bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, eu vorbeam de cresa nr.13, in spatele blocului (fost) cu Materna, fiindca este mai aproape de mine, dar am inteles ca acestea doua (cresa nr.13 si Compozitorilor) sunt cele mai bune din Bucuresti si cele mai bine dotate (exceptand singura cresa privata, care este exceptionala dar extrem de scumpa pentru buzunarul meu)...vreau si eu datele fotografului, te rog

Shobo, Crinuta, si mie imi place tare mult broasca (a mea este putin altfel decat a ta, Shobo) dar deocamdata Andrei nu se omoara dupa ea...

Crinuta, chiar daca isi dau drumul mai greu la vorbire, recupereaza si avanseaza foarte repede.

Fetele care ati mai avut copii raciti: ce le-ati dat pentru tusea de la sfarsitul racelii?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, am avut senzatia ca mie mi-a placut mai mult broasca decat lui Rayan.
El e innebunit dupa telefoane, telecomenzi, calculator, tastatura, castile si microfonul, sticle goale, ce jucarii nu le prea baga in seama multa vreme.
Ieri mi-a facut ordine la hartii

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

Ieri n-am intrat, am sarbatorit-o pe andreea. uram si noi toate cele bune sarbatoritilor de ieri si azi.

Am rupt turta fetei, iar de pe tavita a ales, in ordine: banii, rujul, palmtop-ul.

O sa pun si poze curind.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

ANDREI!

Sa cresi mare, sa fii sanatos, fericit si sa aduci cat mai multe bucurii celor din jur.
Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Cine mai bea cafeaua la ora asta? Hai Patricia, contez pe tine

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Andrei Stefan, sa cresti mare !

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La multi ani, Andrei Stefan !

Si cu intarziere La multi ani si Oanei Cretu pt. ieri (te uitasem, Oana draga).

Crinuta, eu beau cafea la ora asta... inca-s mahmura dupa petrecerea de ieri a sotului.

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, mamici de fetite dar nu numai, am si io o dilema:

fetitelor cand li se rupe turta, li se taie si din motz ? Voi cum stiti, ca eu am auzit ambele variante...

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Erica, eu nu am facut nici una, nici alta, dar am auzit ( pe forum) ca fetelor li se rupe turta iar baietilor li se taie motul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Erica, eu stiu ca la fetite ii face nasa o turta, o rupe deasupra capului, apoi taie si din mot si o pune pe fetita sa aleaga 3 obiecte de pe tava. Turta se rupe pana intr-un an, iar la baieti se taie motul dupa 1 an, pana la 3 ani. Stiu astea de la bunici, e obicei stravechi, cica...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput