bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 12

V. Erica spune:
Eric a acceptat olita la 2 ani, desi am mai avut tentative pana atunci, nu l-am fortat insa.
Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani, Tudor!!
sa cresti mare, voinic, sanatos si frumos si sa iti aduca mamica ta o surioara sa te joci cu ea Patricia si
Rebecca (05.02.05)

ixxi spune:
crinuta poti sa i le tii putin sub jet de apa rece, ii mai calmeaza putin durerea (dar nu fff rece).
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

strunfita spune:
Vreau sa incep prin a va ura tuturor Un An Nou fericit, cu bucurii, impliniri, sa vi se implineasca toate dorintele si sa va bucurati de copilasii vostri!
Din pacate, eu nu am avut timp sa intru in perioada asta de sarbatori, si doar de azi am inceput lucrul (aici cat de cat mai am putin timp sa va citesc si sa scriu).
Oricum in ultimele zile acasa, am citit tot ce s-a scris in perioada in care am lipsit.
Vreau sa urez cu intarziere La multi ani!!!!! tuturor celor care au implinit un anisor.
La multi ani Tudor!!!!
Am pus si noi pozici de la Craciun in albumul Craciun 2005, pentru cine vrea sa vizioneze.
Va pupam cu drag,
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

crinuta spune:
Intre timp a venit preotul pentru Sfintirea Casei si Rayan a facut numai nazbatii: i-a luat pixul, i-a umblat in geanta, se juca cu ceasul preotului, etc.
In ceea ce priveste degetele i le-am tot masat, sper sa fie ok. Sunt f suparata.
Vai ce perioada grea traversam.
Crinuta si Rayan

BESTUTZA spune:
Buna tuturor!
IN primul rand LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele unui sfant puternic!Mamici si puiuti sa fiti sanatosi, impliniti si fiecare zi sa va aduca implinire!
Tomasa,
Sa iti traisca minunea !Sa fie sanatos si norocos!Uite asa o sa ajungem sa vedem poze de la majorat!
Noi avem din nou bronsiolita!Smabata noaptea eraam la G.Alexandrescuca dupa supozitor cu Novocaalmin si Nurofen avea 39.2!
Slava Domnului acum suntem bine, dar tusm ca o toba!
Ce bine ca ma citit despre beblusii urlatori!Si noi avem probleme cu ora de culcare si cu plansul!Mari!
NU stiu ce sa ne facem ca am ramas cu un obicei prost de la supt:cand e obosit sau plictisit Tudor vine in brate si pac baga mana in san si un deget in gura, isi posteaza capul pe umarul meu si ofteazaaaaa lung de zici ca ca mari greutati il apasa! Dedegetul in gura am zis ca ma ocup mai incolo dar asta cu mana strecurata in sanul oricui il ia in brate ma darama!
Daca stiti de pe la unul altul sa imi spuneti si mie cat dureaza si si cand trece!
http://community.webshots.com/user/bestuta

kita spune:
Eu sunt in continuare racita;
LA MULTI ANI cu intarziere, tuturor ce si-au serbat ziua onomastica sambata
In ceea ce priveste olita, de cate ori Andrei vrea sa se joace cu ea, eu il dezbrac si il pun pe ea (si de cele mai multe ori face in 10 minute cel putin pipi); Si mie imi este teama ca mai tarziu sa nu o refuze, da; acuma copilul sta pe ea si nu fuge si mai si face, chiar daca sa stiti ca nu l-am pus la ore fixw, mai mult in functie de toanele mele;
Lavinia eu zic sa stai linistita cu Natalia, ce Dumnezeu, nu iti fa griji aiurea, mai ales ca ea merge cu premergatorul de pe vremea cand altii (Andrei in speta)nici in genunchi macar nu se ridicau; Cred ca pentru ea e mai comod sa dea din picioare si sa aibe mainile libere decat sa si le preocupe cu mersul de-a busilea; dr. pediatru a zis ca daca merge in patru labe o sa isi de-a drumul la mers mult mai greu decat cei care merg direct numai in doua picioare dar sprijiniti;
Gabry ? tu nu mai zici nimic?...mai stiti ceva de ea?
Magga iti multumesc in special tie pentru traducere;
Liviana pozele le-am mai trimis si vineri pe adresa data de tine dar mi se intorc inapoi; acum le-am mai trimis odata daca nu le primesti da-mi un e-mail; adrvarul e ca sunt mari, dar am trimis si separat; sper sa mearga de data asta;
Amaya am uitat sa iti spun ca si eu l-am votat pe Andrei pe vremea cand erau numai 24 de voturi; macar sa ne spui finalul, please...
Oana? ce faci? pregatiri pentru maine?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
Multa, multa sanatate mamicilor si puiutilor raciti! Sa va faceti bine repede!
Noutati: Vlad se urca singur in pat, in canapea, dar de dat jos, se da cu capul inainte!!! Cand nu stia sa se urce se dadea jos ca lumea, cu funduletzul inainte...o fi uitat???
Ieri s-a ridicat singur in picioare in mijlocul sufrageriei si a facut 2-3 pasi singurel...incetinel, incetinel cred ca se da pe brazda!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
Anda, minunat articolul (ca si celelalta de altfel) Taifunul Irina. Ai spus f bine ca s-a incheiat cel mai greu, dar si cel mai frumos an din viata noastra.
In week-end l-am sarbatorit pe sotul meu. M-am pregatit cu cateva bunatati culinare in premiera. Voi pune si poze.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics