Mamici din Arad...??? (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina , nu am fost inca la Furau,am zis ca ajung saptamana asta , dar m-am luat cu lucrul... si abia azi am fost in primarie dupa adverinta. la voi cand sa vin? Pot miine?
Eu am pus un kg pe mine. Am avut 53 si acum am 54. Si sunt baloanata. Nu suport sa ma stranga nimic peste burta,

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi poti veni maine dupa masa, dr.B e de la 12 la 17, eu sunt de dimineata. I-am zis ca esti insarcinata si a zis sa vii sa te luam in evidenta. Eventual iti face si trimitere pentru analize.
Sa stii ca si eu sunt balonata, chiar scriam mai sus ca tot ma cantaresc si nu am pus pe mine nimic pana acum, dar ma strang toti pantalonii. Nici eu nu suport sa ma stranga. Am o pereche de blugi elastici si tot cu aia am fost saptamana asta.

Revin mai tarziu, mergem in vizita la niste prieteni acum.

Alina (6+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush, Gabi burticile si sa va treaca balonarea ca tare nashpa mai e senzatia.....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Ce mai faceti?Eu am emotii pentru diseara.....

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, sa ai emotii doar pt ca o sa-ti vezi bb si nu de altceva.

Gabi, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris. Cum esti?

Fetelor si eu sunt mereu balonata, ca un coleg zicea ca deja mi se vede burta si nu am decat ca sunt umflata . Si eu am pus un kg, desi nu pot sa spun ca manac mai mult decat inainte. Poate cum au fost si sarbatorile.

La lucru sunt ca beata tot timpul, mai ales ca al meu sot vrea sa ma menajeze si nu mai plec atat pe teren, asa ca stau la caldurica si mai rau e, imi trebuie betisoare sa nu dorm.

Alinutza, Claudia_Maria, Nico si toate celelalte pe unde sunteti? Ca de Clau stim ca s-a cam saturat de forum sau nu vrea sa se molipseasca. Oricum

7+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, ioi de mult sunt la garderoba de gravida!

Flavia, asa-s fetele, prefera barbatii... de mici...

Pai cu pozele trebuie sa-mi bolanzesc barbatul sa-mi mai faca. Singura nu pot...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana tin pumnii pentru diseara! Sa-l vezi pe samburica drag!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Flavia , Diana ! Si eu sper sa-l vad pe gombotelul mic din burtik!.....

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

L-am tot sunat azi pe Furau, dar are telefonul inchis. Am inceput sa ma impacientez ca iar am scurgeri maronii, de data asta mai inchise la culoare. Sper sa fie totul OK.Dureri nu am.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Tocmai am sunat la matern si mi s-a spus ca e plecat din localitate pana luni.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput