Despre greutate
Raspunsuri - Pagina 8
liliana29s spune:
Exact asa si puiul meu. La 2 ani si 8 luni este exact pe graficul de 4 ani, 108 cm si 20KG . Nu e gras, nu are nici o cuta, e tare papa bine misca mult.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai
roxanaz spune:
BMI La copii (in cm si kg)
sinzi_ana
Ati calculat BMI-ul copilului vreodata???
Am inteles ca dupa 2 ani este relevant si se poate calcula...
M-ar interesa niste site-uri unde poti sa le calculezi (in cm si kg, caci nu ma prea descurc cu inch, feet...)
simona_filipas
N-am calculat pina acum dar si eu as fi curioasa.Buna idee sinzi_ana
mariussimiuc
Ce e ala BMI?
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by TOMALAVINIA
flaviutza, sa stii ca are muschi peste tot, mai ales la picioare, e tapana!Si de energica, nu mai zic! Nu sta nici 3 secunde locului, chiar azi am cronometrat-o.Si pofta de mincare are cit doi! Mai ales cind sta cu noi la masa! Dar e important ca e sanatoasa.Multi din partea noastra!
Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
Lavinia, eu tot de 16 kile ma plang, adica 16,5... Lili e inaltuta si arata ca o manechina anorexica.
In schimb Robert avea la 3 ani 16-17 kile, si era bine legat, iar acum e slab si el.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Sheannamp spune:
la sase luni are 10 kg!?!
Autor: adinaserban
Trimis la: 02/03/2007 18:58:47
Bebele meu a luat ft mult in greutate, desi nu a mancat in mare decat laptic de la mine. Acum ne acomodam cu supica de zarzavat, i-am mai dat din cand in cand mar ras/sau la cuptor cu branza calcica si sucuri de morcov, mar si portocale. A luat in greutate prea mult. Ce sa fac? Sa fie din cauza ca eu mananc de toate, adica si dulciuri?
Ajutati-ma cu un sfat.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: adinaserban
Raspuns la: 02/03/2007 19:11:49
Mentionez ca la nastere a avut 3,900kg, 53 cm, (acum are 74cm si 10 kg)
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Darria
Raspuns la: 02/03/2007 19:16:09
Bebelusii alaptati nu sunt considerati grasi indiferent de greutatea avuta.
Conteaza si inaltimea, ca sa nu mai spun de mostenirea genetica.
Dulciuri: daca papi cate un pic e ok.
Sheannamp spune:
Initial creeata de Dorsilia
buna!
nu mai tin minte...la sfarsitul carei luni isi dubleaza un sugar normal greutatea de la nastere ?
merci
lia
Sheannamp spune:
Originally posted by Elise
Parca a treia?!
Eu asa tin minte.
Elise & www.youtube.com/watch?v=xUveIVrEHxo" target="_blank">BBLisa
Guguluff spune:
Eu stiu ca la 4 luni se dubleaza si la un an se tripleaza.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
biagrad spune:
Buna. Baietelul meu s-a nascut cu 3400 iar la trei luni avea 5250. Medicu a zis ca e OK. Voi ce credeti? In rest, e un scump.
nusicasiely spune:
este ok
la 4 luni trebuie sa isi dubleze greutatea.fata mea s-a nascut cu 3000g si acum are 5,800 sau 5,900 si maine face 4 luni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
szaboali spune:
Iarina s-a nascut cu 3,300kg si la 1 an avea 9,700kg...eu sunt foarte multumita de cum arata mea.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei