Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 6

Mickyyy spune:
ne mai tineti minte? N-am mai trecut pe-aici de luni de zile.....da' iecsista o explicatie
, intai n-am avut calculator, apoi n-am avut internet, iar de la 1 ianuarie am reinceput serviciul si abia abia reusesc o data la 2-3 zile sa mai pierd 5-10 minute pe forum, si pe-astea in ultima vreme le-am petrecut pe la legislative ca habar n-am ce si cum e cu legea asta noua si cu dosarele lor!
Asa ca sa-ncepem c-o urare de bine si
La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei de azi, Ioni, Ioane, Ionele si Ionuti.
Si cum n-am mai citit nimic de secole, o sa va spun cate ceva depre noi. Presupun ca suntem printre cei mai mici pitici din gasca, nu mai stiu cum stati voi cu kg dar noi suntem undeva in jur de 6 jumate , adica deja am inceput sa-mi pun probleme, daca nu cumva are ceva. Desi exceptand greutatea, in rest e un bebe tare vioi si neastamparat, sta in fundulet singurica (se mai dezechilibreaza ea din cand in cand, dar inm general rezista eroic minute-n sir), merge (adica paseste de una singura) sustinuta de manute, rade, gangureste, vorbeste (doar TATA deocamdata, plus dada, papa, baba, gaga, orice altceva in afara de mama
), se joaca, se-ntinde dupa jucari, le trece dintr-o manuta-n alta, ce mai, una peste alta cam tot ce-ar trebui sa faca un bebe de varsta ei. Ba culmea e ca si mananca aproape orice, n-am probeleme cu diversificarea, dar am probleme cu cantitatea, mai mult de cateva lingurite de papa odata nu serveste domnisorica mea. Dar accepta orice-i dau, si daca ma tin de fundul ei, mananca si din ora-n ora, putin, dar des. Insa pe ea tot nu se pune mare lucru. Ziceam ca merg la un control cu ea (da de cand tot zic si n-am ajuns), sa fie eu cu constiinta-npacata ca-i doar o obsesie de-a mea, ca asta-i felul ei, fotomodeala !
O fi semanand cu mine, ca si eu mica am fost o aschimodie, acu' mare ce m-am mai rotunjit, ca pana sa raman gravida rar treceam de 60kg. Oricum, la ultima cantarire aveam doar 71
, ca vazui ca mai tineti listuta , asa ca puteti baga si la mine vreo 3kg in minus! Restul.....mai au de asteptat!! Ca regimuri nu tin, sport nu fac, asa mai astept, poate or vrea sa plece de bunavoie de la mine, poate se prind si ele ca nu's dorite si macar din bun simt mai migreaza la alti!
Poze noi n-avem.....am aparatu langa mine, da' am pierdut cablu' cu care le descarcam asa ca pana o sa ajung eu sa iau altul sau la vre-un centru foto sa mi le puna aia pe-un CD, o sa mai treaca ceva vreme. In schimb am mai admirat (absolut la intamplare) cativa bebelusi de pe-aici si-am ramas uimita ce mari s-au facut! Nistre frumosi toti, care mai de care mai dragalas! Si poate reusesc sa ma mai uit si la alte albume mai tarziu.
Cam atat deocamdata....am fugit....profit ca doarme daria sa mai fac una alta pe-aici.
Pupici si week-end placut tuturor.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)

mstroie spune:
quote:
Originally posted by andreea.a
Deci, Andrei a zis ca el v-a dat reteta.. si tre' sa-l rasplatiti, adica poate intrati si pe forumul de la telenovea si sa scrieti si la el ceva. Ca sufera!
Chiar ieri am citit si eu pe acolo si se intrebau gagicile daca e insurat

Mari si DAVID

andreea.a spune:
Am vazut!
Mickyyy - bine ai revenit!!!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Mickyyy bine ai revenit...am vazut-o pe Daria in poze cand halaiduiam pe net,la sectiunea Malinei...amandoua sunt mortale...
Citeam ca si tu ai mici inadvertente cu bona...ar trebui sa le bagam la reciclari pe toate...
Andreea io scriu ce vreti da nu am vazut nici un episod...poti sa-i multumesc personal pentru reteta pe forum la ei?
Mai n-am mai rezistat cu nervii nervosi si i-am dat iar Peritol un picut de tot,si am reusit sa-i dau jumate piersica cu cereale dimineata si vreo 150gr de vitel cu legume la pranz...adica chiar s-a spart in figuri...nu va mai zic ca iar doarme de rupe...dar asta nu-i o solutie ...trebuie sa ma iau de capul dr. ...
Pana una alta petreceti nu...?! Si mancati bunataturi nu-i asa...?!
Haoleu mama ei de viata ca iar is calare pe disociat...oare se pot disocia prajiturile pe sectiuni...?!Trei zile ciocolata,trei zile inghetata,trei zile prajituri cu creme,torturi,budinci...?!
Elisooooooooor....Stefaaaaaaaaaania....Lauuuuura...fetele pe unde creanga...
Canada....Italia...voi pe unde?
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andreea.a spune:
Loreen - hai ma ca am glumit. Nu e obligatoriu. Andrei zice ca da, poti sa ii multumesti acolo daca vrei.
Si
Vreau si eu regim din ala cu prajituri!! Acum pe bune, si eu tre' sa mai bag o tura (cu toate ca nu a avut efecte miraculoase prima data... asa cum am sperat), dar se cere! Ca imi explodeaza pantalonii pe mine in curand. Adio, dulciuri! Adio.. De luni!
Pozele noastre

ioanailincam spune:
Mey, am descoperit un subiect dragut, Clanul nurorilor (am gasit-o si pe Loreen pe acolo) si am descoperit de ce nu mai scrie Boobooricu: in ianuarie se muta in casa noua. Bravo ei! Dar Stefania ce-o fi patit? Si Elisor?
Miccky - welcome back! Cum e cu intorsul la munca ca pe mine ma strange-n spate
Simona - multmesc si sper ca nu va plictisesc (prea tare). Sananate la bb, nu stiu ce sfat sa-ti dau, nu m-am confruntat cu asa ceva.
Androix - se cheama biroul protectia sociala, dar a in cadrul primariei (cum e si starea civila). Si intr-adevar la Bucuresti e mai naspa ca e pe sectoare. Pentru cine intereseaza, eu am descoperit unde se afla cel de la sectorul 3 - unde, repet, au primit ordin sa primeasca numai dosare de bb nascuti in 2006. Deci iar suntem in impas
Mai, dar nu v-am povestit ultima patanie a colegei mele cu aia mica. A pus niste balsam de rufe (Lenor, ceva) cand a spalat rufele copilului si s-a umplut de bube. De asta ce mai ziceti?
Tzumpiloi - esti singura. Ia ca mi-am amintit, la ora 18 expira superoferta, asa ca grabiti-va care n-ati apucat sa vedeti
. Pana la urma n-am mai iesit afara ca am scos nasul pe geam si era un friiiiiiiig!
Loreen - felicitari pentru olita!
Seara buna ca in curand vin musafirii si trebuie sa ma pregatesc...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

patriciaRO spune:
Andreea.a, zi si la mine care forum, ca nu stiu exact! sa intru si eu sa-i multumesc acolo!
Beatrice, mami de Alex pifos

andreea.a spune:
Beatrice - trei mesaje de-ale mele mai sus.
Pozele noastre

Mercedes spune:
Fetele care sunteti la lucru grabiti-va dosarul la primarii- se depune pana maxim in 10 ale lunii asta ca sa beneficiati pentru luna ianuarie - plata se acorda in februarie
succes
am intrat si noi in posesia livretului de familie pe ultima suta de metri dar bine e si acum

tzumpiloi spune:
Buna seara mamici,
As vrea si eu daca aveti la indemana regimul disociat, va rog mult de tot.
Ioana, petrecere frumoasa! Pai da, nu primesc dosare decat pt bebei din 2006. Pt asta din 2005 primesc numa cererea! Dosarele pt bebei din 2005 se depun la Directia Terit de Munca. Asa scrie si in lege.
Directia de protectie a copilului care apartine de Primaria Sector 2 este pe Str. Olari.