Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-98
Raspunsuri - Pagina 5
simonette spune:
fetelor, va pup mult pe toate!!!

io nu mai am timp de aproape nimic! Sunt in febra cautarilor actelor si a legalizarilor care ma depasesc! Ma gandesc intr-una numai la Annastasia mea pe care am s-o vad luni de-abia! Am fost ieri la DPC, din sect. 3 si am stat de vb cu o domnisoara tare dragutza si amabila care ne-a indrumat bine, zic io! Dar de emotii mi-am pierdut geanta cu totul! Bine ca nu aveam actele in ea, ca le aveam pe toate intr-un dosar!
Stiti f. bine ca va iubesc pe toate din toata inima...nu e nevoie sa v-o mai spun! Va doresc la toate sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
Io mai am de legalizat ceva, de facut analizele si de luat cazierul dupa care astept sa ma contacteze ei! Majoritatea actelor si caracterizarile le-am dus deja! Cel mai important e ca fetitza sa fie sanatoasa si sa fie Romanca!
Pana la noi vesti...uite ce-am io pt voi:

![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
felicia_ spune:
Am intrat si eu sa le zic "La Multi Ani"tuturor celor cu numele de Ion sau Ioana, sa fie sanatosi si voiosi tot anul!

Tabitha spune:
simonette: abia asteptam sa o vezi pe Annastasia si sa ne zici cum arata. Sunt sigura ca e o mandrete de fata.
Pe Floricika o s-o trec la gravidute de luna ianuarie, de acord?
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui. Ati fost niste scumpici !
crinuta71 spune:
Asi multumesc.
La multi ani si tie si lui Razvan!
La multi ani tuturor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!

Liana30 spune:
soroooooo multa bafta!!!!
lasa da'o drak'ului de geanta asta sa fie paguba mare ..bine ca nu ai avut actele in ea..![]()
motzunica ete ca ma culcai atunci..pai de unde sa stiu io ca voi mai ramaneti..ptiuuuuu daca stiam..io...da lasa ca mai prindem noi o seara...apropo da de ce ma intrebi muica daca ma mutai in capitala?????????ha????ma zarisi pe'acolo????????![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
maria carmen spune:
Ceau!
Catty poate ma poti ajuta tu.Am pus intrebarea si la homeopate, am nevoie de un dr. homeopat in Pitesti pt. nepotelul meu.Am gasit unul pe net-dr.Cadar Sorin pe str.Exercitiului.Mai sunt si altii? Care mi-l poti recomanda?
Mersi mult!Carmen

o duminica minunata va doresc