Servicii medicale proaste si pe bani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luky spune:

Ileana, nu am avut nici un termen pe foaie si nu cred ca cei de la protectia consumatorului o sa ma ia in seama.
Cert e ca la ei nu o sa mai mai duc. Nu prea stiu nici o cale sa le fac reclamatie si deci, nu raman decat cu supararea ca am dat f multi bani pt niste servicii de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by lizy

Siminaf, daca tot ai lucrat la policlinica, spune-mi si mie unde pot sa-mi fac si eu o termografie la sani ?

Vorbesti de Termografie la sin? Eu am facut una la Cabinetul Termomed, Str Vladislav Voievod, nr 20-22. Tel 242.14.46, 031.40.52.932 sau 0788.325.788. E imediat in spate la Kaufland. Doctorita de acolo mi s-a parut o tipa super si o femeie foarte deschisa. O cheama Caranica. Ca metoda de investigare mi se pare o metoda comoda, fara complicati si rapida. O prefer in locul unei mamografii, care am inteles ca are niste restrictii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, dar ca sa-mi fac niste teste la ochi. Nu consult oftalmologic, ci analize din secretia oculara, unde as putea face? Va intreb, pentru ca eu am programare tot la Medlife si m-ati speriat!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput