Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Simodina, al tau rezista bine intre masa 4 si masa 5? Acolo pt mine e foarte dificil mai ales ca nu doarme in intervalul asta iar baia cred ca ii accentueaza foamea a.i. se isterizeaza dupa baie de foame. Trebuie intai sa-l linistesc bine ca nu mai poate nici manca de nervi, si nu mai mananca bine ca e epuizat. Si asta cu toate ca las un interval mult mai mic intre mesele astea, de vreo 2 ore si jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Astazi e prima zi de regim. Am 5 mese pe zi, pentru inceput (15 zile) doar carne, ou, branza telemea (cascaval) + 2-2,5 l lichide, fara fainoase, zahar, fructe, legume. Dupa astea 2 saptamani trebuie sa dau jos intre 4 si 5,5 kg. Apoi se schimba schema.

In ceea ce priveste impactul rudelor cu copilul si pe mine ma enerveaza de nu mai pot sa sara pe el si sa-l zgaltaie. Si pe copil il enerveaza (ca incepe sa maraie), asa ca pana la urma il lasa in pace dezamagiti. Si socrella mea s-a suparat pe mine ca i-am spus ca nu mi se pare normal sa-si dea cu parfumuri grele cand vine la copil. Ce ma enerveaza e ca de fapt n-a inteles nimic si e in continuare suparata. Astept sa-i treaca, n-am de gand s-o gadil pe tema asta. Si mai ma enerveaza si ca la noi se baga in seama cand are audienta mare, ca trebuie ca dragostea sa se manifeste cat mai galagios, ca altfel poate nu se vede. De fapt cred ca romanii nu stiu in general sa se poarte normal cu copiii - d'aia cand vezi copii romani tipa intr-una, in timp ce cei ai strainilor se tavalesc peste tot dar isi vad de joaca lor. Hia ca mi-am varsat si eu naduful.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata la mamici si la bebici!
In mare, programul lui Catalina seamana cu cel al lui Serban al Nadinei. Difera pe la ora de culcare, adica fii-mea se culca pe la 23-23.30. Si se trezeste pentru prima masa pe la 8.30-9.00. Mie imi convine si asa, ca oricum noi nu nu culcam prea devreme seara. Si baita cam tot pe la ora aia, adica e gata cand vine ora de papat. O mai fi cineva care face baie atat de tarziu la bebe, sau numai eu? Ziua doarme in reprize scurte de 30-40 minute singurica sau daca e prea obosita o plimb in brate si ii fac la ureche shhii, shii. Daca e obosita rau de tot, ii dau suzeta si o legan in brate cam 10 minute si e beton.
Doar ca ea se plictiseste sa stea mereu culcata si incepe sa maraie. Atunci o pun in scoica de masina, sa vada si ea lumea din pozitie verticala. Cand se plictiseste asa, trebuie sa o pun iar culcata si tot asa. Ne sucim de colo colo toata ziua. In carut nu prea ii place sa stea in casa, plange, se foieste. Si nu prea il folosim in casa. Afara cam mereu doarme. Ieri ne-am tot plimbat pe la magazine sa-mi caut tzoale pentru botez, am plimbat-o de am inebunit-o, se plictisiise, se incalzise si a inceput sa planga pe la Unirea. Pana la urma mi-am cumparat si am venit acasa. Ca sa nu va zic, ca toate plecarile le-am facut intre mesele ei. Intre a doua sii a treia am fost si am cascat okii in IDM, am venit acasa, a mancat a treia masa si apoi am plecat in Uniirea dupa a treia masa. Noroc cu masina asta, ca ne dam de-a dura cu ea imediat. Diseara iar plecam cand vine sotul, ca sa-i luam lui de imbracat. Ca mie ieri mi-a trebuit o zi intreaga sa ma hotarasc ce sa-mi iau. Balantele, dehhh...
Am nishte emotii cu botezul asta, mai ales de cand ne-a povestit Deeapui ca s-a imbolnavit piticul, nu va mai zic...si fii-miu s-a imbolnavit la botez, acum 14 ani. Sper sa nnu avem probleme. Ma bazez pe fii-mea ca-i calita!
M-am intins...o gramada.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor, si la multi ani sarbatoritilor zilei!

Lia, bine ca ai zis de crema aia de fata, ca tocmai ce vroiam sa va intreb. Am tinut-o mult afara simbata pe Miruna, si i s-a inasprit pielea, cred ca de la vint; sper sa ajung azi in oras sa-i cumpar.

Eu nu am pus niciodata fata in carutz in casa. As vrea saptamina asta sa-mi depun dosarul la primarie, trebuie sa ma interesez sa vad unde; daca mai e cineva din sectorul 3, poate ne mobilizam impreuna.

Mult succes fetelor care incep regimul saptamina asta! Eu m-am cintarit, am +10 de la nastere. Macar niste abdomene sa fac si eu, sa nu ramin ultima grasa de pe-aici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Iar ati avut tastarnita. Nu am nici o sansa sa recuperez tot. Am citit cateva pagini in urma si cam atat.

Despre cum se comporta cu strainii Matei, depinde de om. Daca omul este agitat de fel si il ia in brate nu dureaza mai mult de 10 secunde pana pune buza. In rest se comporta ok, dar nu sta in brate la altcineva decat cei ai casei mai mult de 10 minute. Ceea ce o umple de frustrare pe socrela, care e o persoana extrem de agitata. Evident ca se repede asupra lui cum il vede, sa-l pupe si sa-i vorbeasca (inutil sa mai spun ca are si voce ascutita care il zgarie la timpane pe asta mic si nu numai). Drept urmare in mai putin de un minut incepe serialul "tu nu esti mama mea" featuring soacra, cu pus de buza, urlat, dat din picoare, lacrimi siroaie. Nervi pe soacra, nervi pe mine ca iar mi l-a agitat. Concluzia soacrei: copilul e ciufut si misogin . Imi vine s-o omor.

Si tot din categoria soacrei, sambata cand a venit la noi avea o noua teorie citita de curand in nu stiu ce carte a unui guru, ca trebuie domle sa mai lasi copilul si sa planga. Si cand a inceput Matei sa se frichineasca ca ii era somn si foame ea o tinea sus si tare ca lasa-l sa planga, ce tot ii canti in coarne. Bleah . Sunt tare dezamagita de ea, nu are deloc fler si rabdare, il priveste ca pe o jucarie si mai are si pretentii.

In rest mi s-a pus piticul ca are ceva copilu' la picioare/sold ca parca nu sunt tocmai simetrice cutele, asa ca o sa ma pun in miscare sa-l duc la un pediatru/ortoped mai bun. Sper sa fie ok, el da din picioare la fel, nu am sesizat ceva in neregula, dar mi-a intrat cuiul cu asimetria pliurilor.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Tonnia, incearca sa-i dai ceai intre masa 4 si 5. Eu asa fac cand am nevoie sa-l mai tin juma' de ora si merge.

Ioana75
, pentru frig se foloseste si cold cream de la Klorane sau Mustela. Zicea si Simona de ea (Kid). Eu folosesc Klorane si sunt ft multumita. O sa incerc si eu insa Triderm dar pentru iritatia pe care o are de la bagatul manutelor pan' la cot in gura. Io am inteles de la Lia ca-i buna pt asta, sau nu pricepui io bine?

In ceea ce priveste statul in carucior nici al meu nu statea cand era micutz decat strict cand dormea. De cand s-a marit insa, ii place sa fie plimbat si mai nou a facut o pasiune pentru manere care sunt portocalii si se chioraste la ele minute intregi .

M-am cantarit si io. Tot 10 kg am luat!!!! Horror. Si ma mai miram ca pana si pantalonii de trening, care erau largi bine, s-au transformat in colanti . Eu voi merge la sala la Miramar, ca e aproape de mine. Mai e cineva care sta prin zona si vrea sa mearga? Ca ar fi mai fain in 2-3.

Karmenutza, nici al meu nu sta la orizontala prea mult. Noi mai avem un bouncer pe care il pun in mijlocul patului si sta acolo urmarindu-ma pe mine in timp ce fac treaba. Sta si juma' de ora asa, dar doar daca eu ma misc si vorbesc cu el ca altfel se plictiseste...Serban in schimb nu suporta sa stea in scoica in casa. Noi avem de la chicco si ma gandeam ca n-o fi prea confortabila. In masina adoarme imediat si n-are timp sa se prinda..

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim pentru urari!!

Si eu acuma imi dau jos de pe net adeverinta si cererea catre Primarie si main sau poimaine merg sa depun dosarul.

Petra mi-a facut kk de 3 ori azi noapte si dimineata. Pana acum nu mi-a mai facut noaptea de cand e "mai mare".

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

5 minute sa schimb capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65982" target="_blank">aici .

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput