Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Cu atatea vesti, mai observati dc ma laud ca am semnat ctr cu cameramanul ?! cu tot cu poze ne costa 14.200.000, dar am un filing k ajungem la 16... avans am dat 3 mil... si am vb cu el sa ne faca niste efecte speciale.. voi avea, de ex. si artificii si porumbei, fara sa platesc agentii pt asta... si v-am spus k la biserica am un ditamai stolul de porumbei, grau imi tb...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Initial mi s-a parut cam scump, dar dupa ce am citit inca o data mesajul tau....mi-a cam trecut. Daca o sa ai si artificii si porumbei...eu zic ca eu un pret bun. FERICIT-O.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Raza! Sa fie intr-un ceas bun! Si sa va faca niste poze exceptionale si dvd-uri pt o viata! Te observam, sa stii!

quote:
Originally posted by Raza de soare

Cu atatea vesti, mai observati dc ma laud ca am semnat ctr cu cameramanul ?! cu tot cu poze ne costa 14.200.000, dar am un filing k ajungem la 16... avans am dat 3 mil... si am vb cu el sa ne faca niste efecte speciale.. voi avea, de ex. si artificii si porumbei, fara sa platesc agentii pt asta... si v-am spus k la biserica am un ditamai stolul de porumbei, grau imi tb...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili! ce frumos ca in sfarsit ninge!

LA MULTI ANI, KRELIA! SA FII SANATOASA, IUBITA, SA AI PARTE DE NUNTA TA DE VIS, SA TRAIESTI SI SA NU MAI IMBATRANESTI!

GIO, nastere usoara! misto, vine primul bb!

toate fetele, sarbatorita si mamica!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

bravo, RAZA! sa fie intr-un ceas bun si sa-ti iasa super amintiri!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Ce zi frumoasa!!!!!!! La multi ani, Krelia, sa fii iubita, fericita, sa ai tot ce-ti doresti si tot ce-ti pui in minte sa iasa exact asa cum ai visat!
Giova, tinem pumnii stransi, si asteptam cu inima la gura noi vesti de la tine! O sa fie bine!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Dragele mele, La Multi Ani pentru 2006, sa fiti sanantoase, iubite, cele mai frumoase miresici cu cele mai frumoase nunti, sa aveti parte de tot ce-i mai frumos si mai bun pe lumea asta! Si scuze pentru absenta indelungata, dar am fost in concediu si a fost mai rau ca la munca, tot timpul a aparut ceva de facut
Krelia, La Multi Ani si ....aceleasi urari
Gio, nastere usoara, sunt convinsa ca o sa fie bine si ca o sa ai un bebe sanatos si frumos, iar tu ai sa fii o mamica tare fericita
Am auzit eu ceva de o intalnire sau m-a lasat si auzul, nu numai memoria? Cand, unde, cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Azi am inima mai la locul ei, fata d eieri, cand era in gat... Am vazut aseara o garsoniera mult maui umana decat cele vazute pana acum, ceea ce inseamna ca speranta exista. Era mare, decomandata, cu loc in bucatarie si baie, cam cum avem acum, ca spatiu vorbind. Ce nu ne-a convenit a fost c anu avea termopan, si pe langa geamurile alea batea vantul, si proprietara vroia sa lase o gramada de lucruri personale pe acolo, plapuma, patura, bla... Pai daca si le lasa ea, io cu ale mele ce mai fac? le duc la mama?
Ma rog, important e ca speranta exista.
La interviu n-am mai ajuns, l-am reprogrmat (iar) pentru luni...
Fetele, mai am 7 luni jumate pana la nunta. Ia ziceti-mi, ar trebui sa ma grabesc cu DJ-ul, fotograful si cameramanul? Datele de contact le am deja, mai ramane doar sa ne vedem. As cam prefera sa trec de luna asta nebuna, ca sa ma ocup de astea. Ce ziceti, e prea tarziu atunci?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Krelia, la multi ani scumpa! SA fi sanatoasa si sa iti indeplineasca DD toate dorinte. SA ai o nunta ca in povesti!
Gio, nastere usoara! Asteptam vesti.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor e super frig afara dar imi place tare mult ca ninge si abia astept sa intru in week-end ca poate ne plimbarim si noi pe undeva
Kreliuta inca o data la multi ani si tot ce iti doresti...si o nunta ca-n povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
Daca o sa ai si artificii si porumbei...eu zic ca eu un pret bun.

Vor fi doar efecte !... adica, practic, la nunta nu vor fi artificii, doar pe dvd le va insera... cu porumbeii, am de ales, 2 albi, filmati la alta nunta sau va filma porumbeii bisericii... pe care-i vom ademeni cu paine, grau, etc...

Raza de soare

Mergi la inceput