Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 6

motzunica spune:
Liana, nu stiu de ce am avut impresia ca ai zis ca te vei muta in Bucuresti...
As fi vrut sa stiu daca la Craiova se gaseste Menogon, ca la mine la farmacii se uita astea cu o mutra de parca as intreba de OZN-uri, ba chiar m-a intrebat una daca este pt pofta de mancare...oare pt ca m-au vazut asa de slabanoaga?

kateryna spune:
daca la Craiova se gaseste Menogon, ca la mine la farmacii se uita astea cu o mutra de parca as intreba de OZN-uri, ba chiar m-a intrebat una daca este pt pofta de mancare...oare pt ca m-au vazut asa de slabanoaga?
Nunta noastra
Cununie civila

Liana30 spune:
motzunica nu mama nu ma mult in Buc nu stiu de ce ai inteles tu asa..da io nici macar nu am zis nika despre asa ceva...maine am sa intreb la farmacie aici la mine sa vaz daca se gaseste ...sper ca nu o sa se uite si la mine ca la OZN'uri
kateryna ce ai muica?????? io macar sunt dilie...da tu ce ai?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kateryna spune:
Liana, pai eu am ajuns mai tarziu cand s/a impartit normalitatea si am iesit cu o doaga lipsa Asa ca si eu sunt dilie
Nunta noastra
Cununie civila

kateryna spune:
Liana, pai eu am ajuns mai tarziu cand s/a impartit normalitatea si am iesit cu o doaga lipsa Asa ca si eu sunt dilie
Nunta noastra
Cununie civila

simonette spune:
Seara buna la toata lumea
Da soro...ai dreptate...asta sa-mi fie paguba, dar ma oftic, ca-n viatza mea n-am pierdut ceva, asa din mana! Acu...asta e!
Maine e o zi tare importanta pt mine! Nu stiu cum voi dormi/daca voi dormi, in noaptea asta! Ma duc la ANNASTASIA...cred ca-mi voi da seama dintr-o privire, daca e, sau nu e a mea! La dosar, mai am de adaugat putine chestii, dar importante...de fapt care iti iau mai mult timp, insa sunt sigura ca pana la sfarsitul saptamanii care vine, tot dosarul va fi complet!
Chelu deja a inceput sa se mandreasca pe la prieteni, mai ales ca toti au fost impresionati de decizia lui...
va zic maine ce am facut!
va pe toate!

bety spune:
Simonette - m-ai dat si tu gata...eu n-am mai fost 2 saptamani pe Forum si ieri nu mi-a venit sa cred ochilor, dar acum imi fac curajul si te intreb: vei avea asa curand o fetita?! Te-ai hotarat sa infiezi?! Te admir pentru asta si felicitari din toata inima!
Iti tin pumnii pt. maine! Succes si sa fie cum iti doresti!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Carmen.cita spune:
Simonette, mult noroc iti doresc! Sa o aduci pe Anastasia cat mai repede langa voi si sa va bucurati de ea!

Liana30 spune:
avetzi grija fetelor ca se ia dileala....
sorooooooo lasa mama ca poate ca e mai bine ca s'a intamplat asa..dupa una rea vine maine una bunaaaaaaaaaaa...tin pumniii maine...doamne parca mi'l imaginez pe chelu ce falos e
betycoooo te si pe'aci
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"