Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 15
flavia ramona spune:
Gabi de ce nu mergi la altcineva pana ajungi la Furau?
Eu am ceva senzatii ciudate prin burta, un fel de crampe, nu fosrte dureroase si nu tin mult, dar vad ca si ieri si azi am avut. Ca niste intepaturi. Nu stii de la ce ar putea fi?
7+
pozici
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Flavia, si eu mai am intepaturi cateodata, parca m-ar durea ovarele, sunt normale daca nu tin mult si nu sunt foarte dureroase.
Gabi, nu stiu ce sa zic, mai bine treci pe la doctorita B. azi dupa masa ca e la cabinet pana la 17. Eu zic ca nu sunt probleme daca petele sunt maronii..., poate iti face si un eco.
Ioana, te asteptam cu vesti buneeee....
Diana, eu cand am fost gravida cu Dragos mi-am schimbat garderoba la 6 luni jumate.
Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
gabitzica spune:
Acum vin de la dr., unde mi-am facut si echo. Samburica are 25 mm. Sarcina e intrauterina si e bine fixata. Pot rasufla usurata. Am vazut si eu punctuletul.
Alina imi pare rau ca nu te-am mai prins la lucru. Am ajuns pe la 13.15
Flavia , durerile sut normale nu te speria. Se in tind ligamentele.Daca nu sunt frecvente si puternice e ok.
Alina, dr. mi-a zis ca o sa am fetita, dupa ceva calendar chinezesc de la tine.
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Gabi, felicitari ptr. punctulet!
Alina, la a doua sarcina sa vezi cum iti creste burtica! Acus te vad si pe tine cu haine de graviduta!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
alinamoro spune:
Gabi, ma bucur ca esti bine si ai vazut punctuletul.
Eu am plecat pe la 13 de la lucru.
Mie mi-a iesit baiat dupa calendarul acela, dar ma consolez cu ideea ca nu poate fi sigur.
Diana, si eu m-am gandit ca o sa-mi creasca burta mai repede, deja sunt umflata si ma stang hainele.
Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
gabitzica spune:
Alina, stiu ca ti-a iesit baiat, mi-a zis dr., dar te-am last sa zici tu A verificat si pt Tudor si a iest baiat
Mi-a mai zis o chestie legata de preferinte, daca sunt diferite de prima sarcina inseamna ca si sexul e diferit. Sper sa fie asa
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi felicitari pentru samburica din burtik!!!!!Sa creasca mare si sanatoasa!
Eu va mai scriu diseara dupa ce vin de la dr.!
V-am pupat!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
Alina si Gabi si mie imi iesea baietel iara la calendarele alea, si totusi se pare ca voi face fetita. Sper sa ramana asa!
Ioana n-ai venit inca?
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
claudia_maria spune:
Flavia aici sunt ca de obicei ,dar mai mult citesc si rar mai scriu si eu .
Ma bucur pentru voi cele cu burtici si ma gandesc ce bine era,eu nu am avut probleme am avut numai picioarele foarte umflate si asa am si ramas cu un nr mai marela pantofi ca de haine nu mai vorbesc
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
claudia_maria spune:
Flavia aici sunt ca de obicei ,dar mai mult citesc si rar mai scriu si eu .
Ma bucur pentru voi cele cu burtici si ma gandesc ce bine era,eu nu am avut probleme am avut numai picioarele foarte umflate si asa am si ramas cu un nr mai marela pantofi ca de haine nu mai vorbesc.
Gabi si eu tot cu Furau am nascut,eu am fost foarte multumita de el.
Ioana tinem pumnii pentru diseara,totul o sa fie bine
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze