Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Krelia!!!!
Fetelor cred ca s-a rupt apa.
gio si bb Marco 39s+1z

Te pupa fata si iti tine pumnii ....asteptam vesti de la Clau!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor!!!!

La multi ani Krelia (care sforaie momentan, pt ca am sunat-o eu sa-i urez alea alea si dormea de zor)...deci mai dureaza pana apare !!!!!
Dar noi petrecem aici in lipsa ei.

SUNSMILE, am westie, da!! e fetita (zi-mi ca ai baiat ). Glumesc, e super catel.

Ma bucur ca v-au placut pozele care le-ati vazut, si nu sunt asa mica, o sa ma vedeti la intalnire daca se tine. Cand se tine, unde? Hai cine baga organizarea?
Cat despre vremea de afara, e frumos, ninge, si inca nu e f frig, deci place....dar cu tractiunea mea pe spate la masina sa ma vedeti titirez pe sosea de dimineata ....dar soerul din mine a razbit .

Pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ciciep

pentru verisorica mea, viitoare nasica acai24!!

Si de la mine !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Krelia, oare ce sa iti urezeze fata? , ar fi atat de multe, asa ca sa o luam metodic:
- multa sanatate in primul rand
- multa fericire, sa fi iubita (eu stiu ca esti dar trebuia sa iti urez )
- sa ai o nunta ca in povesti, asa cum iti doresti si sa fi o mireasa frumoasa!
- si nu in ultimul rand....sa ai o familie frumoasa si fericita si astept sa ma anunti ca astepti .

Te pup si....."La Multi Ani!"

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Plici chiar e baietel! Alex...dar e micut inca, are doar 2 luni. A ta cat are? Ba esti micuta, nah nah

quote:
Originally posted by plici plici

neata fetelor!!!!

La multi ani Krelia (care sforaie momentan, pt ca am sunat-o eu sa-i urez alea alea si dormea de zor)...deci mai dureaza pana apare !!!!!
Dar noi petrecem aici in lipsa ei.

SUNSMILE, am westie, da!! e fetita (zi-mi ca ai baiat ). Glumesc, e super catel.

Ma bucur ca v-au placut pozele care le-ati vazut, si nu sunt asa mica, o sa ma vedeti la intalnire daca se tine. Cand se tine, unde? Hai cine baga organizarea?
Cat despre vremea de afara, e frumos, ninge, si inca nu e f frig, deci place....dar cu tractiunea mea pe spate la masina sa ma vedeti titirez pe sosea de dimineata ....dar soerul din mine a razbit .

Pupicii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michellee

Bucuresti - Targul de Nunti Sofitel 10 - 12 Februarie 2006.

Poate vreti sa vizitati!
michellee

....in sfarsit...de cand asteptam ...vin la Bucuresti la targ si ne intalnim...abia astept sa va cunosc Ralu, Krelia, Gio, Raza ...si celelalte evident!!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

[quote]Originally posted by SunSmile

Plici chiar e baietel! Alex...dar e micut inca, are doar 2 luni. A ta cat are? Ba esti micuta, nah nah[quote]

hihhi are un an si 4 luni...dar asteptam sa se faca al tau mare :)
oricum ai facut super alegere pt catel, mai ales daca stai in apartament si nu in casa cu, curte.

Mah, nu sunt micuta sunt cam slabanoaga asa...adica ce micuta vezi tu la 1.69m si 50 de kile, a? hiihihih
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cu atatea vesti, mai observati dc ma laud ca am semnat ctr cu cameramanul ?! cu tot cu poze ne costa 14.200.000, dar am un filing k ajungem la 16... avans am dat 3 mil... si am vb cu el sa ne faca niste efecte speciale.. voi avea, de ex. si artificii si porumbei, fara sa platesc agentii pt asta... si v-am spus k la biserica am un ditamai stolul de porumbei, grau imi tb...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Cu atatea vesti, mai observati dc ma laud ca am semnat ctr cu cameramanul ?! cu tot cu poze ne costa 14.200.000, dar am un filing k ajungem la 16... avans am dat 3 mil... si am vb cu el sa ne faca niste efecte speciale.. voi avea, de ex. si artificii si porumbei, fara sa platesc agentii pt asta... si v-am spus k la biserica am un ditamai stolul de porumbei, grau imi tb...

Raza de soare

Cum sa nu te observam....e o zi mare pentru Gio si Krelia...dar mai vedem asa cate putin si pe langa..adika uite pe tine!!! felicitari pentru poze...abia astept sa te vad miresica!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Listuta :

5.01.2006
kateryna - ora 23.30

6.01.2006
Krelia
SunSmile
jesia