Gradinita BUNA in sectorul 2
Mamici dragi LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii, sa va traiasca sanatosi si fericiti copilasii!
Am si eu o "problema" de inceput de an caut o gradinita buna in sectorul 2 (locuim pe Mosilor) ca sa-l dau din toamna pe baietelul meu. Eu sunt pretentioasa, recunosc, adica ma cam prind cand sunt dusa cu fofirlica de catre educatoare (asa cum s-a intamplat la cresa, de ex, dar nu vreau sa-mi mai amintesc). In concluzie, as vrea sa fie curata, conditii civilizate (caldura, apa, etc) sa li se acorde atentie puiutilor, educatoare civilizate si bine intentionate, etc. Daca ma puteti ajuta cu informatii....va multumesc mult!
Stiu ca poate parea cam devreme, dar am inteles ca gradinitele bune isi formeaza grupele inca din primele luni ale anului.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Raspunsuri
eve44 spune:
Eu am incercat la 3 gradinite de stat si nu am fost multumita de nici una .In primul rind sunt f multi copii in grupa 25-30 si nu stiu cum poate o educatoare sa aiba grija de atitia ,nu au conditiile pe care le-as fi vrut eu.Plus acele atentii periodice la directoare.educatoare,ingrijitoare,fondul scolii etc.
Pina la urma am gasit o gradinita particulara care mi-a placut mult de tot si este chiar pe Mosilor.Predare in engleza ,grupe de 7-8 copii ,educatoare tinere ,dragute si bine pregatite,serbari superbe ,transport pentru copii si multe altele.Baiatul meu a invatat f bine engleza si acum ii prinde bine .
danat spune:
As vrea si numele sau numarul gradinitei daca e posibil...altfel nu ma ajuta cu nimic raspunsurile voastre! Sper sa nu se considere reclama, e ceva util multora.
maria2mami spune:
Iata ca ne intalnim si aici
Noi am sunat la gradi Waldorf si ne-au invitat sa vedem conditiile si doamna directoare sa o vada pe Maria, sa vorbeasca cu ea.....
Apoi, mai avem o solutie de rezerva, gradi 191, din titan
Sanatate multa
Maria bb & mami Mihaela
Aaa, noi locuim la Stadionul National Lia Manoliu
ROROSU spune:
Draga Meria2mami,
Aproape te urmez; la care gradi Waldorf te-ai adresat?? Si cand, caci pe mine m-ar interesa de la 1 martie !?! De fapt, pentru cand?
Multumesc, Roxana
adi_dalma spune:
Numele gradinitei: Kinderland Morel
Adresa: Str. Bozioru, nr. 14
morel@rdslink.ro
Adresa de internet: http://www.kinderlandmorel.go.ro
sm o colega care e f multumita
puicutza spune:
Si cat costa la gradi Alfabet pe luna? Cautam si noi o gradinita in sectorul 2 aproape de Iancului.
danat spune:
Mie una nu-mi place gradi Alfabet fiindca nu au curte deloc, sunt la parterul unui bloc de pe Mosilor, e adevarat ca la un pas de casa noastra, dar sa stea copiii numai in interior toata ziulica, e cam nasol. Iar cu dusul in parcuri sau alte iesiri nu prea agreez ideea, cel putin cat timp este atit de micutz. Poate pe la 5 anisori mai merge, dar nu ma bazez pe stilul de a conduce al altora...poate daca n uas fi sofat in Bucuresti nu ma gandeam la asta, insa la cati nebuni intalnesti zilnic cu masinile....nu vreau sa ma gindesc!
CORNELIAP33 spune:
Gradinita Alfabet are doua locatii una pe Mosilor 270 - cea despre care vorbeste Dana si una pe str. Ion Maiorescu nr.34, undeva pe o strada paralela cu Calea Mosior in spatele blocurilor, unde sediul este intr-o viluta si au si curte. Pretul la program lung este 7.000.000/ luna. Eu am vizitat sediul din Ion Maiorescu si este destul de ok, am avut insa o impresie de improvizatie( mai mult in ce priveste activitatea) . Nu stiu a fost ceva instinctual -n-am simtit caldura, atmosfera de gradinita pe care o doream eu. Practic nu am niste motive serioase pentru care nu mi-a placut.
Asa ca, Puicuza, daca te intereseaza trebuie sa te duci sa vezi si sa vezi ce simti tu......
Succes tuturor,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
radu300 spune:
Unde anume in sectorul 2 te intereseaza gradinite bune? Este mare si poate reusim sa mai restrangem un pic aria.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"