Gradinita BUNA in sectorul 2
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Multumesc Radu300 de interes, cred ca tu ma poti ajuta!
Noi locuim pe calea Mosilor, si m-ar interesa in sectorul 2 si putin spre drumul meu de servici (care este pe la Dimitrov - Iancului -Mihai Bravu) de ex: Ferdinand, Traian, Iancului, Mihai Bravu sau si putin spre piata Galati, dar nu prea departe, ca deja ma abat din drum cam mult si dimineata e greu cu circulatia.
Multumesc anticipat!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
radu300 spune:
Mare zona, multe gradinite acolo. Sa le luam pe rand, si sper sa nu uit ceva, repet sunt multe gradinite in zona descrisa de tine
Ferdinand - gradinita 15, aproximativ in dreptul Foisorului de foc, un pic mai jos pe Ferdinand spre Universitate pe partea dreapta.
Iancului - doua gradinite mari 201 (in spatele Postei pe Iancului, chiar la intersectie) sau 16 (tot acolo, dar pe partea opusa a strazii, respectiv in spatele blocului de la intersectia Iancului cu Mihai Bravu. Pe Traian nu gasesti nici o gradinita.
Spre Piata Galati, gasesti gradinitele 257 si respectiv 258, de la Mosilor intersectie cu Dacia, una este pe partea dreapta in apropierea serviciului de ambulanta, iar cealalta pe linia tramvaiului, la Piata Galati mai jos putin. Hmm. pot continua daca vrei, dar te rog sa alegi totusi o zona care iti este mai la indemana din ce am enumerat sa stiu despre care sa iti vorbesc.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
danat spune:
Multumesc de precizari Radu!
Atunci sa alegem: m-ar interesa toate cu exceptia celor de pe Dacia. Daca ai putea sa-mi dai si detalii despre ele, daca stii din interior....cel mai bine ar fi! Niste pareri, pliz!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Tink spune:
danat daca cauti gradi particulare gasesti destule. in zona foisor de foc exista si little friends (gradinita engleza) dar eu nu o stiu pe aia. cezar al meu e la arc en ciel http://www.arc-en-ciel.ro/ (sper sa nu ma certe nimeni ca fac reclama). al meu termina acu gradinita asta si suntem foarte multumiti. e pe str. matei voievod (chiar in spatele lic mihai viteaza)
dupa 2 ani de arc en ciel pot sa-ti spun cu mana pe inima:
ce imi place:
- sistemul educational-la fiecare ora copii fac cu o alta doamna (ex. citire, cunostinte despre om si natura, matematica)
-daca copkilu are nevoi (wc, sete, etc) iese pe hol unde e "preluat" de o tanti supraveghetoare (adica profa nu iese din clasa sa lase copilasii si sa se duca cu ala la baut apa!)
-daca copilu e un pic (sublinicez:un pic) gripat ii duc medicamente si i le administreaza dupa cum spun eu
-in fiecare luni vine o doctorita si ii controleaza (gat,urechi, febra, igiena, etc.)
-face 3 lb straine eng,fr, germ (la grupele mici cantecele, grupele mari pe roluri in piese de teatru)
-au 4 serbari pe an, una pe anotimp (copii mai timizi cum e fiul meu au ocazia de a se obisnui cu "publicul", sa fie aplaudati,etc). la fiecare serbare fiecare copil are cel putin un mic rolishor, adica toti sunt bagati in seama (si asta fara pile, sau nu stiu ce cadouri)
- din "cardul" de profe si supraveghetoare doar una ma enervat rau (dar acu nu mai face cu ea engleza), in rest toate sunt niste dragutze
- spatiul: vila separata (pe o strada f apropiata de matei voievod) ptr grupele de pitici), curte mare pentru joaca
-au spatiu de dormit separat, adica nu mananca/joaca/lectii/dormit in acelasi spatiu
- nu am avut niciodata probleme cu mancarea servita acolo
- chiar se vede pe copil ca invata multe, nu am auzit niciodata cuvinte urate (nu zic vulgare) la copii
-ii duce la teatru, circ si chiar si la biserica sa-i impartasasca o data pe an (nu's habotnici cu religia!), organizeaza tabere
-NU AM DAT NICIODAT UN BAN IN PLUS FATA DE TAXE!
ce nu imi place:
-sunt destul de multi in grupa -cam 15 copilasi
-sala de clasa e destul de mititica
-cam scump
pe site gasesti si preturile si, daca vrei, poti sa o suni pe doamna directoare serbanescu care e super dragutza si e foarte atasata de copii. isi gaseste mereu timp sa vorbeasca cu ei si cand i-a spus ceva lu' fi'miu a fost litera de lege ptr el!
una peste alta noi suntem foarte multumiti de gradi si de progresele facute de cezar!
sper sa fi fost de ajutor! noi am cautat cam 6 luni gradi ptr cezar si, in urma unor recomandari, am ales-o pe asta!