Faze care ne enerveaza in filme

Faze care ne enerveaza in filme | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Aseara am vazut o comedie usoara si trasa de par, care mi-a placut insa, "vinovatul" fiind Colin Firth, dar mi-a adus in fata ochilor si cateva scene-stas care au ajuns sa ma irite:
-Ea se culca intotdeauna abundent machiata, cu o tona de tus si rimel in jurul ochilor+rujata si se trezeste in aceeasi stare de "prospetime", cu machiajul intact
-tot Ea are la trezire parul perfect aranjat, nici un fir nu e zburlit, iar in eventualitatea ca are suvite rebele acestea cad intr-un mod f. sexy; faza asta si cu cea anterioara induc in eroare barbatii planetei
-cand cineva schiteaza niste pasi de dans intr-o sala plina de oameni "intepeniti", acestia isi dau brusc drumul si incep sa execute si ei niste figuri de dans perfect armonizate cu dansul celui ce a dat "tonul"
ar mai fi multe,multe lucruri deplasate in filme, dar va las si pe voi sa scrieti.

p.s.-mi-am amintit de o faza aiurea din "Troia", am vazut-o recent intr-o poza(filmul l-a vazut sotul meu si zice ca a remarcat chestia)-in spatele lui Ahile se vede pe cer un avion!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.