biscuitzii?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Eu n-am folosit niciodata biscuiti - si nici nu voi folosi. Fetitza mea de 1,1 ani roade cu pofta, prin parc, feliutze de orez expandat sau multicereale expandate. Sunt absolut ecologice, fara nici un E si fara sare (cele cu orez, foarte potrivite pt. varste mici, cand glutenul este interzis). Se gasesc la Cora (si nu numai) si se numesc Panite de la Nutrizzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

pai decat biscuiti...mai bine felii de mar,para etc. sau sa suga dintr-o bucata de portocala.

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danig spune:

Eu nu i-am dat biscuiti si nici pe tine nu te sfatuiesc sa-i dai.Nu faci decat sa-l umfli degeaba pe copil.Foloseste cereale in functie de varsta bb-ului, ca se gasesc la toate farmaciile, pe care le poti combina cu pireul de fructe. Sunt mult mai hranitoare decat banalii biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ce fel de biscuiti dati bebeilor?
capra cu trei iezi
deoarece contin numeroase E-uri, voi dati biscuiti copiilor, si daca da, de care? adaugati biscuiti in piureul de fructe sau numai cereale? mai dati mar cu biscuite ca pe vremuri? voi cum procedati, mamicilor?
sanatate

OrbuGabi

Buna ,eu i-am dat si inca ii mai dau din cand in cand piure de fructe cu biscuiti,este adevarat ca contin numeroase E-uri dar ce nu contine E-uri in ziua de azi?Eu una i-am dat Coconotos si Daydream-RoStar.

alice2004
Heheee, problema mare cu E-urile astea !!
Cit a fost Andrei mik, ii mai cumparam biscuiti de la Hero, dar cum nu era incintat de ei, am renuntat, ca mai dadeam si o gramada de bani pe ei ! Acum vad ca si cei de la Nestle au scos cutie cu biscuiti !! Asa ca poti alege din cele doua variante, daca vrei ceva mai de calitate !
Baietelul meu care a implinit de curind doi ani nu prea maninca biscuiti, poate si pentru ca nu i-am dat des, uneori mai vine mama mea care ii ofera si mai roade unul-doi, dar eu am mers pe cereale pe care le amestec cu fructe ! Mi s-au parut mai valoroase din punct de vedere nutritiv decit biscuitii din comert ! Eventual, poti alege o reteta de biscuiti pe care sa ii faci in casa, asa vei sti exact ce ingrediente pui !
Va doresc numai bine tie si cucuietzilor tai !

roxivan
Darius papa mar cu biscuite de la 5 luni, cate un biscuite pe zi. Noi cumparam biscuiti populari.

Monica-Elena
Mihnea mananca biscuiti de la nestle si de la hero. ii dau mai mult in manuta ca asa nu se prea omoara dupa ei.

felicia74
p'tit biscuit de la Nestle.

madau
Si eu tot P'tit Biscuit de la Nestle ii dau.

kid2003
Ii dadeam si eu P'tit Biscuit de la Nestle, o iei la goana daca citesti ce "minuni" contin. Am gasit la Mega Image, de curand, un sortiment de biscuiti facuti in Republica Moldova, din ovaz, sunt si unii cu fructe...zic ei. Eu i-am luat de ovaz (ii recunoasteti pentru ca sunt in punga transparenta si pe eticheta din mijloc scrie Produs fabricat in Rep. Moldova). Sper sa nu ma duca cu presuletul si sa scrie la ingrediente altceva decat contin ei, pentru ca lista de ingrediente e absolut inofensiva, sunt biscuitii fara E-uri, fara afanatori si fara conservanti. Mi se par super la gust, sunt mai tari, dar pasati cu fructe nu se simte chestia asta, si au un gust absolut extraordinar, zici ca sunt facuti de casa. Incercati-i. I-am dat fetitei mele de 11 luni dupa ce a facut o intoxicatie alimentara (banuim ori iaurtul ori biscuitii mancati) si se simte bine...nu ii mai schimb deocamdata.

Ela2001
la inceput i-am dat biscuiti populari, dar acum nu-i mai plac caci sint f tari si n-au nici un gust.
i-am dat biscuiti Hero, dar nu de multe ori caci, fiind f moi, ii minca prea repede si nu vroiam sa-i dau prea multi.
acum ii dau biscuiti de graham.
am incercat si cu biscuitii cu ovaz de la Mega Image, dar nu i-au placut; am gustat si eu si nu sint buni deloc (parca sint din carton).

bubu05

Petit de la Elite - Merlin. Iau cu baxul , dar mananca doar 2 cu lapte dimineata. Pe la 6 luni cand am inceput sa-i dau ii cumparam Hero.

Ramona J
Cit am fost in RO i-am dat tot cei de la Hero sau Leibniz. Cei cu animalute ii mai gasiti la Sebastian. Parca Primavara se numeste complexul ala?! Am uitat.
La amestecuri foloseam cereale pentru bebelusi. Biscuitii erau pentru rontait.

fica
cand era f mic mi-a dat pediatra o reteta de biscuiti de casa, dar acum la 2 ani ii dau de oricare, de multe ori isi alege el.
se mai intampla destul de des sa ii iau de la Ana fursecuri cu stafide pe care le rade

theo_2004
nestle si liebniz cu tarate. cand am ocazia sa cumpar din austria sau germania luam si milupa si nestle (care nu seamana cu cei din Ro) si liebniz zoo (sunt in forma de animale salbatice; am gasit o singura data si in gima, la mall berceni)

salma2005
MERLINsimpli, nu cu crema. ii dau sa roada asa,1-2, si iau mai multe pachete si le dau prin masina de tocat nuci, rezulta o pudra de biscuit pe care i-o dau cu fructe, cu branza calcica, si pe care o dozez cu o masura de la lapte praf(2-3 masuri). Inainte am avut MELLIN - BISCOTTO GRANULATTO, dar s-a terminat si nu au mai gasit cei de-acolo sa ne trimita.

J G

Eu ii dau Leibniz Diet, fara zahar.
Theo2004, unde ai gasit sortimentele de Leibniz cu tarate? AU zahar?

luizza
Buna
Eu Mariei ii dau de la Gerber sunt foarte buni si nici nu contin gluten......
Ii plac mult de tot dar tot asacand ii fac fructe pasate adaug cereale tot Gerber de grau si sunt foarte bune
Sanatate

Mergi la inceput