit pe rand si nu mai stiam ce sa fac sa o potolesc), apoi joaca, tipete si balamuc, iar cand sa o pun sa doarma zici ca era bagata in priza, dadea din picioare, isi scotea suzeta, chiuia. S-a chinuit o gramada sa adoarma. Si oricum am observat ca disponibilitatea mea pentru musafiri s-a atrofiat vizibil de cand o am pe Ana. Ma streseaza sa ii intretin, sa disturb programul Anei etc. Asa ca mai rarut ca-i mai dragut.
Deci era adevarat zvonul conform caruia dosarele trebuie depuse pana pe 10. Hotarat lucru, primul lucru cand ajung la birou e sa ma ocup de situatia personala. Ca de altfel ma asteapta ca pe painea calda, m-a sunta azi o colega sa-mi ureze toate cele bune si mi-a zis ca deja ma astepta un dosar pe birou. Da, da, s-o creda ele ca intru in paine din prima zi!
Hai ca va las, ma duc sa mai chiombesc si eu un ochi la TV. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

patriciaRO spune:
Androix, pai alea sunt kg de la nastere pana acum. Ca si eu am dat 10 kg dar alea nu se pun!
Beatrice, mami de Alex pifos