Fetele din America (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Super Mami,

felicitari si distractie placuta in US. De ce nu planuiesti sa petreci 3 zile in NY la inceputul vacantei? Ma gandesc ca pentru biletele de avion, Spania - NY round trip ar fi mai ieftin decat Spania - Miami.
Pe urma poti sa cumperi bilete de avion NY - MIA - Las Vegas - NY.
Ai putea sa faci tot traseul cu American Airlines, care au zboruri non stop NY - Miami si Miami - Las Vegas. Biletul te-ar costa in jur de 400 de dolari de persoana.
Sa iei trenul NY - Miami, nu-si merita oboseala, si nu economisesti prea mult, cum zicea si Conchita.
Mai uitete la preturile de la Jet Blue www.JetBlue.com daca au avioane pe ruta ta.
Ar mai fi www.orbitz.com si www.travelocity.com

numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata !...ca e 12 fara cinci:)
fetele,intrebare cu introducere: vom fi nasi.As vrea ca ,in loc de un cadou clasic obiect sau ceva,sa le oferim insurateilor o excursie undeva exotic sau undeva pur si simplu fain..ce recomadari de agentii,ce dealuri bune ,ce sfaturi ne dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Bic, asta e si problema mea! Cum adica, sa cintarim bebe la 1-2 luni? Tocmai acum, cind e perioada cea mai sensibila in cresterea lor?
Un cintar de bebei e cam scump, totusi, 100$! Pentru noi, cel putin, e mult acum, sa dam 100$ doar pt. asa ceva! Iar cintaritul pe cintar de adult, cu bebe in brate, am incercat si nu e citusi de putin fidel. Am vazut a doua zi, la cabinet, cit avea de fapt. Nici macar pe aproape!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Simina si alte mamici interesate, o alta solutie ar fi sa inchiriati saptamanal un cantar pt. sugari,se gasesc in unele farmacii, asa faceam eu in Germania,costa 8 centi pe zi,trebuie sa existe si la voi posibilitatea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Laura,

felicitari. Ce nasi generosi!
Daca sant tinerei si cu chef de distractie, incearca Club Med - St Marteen sau Punta Cana, au unul si in Florida (Sand Pipper - cred), in cazul in care nu vor sa iasa din US. Mai au cateva in Mexic, mie imi place mult cel din Cancun, dar cred ca e inca in renovatie dupa ce au trecut 2 uragane anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

quote:
Originally posted by Siminaf

Bic, asta e si problema mea! Cum adica, sa cintarim bebe la 1-2 luni? Tocmai acum, cind e perioada cea mai sensibila in cresterea lor?
Un cintar de bebei e cam scump, totusi, 100$! Pentru noi, cel putin, e mult acum, sa dam 100$ doar pt. asa ceva! Iar cintaritul pe cintar de adult, cu bebe in brate, am incercat si nu e citusi de putin fidel. Am vazut a doua zi, la cabinet, cit avea de fapt. Nici macar pe aproape!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Simina si alte mamici interesate, o alta solutie ar fi sa inchiriati saptamanal un cantar pt. sugari,se gasesc in unele farmacii, asa faceam eu in Germania,costa 8 centi pe zi,trebuie sa existe si la voi posibilitatea asta.

Multumesc mult de idee.Voi intreba si eu pe la Walgreens si Rite Aid, ca alte marmacii nu stiu.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Stiu ca poti sa inchiriezi de la spitale cu aprox 75$ pe luna un cintar de bebei Medela extrem de accurate (poate si farmaciile au programul). Cauta pe site-ul Medela si acolo iti da cel mai aproape loc de unde poti "rent" baby scale,
A
$75 pare mult, poate ar fi mai bine sa iti cumperi unul supersofisticat digital si f precis pentru intreaga familie sa va ramina si il folosesti cum ti-au zis si fetele,

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu am gasit nimic de genul asta pe Medela.com. Dar probabil ca vom cumpara unul pina la urma, am gasit chiar cu 50$.
Multumesc de idei.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc mult,mult.
Eu ziceam M - NY - LV...ca erau mai insirate si intr-o oarecare ordine.
Prietena mea mi-a zis ca de la NY la LV e cam 400 biletul, iar tipa de la agentia noastra a zis ca il are la 70/pers.
Ma miram de diferenta....o sa o rog sa verifice.
Preferam trenul din motive...de liniste. Sunt destul de ingrozita de atata drum, ma gandeam ca mai evit un stres....dar daca e asa lung drumul ma stresez ce sa fac
M-ati ajutat foarte mult, multam.
Ca sa fiu sincera NY ma incanta cel mai tare. Data viitoare o sa facem o calatorie mai lunga acolo.Am primit viza pe 10 ani...asa ca sa tot venim.Pupici si by by...sau by by baby cum zice Isabel fetita mea

Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by super mami
preferam trenul din motive...de liniste. Sunt destul de ingrozita de atata drum, ma gandeam ca mai evit un stres....dar daca e asa lung drumul ma stresez ce sa fac

nu ia asa mult cu trenul pentru ca e drumul lung neaparat, ci ca e super greu sa gasesti legaturi directe imediat si stai cu orele prin gari, asta e problema, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Super Mami, cu trenul faci 27-30 ore (sau mai mult, daca iei cu legatura) de la Miami la NY. Si ca sa ai un pret mai convenabil (vreo 350$), trebuie sa stai in fund, cu picioarele atirnate, ca nu e prea mare distanta intre scaune. Daca vrei cabina, mai platesti vreo 300$ sau mai mult.
Vezi aici
Eu nu as alege varianta cu trenul.
Cu avionul faci vreo 3 ore, care trec f repede, mai ales ca au si tv la care sa te uiti.
Mie imi place Delta Song, varianta mai noua a lui Delta, pt ca e f frumos colorat in interior (cu scaune de piele), ai programe o gramada pe tv - in fatza fiecarui scaun - (chiar si trivia) si personal mult mai atent si vesel.
Perioada (aprilie) e fff faina pt Miami; atunci e sezonul aici, in Florida, si o sa iti placa f mult.

Bic, Siminaf eu am avut programari pt controlul Evei la 2 sapt, 1, 2, 3, 4 luni, apoi m-au mai chemat la 6 luni, dar cu citeva zile inainte de 5 luni am sunat si le-am spus ca vreau o programare doar asa, ca sa se uite dr la Eva, sa o masoare si sa o cintareasca. Incearca si tu sa suni si sa le ceri programare, daca nu vrei sa cumperi cintar.
Eu nu am cintar acasa; tot timpul am asteptat programarile la dr ca sa o cintareasca, pt ca imi dadeam seama cit de mult lua in greutate si cit crestea dupa felul in care incapea in hainute, adica ii ramineau mici imediat .
Acum, urmatoarea programare a Evei este la 9 luni, dar sigur nu voi astepta pina atunci, o sa sun sa o programez si la 7, 8 luni pt control.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput