Bebelusi de martie - aprilie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 13

andrruzza spune:
ellinia, si Rares face asa din dinti, nu se pune problema sa fie nervos, descopera si el ca are dintisori, isi freaca gingiile..stai linistita
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ellinia spune:
Andruzza, eu chiar eram ingrijorata...
Nu pricep, nu mai pot sa boldez sau sa schimb culoarea, de cand am formatat calculatorul. Sa fie vreo smecherie si nu stiu eu, ca de selectat ma lasa sa selectez.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

carmenduta2003 spune:
La multi ani pentru Thomas Daniel, cu intarziere, David Emil, Thea Ioana si Daniel!!!
As fi vrut sa mai scriu dar tocmai s-a trezit pruncul.
Pe curand! Fug la datorie.
Poze Rares
Varsta lui Rares

danuta_t spune:
Inca o data La Multi Ani supermamici si superprietene.
Ne-am intors si noi din concediu. Am fost plecati la soacra vreo 10 zile, si am dat o tura si la Paltinis ca doar nu puteam sa ratam primul sanius al lui Mihai. N-a fost sportul lui favorit (cel putin anul asta), a tot marait, doar la vale se mai oprea (probabil atunci ii batea vantul in fata si nu-i venea sa deschida gura). Asa ca dupa juma' de ora de sanius, timp in care am imortalizat si cateva zambete prin zapada, am schimbat sania pe carucior.
Danna, mare dreptate ai cu imposibilitatea de negociere cu bebelusii pe programul lor. La intoarcere, Mihai a plans 2 ore intregi in masina, desi avea o tona de jucarii care tot i le dadeam una cate una. Cred ca nu a apreciat deloc faptul ca e legat in scaun si nu poate sa isi faca el programul de zbenguieli. Lui nici in carucior nu-i place cand e treaz. Nu stiu ce-o sa facem la vara cand o sa mergem la mare.
Mamacita, imi pare rau ca Alex se razvrateste la somn, asa e si Mihai de cand se ridica in piciorute. O vreme a functionat suzeta, dar sa nu iti inchipui ca o folosea in scopul in care a fost ea inventata. Dar o tinea in mana, o studia pe toate fetele, o rodea, iar activitatea asta il tinea linistit in fundulet, si dupa un timp nu mai riposta cand il puneam la orizontala.
Si eu sunt destul de disperata cu adormitul. Am incercat sa-l intarc pe Mihai si nu mi-a iesit, mi-a plans mai bine de o ora, asa ca l-am pus la piept si in 2 minute a adormit. A doua zi am vazut ca i-a crapat gingia, asa ca avem si noi primul dintisor primit chiar de Boboteaza. De atunci noptile nu mai sunt linistite, are o perioada de 1,5-2 ore in care sau se foieste, maraie, plange, ba ceai, ba san, ba biberon de lapte, ba in brate, ba in patut, etc,etc, sau se tot trezeste din 5 in 5 minute. Asa ca aman intarcarea pana o sa aibe doua nopti linistite. Sper sa fie cat mai repede, caci peste o luna ma intorc la lucru.
Dar problema cea mai grava pe care o am este ca avandu-l pe tati doua saptamani langa el, nu se mai linisteste decat la el in brate, asa ca de vreo 10 zile, daca se trezeste cand il pun in patut, tati e de serviciu la adormit. In mod normal asta ar fi un motiv de bucurie, dar o sa-mi plece sotul peste o saptamana in delegatie o luna jumate, asa ca nu stiu ce-o sa ma fac daca Mihai nu revine la sentimente mai bune fata de mine.
In ceea ce priveste noile realizari, stie unde e lampa, bradul, ceasul. Le arata cu privirea. Dar nu raspunde la "unde-i mami/tati/buni".
Si a realizat sum sunt impartite treburile in casa. Daca are vreo necesitate, plange sau alearga dupa mine (pt. papa, nani, alintat). Daca vrea zbenguiala, alearga dupa tati. Sunt de-a dreptul geloasa, dar e drept ca eu nu-l arunc in tavan si nici nu il las sa faca pasi.
Fug si eu la datorie, pupici la toate ...
Dana si Mihai (20.04.2005)

rrox3 spune:
Ellinia eu ii fac piureul de legume cu carnita pentru cate 4 zile si nu il congelez, il tin in frigider, in compartimentul cel mai rece. Nu sunt nici un fel de probleme. Il pastrez exact asa cum il mananca, preparat. Am 2 recipiente cu carne si 2 fara carne in care ii amestec cate un galbenus cand il mananca.
Scrasnitul dintilor nu cred ce e decat noua lui descoperire, poate sa faca un zgomot nou si ii place. Nu iti face griji.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

adseana spune:
Buna fetelor!
De-ati sti cat imi lipsiti...dar nu mai fac fata ...Alexandra are mai nou un program....noaptea aproape din ora in ora se trezeste, plange un pic, apoi adoarme...ziua iar nu sta locului o secunda, numai prostii face...Am zis ca vrea sa il imite pe "detectivul Benny" al Alessiei, ca Doamne la toate umbla
.CAnd doarme ziua atunci fac si eu ba mancare, ba curatenie, ba spalt haine, iar seara dupa baitza cad si eu lata, uneori mai repede decat ea
.
De laudat cu ce sa ne laudam...a aparut dintisorul nr.6, al 7-lea isi face aparitia in scurt timp ca e tare umflata gingiuta, si al 8-lea se pare ca va iesi pentru ca e alba gingia...(cred ca asta e si motivul trezirilor dese noaptea).De mancat...ca de obicei, nu foarte mult, pentru ca tinem la silueta,dimineata si seara cam 200 ml lapte, pe timp de zi avem cam 2-3 mese solide, in functie de cat mananca la fiecare masa (legume +carnita, fructe+cereale, iaurt+fructe sau branza+fructe - in diferite combinatii)
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

adseana spune:
Gegeanu fii suparata . si eu am admirat-o pe micutza carliontata, uite, am si scris asta in cap.67,pag.9 :
Am admirat cativa bb-lusi, dar nu pe toti(din lipsa de timp, nu de altceva).Am vazut niste feciori taaaare frumosi, Alex cel mare, Alex samuraiul, Cezarica, Raducu, Rares ,Benny, Brien, dar si cateva printese foarte frumoase, Alicia, Sonia, Sara, Bia, Letitia, Maruta, Daria...sper sa mai am un pic de timp sa ii (re)vad si pe ceilalti...
dar repet si acum: e tareeee dulce micutza blonda carliontata, asa mi-e de draga cu buclele ei, ale noastre au disparut,Alexandra a avut asa un par frumos cand s-a nascut, iar acum...
Alessia dar ce raceala ai "primit" de nu iti mai da pace?uite multi de la noi sa te faci bine cat mai repede!
Ligia spor la munca!
Mamacita vad ca tizul nostru are cam acelasi program cu noi...sper sa fie doar o faza trecatoare si sa doarma iar, la fel de bine ca inainte!
Ellinia si Alexandra face la fel cu dintisorii, de imi zgaraie parca pe creier, dar ei ii face o placereeeeeAdriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

ninocikap spune:
Adseana si noi, si noi, tot din ora in ora ne trezim noaptea....
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

rrox3 spune:
Astazi Ioana a reusit in sfarsit sa cada din pat... Ziua doarme la noi, in patul mare, ii pun plapuma sul pe o parte si pernele pe cealalta. De obicei cand se trezeste o aud si ma duc la ea. O gasesc inca somnoroasa, fara intentii de escaladare a plapumii sau pernelor. Numai ca astazi s-a trezit si n-a zis nici pas, sau s-a cocotat peste perne in somn, habar nu am... Am auzit un bum si dupa un tipat mic...am gasit-o pe jos, langa pat, pe spate si peste paturica cu care era invelita
S-a speriat tare micuta, nu mai avea nici glas sa tipe bine, abia dupa un minut a incepu sa planga ca lumea. Dar am impacat-o repede, a mai ramas doar suspinad cateva minute. Are un cucui mic, defapt mai mult o urma mai rosie, nu s-a lovit tare. a cazut pe covor si sub el e parchet. Au trecut deja cateva ore si e foarte bine, asa ca nu-mi fac mari griji. Dar ma intreb cum o mai culc eu ziua... Ca singurica nu prea adoarme, de obicei o legan (pe picioare). Si seara tot asa o adormim si o mutam cand adoarme bine la ea in camera, in patut.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

andrruzza spune:
rrox, mititica, pupam sa treaca buba. Incearca s-o duci dupa ce adoarme la ea in patut si ziua. Noi ziua stam in sufragerie si Rares adoarme singur in tarc. Dar daca il duc si ziua in patut in dormitor, doarme fara probleme. Obisnuieste-o sa doarma si ziua in patut, alta solutie nu cred ca ai. E fata mare de acum, nu mai sta ea linistita in pat la voi pana te duci tu la ea. Eu daca-l las pe Rares la noi in pat, trebuie sa stau cu mainile pe el ca parca-i bagat in priza.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"