Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Chiar ca e frumos afara, mai fietilor, dar pe mine ma o lene, asa ca in loc sa scot copilul afar bantui pe net. Dar are barbatul meu o vorba cand e cate o aniversare: "Azi e ziua mea, fac ce vreau!" SI e asa de bineeeeeeeeeeeee.
Mai ales acum ca Mogaldea a adormit, un trai si o viata pe mine. Dar nu mai mult de o ora ca dupa aia trebuie sa strang pentru musafiri. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Da , babygirl, declaratia sotului este cuprinsa in cerere.
Aceasta cerere are 6 paginoi!
Da numai cu astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelooooooooooooooor, si inca ceva!
Acasa am premergatorul , sa-l pun in el? Are 7 luni, dar inca nu se tine bine nici in fundulet, iar pe picioruse doar topaie, nu se tine pe ele, le are inca moi....dar are o energie, de ne pune jos pe toti!
Ce sa fac???????

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Ioana, da e superb afara, cu soare si zapada numai ca e frig...noi am stat 2 h iar eu am inghetat ca un....! insa Mariuca dormea frumos la soare in carucior si mi-a fost mila sa o trezesc!
Sa stii ca mie imi placea cum iti statea cu culoarea aia ciudata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

am revenit si noi...
La multzi ani pentru Ioane, Ioni, Oane si alte derivate!
Sara mea si-a revenit de vreo 3 zile de cand am lasat-o pe mama sa mai stea cu ea (ca eu am facut o depresie nasoala si a trebuit sa ma aerisesc ca altfel spitalul de nebuni scria pe mine).Vad ca acum doarme din noua ziua, mananca mai bine ...ce mai, este din nou bebele cumintzel care era.
Cu mancatul, Sara mananca asa:
dimineatza la 9.30-10.00 - lapte - vreo 180-240 ml
la 13.30-14.00 - piureu de legume cu carnitza si un iaurt si poate si 30-60 ml de lapte - depinde de cat de infometata este- (in diverse combinatzii ca nu mananca 3 zile la fel)
la 16.30.17.00 (poate chiar mai tarziu uneori) - banana cu iaurt si branza cu juma de borcanel de fructe
la 20.00-20.30 - lapte din nou - 180-240 ml
Buiscuitzi eu i-am dat asa: prima data am luat biscuitzi speciali pt bebei de la farmacie (din aia hero) dar erau ata de scumpi si mi s-au parut si f dulci incat dupa aia i-am dat din aia populari .Asta cand papa mere cu biscuitzi.Intre timp nu ii mai plac merele asa ca nu i-am mai dat nici biscuitzi
Cereale eu inca nu i-am dat pt ca Sara doarme f bine noaptea, ii ajunge bibe cu lapte (doarme 12 ore aproape fara trezire) si ma gandeam ca fibrea si alte alea le ia din legume si fructe.
Nu mai stiu cine zicea de adeverintza...please, o vreau si eu.Si ma duc doar cu asta sau mai trebuie si vreo cerere ceva?
Si unde ma duc cu ea/ele? la primaria de sector sau in alta parte? Fitzi ingaduitoare cu mine, daca atzi mai discutat asa ceva...ca am uitat sau nu am apucat sa citesc

Eu am sunat la servici si mi-eu spus ca duc ei dosraul sapt viitoare.Din cate am intzeles de la voi eu mai trebuie sa duc o cerere sau si adeverintza?
Loreen...eu cand nu manca Sara ii amestecam mancarea de la pranz (ca aia a fost mereu cu probleme la mancat) cu iaurt ca este moarta dupa iaurt in asa fel ca nu prea isi dadea ea seama ce mananca iaurt sau altceva.Poate merge sa ii pui in macarica pe care i-o faci ceva ce stii ca ii place f mult.
Zic si eu...poate tu deja oi fi incercat asta.
Pitica mea mai nou a reusit sa stea in 4 labutze dar nu mult.Si doar sta nu face vreun gest ca ar vrea sa se si miste din pozitzia aia. Mai asteptam ...In plus are niste tentative de a se ridica tinandu-se de zabrele dar nu prea stie
ce sa faca cu mana 2.. Mai lucram si la asta...

Cam atat de la noi...
Sufletzica si Sara

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La Multi ani si de la noi Ion, Ioane si celor care isi aniverseaza azi ziua de nastere si copiilor nostri minunati!

Chrisdun, pai iese din perimetrul de joaca, dar oricum nu prea are ce sa faca sau sa ia, ca la mine este arnajat de asa natura sa nu ajunga la ele. Si oricum daca le ia il las sa le ia, sa le sparga, ca asa am si eu o scuza, ca le-a spart Alex... Misto este in premergator, ca umbla prin toata casa si am un aranjament pe hol dintr-un copac si am tot pus diverse prin el. E foarte mistocut! si imi ia crengile si le baga in gura! uite aici: COPACEL

Andutzy, pai poti sa pui copilul cate putin, cate putin in premergator si asa se invata sa mearga cu el. Alex la inceput era sceptic si apoi s-a prins el cum trebuie sa faca!

Chrisdun, te-astept cand te hotaresti sa dai jos...

Loreen, pai mama draga trebuie exersat mereu sa dea roade, altfel ce faci capitulezi...?

Mai fetili, nu mai va plangeti ca copii nu mananca ca stati linistite ca nu mor ei de foame... Cat au nevoie mananca! Daca iau bine in greutate si nu sunt anemici, nu aveti de ce sa va faceti griji si probleme. Alex nu mai este asa de mancacios ca inainte si nu-mi fac nici un fel de griji... Pai altfel ce-as face? As baga cu pompa in el? Cand vrea el, cere!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uitati aici www.ddfssbuc.org" target="_blank">anexele 1 si 4-> in partea de sus Restul hartogariei ii priveste pe angajatori PENTRU CINE E SI RAMANE IN CIC. Cu cele doua anexe tre sa mergem la primaria de domiciliu. Eu mai urmaresc si pe la legislative si acolo Loreena a sunat pe peste tot si a aaflat ca s-ar depune dar nu la primarii ci la biroul pentru protectia copilului sau asa ceva. Inca nu e clara treaba. Mai mult ca sigur ca o sa ne coste cel putin doua drumuri sau cateva telefoane, daca o raspunde4 cineva.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sufletzica Delia nu are un aliment preferat asa ca varianta asta nu o pot incerca...nu stiu ce are de face asa pauze mari in alimentatie...
O sa incerc sa nu mai caut nod in papura,sa o las in pace si sa urmaresc din umbra evolutia sa nu aiba simptome de boala...

V-am spus ca am pus-o pe oala...parca nu...spatamana asta prima oara si era diperata rau ca nu stia ce si cum,apoi am facut pauza un pic...alaltaieri am reluat operatiunea si am facut un pisu mic...iar azi cand am vazut-o ca se screme fuga repede la oala si am reusit si un kk mic...

Andrutzy felicitari pentru dinti...daca ai premergator pune una buacta Dragosel in el cate putin pana se obisnuieste cat d ecat cu pozitia ca apoi va descoperi el ce are de facut...Delia in prima saptamana mergea cu spatele,apoi incet in fata,ca acuma,ca are spatiu garla,face niste piruete de ma lasa masca...

Beatrice mama zi-le ca le zici bine...eu la teorie is taticul taticilor,da' practica ma rupe-n doua...

Ha...vedeti mai ca depresiile sunt la moda...da sa le ia naiba ca nu-s bune deloc te dau cu 10 ani in urma...of tui mama ei de viata,da pana cand o viata amara si un trai nefericit...

Elisor baga nasu'...pana si Ioana a trecut de dimineata,ce-i drept din scurt...beletristica pentru mai tarziu...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Tzumplioi - multumesc pt oferta! Mai in gluma, mai in serios, nu ne-ar strica... Noi stam cu flacara la fund, vorba aceea, pt ca daca personajul lui Andrei moare sau dispare.. e cam nasol prin buzunare. Daca vreti, ziceti si voi ceva (de bine!) pe aici..

Multam!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTIIIIIIII ANIIIIIIIIII Ioanelor, Ionilor,Ionutilor

Abia acum apuc si eu sa mai scriu cate ceva dar cu cititul sunt la zi.
Ioana mama sa ne traiesti si sa mai scrii ca tare mult imi place si "te citesc" cu placere
Loreen - felicitari pentru cele 2 mari realizari
ChrisDun - parca pe tine te-am auzit de o viroza care a ajuns si pe la stomacel? Nu de alta dar de vreo 2 zile Dragos face kk de 4-5 ori/zi iar azi a fost mai mult diaree in conditiile in care el facea o singura data/zi. E cazul sa sun pediatra? In rest e vioi, de mancat...asa si asa, n-are febra si nici nu tuseste.
Chiar... nu poate fi de la dinti? Mamici cu experienta-n iesitul dintisorilor lamuriti-ma si pe mine va rog frumos.

Simona deDragos Octavian
http://photos.yahoo.com/filipas_simona

Mergi la inceput