As dori sa stiu daca sunt bune aceste esente de parfum (daca persista mirosul)si care este pretul.Se gasesc in magazine de mult timp si m-ar interesa parerea voastra.
oana, daca te referi la parfumurile acelea la litru care imita parfumurile originale si care se vind cu mililitru iti pot spune urmatoarele:
Parfumurile de buna calitate au nota de inceput, nota inalta si nota finala....nota finala rezistenta este cea care da tot farmecul unui parfum. La acele parfumuri care se vind cu ml. nota finala este destul de ieftina si cam asemanatoare, asa ca tresor-ul o sa semene cu flower by kenzo si tot asa...
S-ar putea sa gresesc, poate tu nu la acele esente te referi...dar daca despre asta e vorba atunci sa stii ca preturile sint modice, nici nu stiu sa-ti spun cit, oricum din punctul meu de vedere e mai bine sa cumpar un parfum "fara nume" dar care e original.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
eu nu stiu de ce inca mai face lumea experimente cu parfumurile .prafumurile varsate put. chiar daca miros acceptabil in sticla odata ajunse pe piele miros a ieftin . zicea cineva aici pe forum ca un parfum ORIGINAL in metro il gasim cu preturi incepand cu 800.000 de lei vechi . si garantat te tine cel putin 6 luni chiar si folosit zilnic. eu zic ca pretul nu e chiar asa de mare .
"The harder you work, the luckier you get"
Da, intr-adevar, cele originale sunt deosebite. Am avut "Miracle" de la Lancome si am fost f.f. multumita.Auzisem niste pareri despre aceste esente si eram curioasa, desi tot un "Miracle" original doream sa-mi iau.Acum sunt hotarata sa foloses doar parfumuri originale.Chiar daca sunt mai scumpe, merita si oricum te tin.