Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
kateryna spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Apropos de licentza...
Fetelor... nu lucrati nici una la o firma de cercetari de marketing... sau la departamentu de marketing care sa ma ajute si pe mine pt licentza...
Nunta noastra
Poze
Andreea eu mi-am facut lucrarea pe marketing. Da-mi un PM, poate te pot ajuta cu ceva.
Nunta noastra
Cununie civila
kateryna spune:
Rallu nasol moment. Oricum noi iti tinem pumnii ca sa iasa totul asa cum vrei tu.
Nunta noastra
Cununie civila
ralucah spune:
bey si eu care credeam ca o sa fiu singura care bantuie duminica pe aici
Krelia nu stiu daca ai primit mesajele mele pe mess asa ca iti mai zic si aici inca o data La multi (b)ani si sa ai multe clipe fericite in acest an.
Gio felicitari pentru bebel sa iti traiasca sa va lumineze viata cu veselia si dragalasenia lui.
Eu sunt cam zombie la ora asta dar si super fericita , ieri am avut prima nunta pe 2006..si chiar ma gandeam la Gio pentru ca fost nunta si botez in acelasi timp..aveau un bebe asa de frumooooos..mai fetelor daca il vedeati nu il mai lasati din brate..era asa de blond si de bucalat..si dansa in carut ..si cu niste ochisori albastri albastri..si leit mami a lui!!
Nu mai zic ca il imbracasera intr-un costumas identic cu al lui tati si cu o basca smechereasca pe cap de iti venea sa il mananci.Erau super haiosi si asa de frumosi toti trei!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
SunSmile spune:
Stomatologie Rallu? Sau ce? Ca poate te poate ajuta cineva..mai stii? Bafta multa si fruntea sus..o sa fie bine!
quote:
Originally posted by Rallu
Fetelor eu nu-s in sesiune.
Ultima sesiune si licenta le-am avut anul trecut in septembrie si le-am trecut cu brio.
Offf...cand ma gandesc ca eu credeam ca acum o sa ma linistesc dupa 6 ani de facultate :(((
N-a fost asa... Dupa cum bine mi-a zis cineva, in meseria asta (medic) nu prea iei pauza de la invatat.
Ei bine nu mi-am gasit de lucru si pt. a ocupa un post intr-o policlinica fosta de stat trebuie sa dai examen (ca sa nu mai spun ca policlinica e intr-o comuna langa Bucuresti pt. ca in Bucuresti nu ai loc de pilosi).
Si inca ce examen...licenta era mic copil pe langa el.
De-asta invat eu acum de disperata...si nici macar nu stiu sigur cand e examenul ca-l tot amana.
Totusi cred ca saptamana viitoare e termenul limita.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
kateryna spune:
quote:
Originally posted by ralucah
bey si eu care credeam ca o sa fiu singura care bantuie duminica pe aici
Krelia nu stiu daca ai primit mesajele mele pe mess asa ca iti mai zic si aici inca o data La multi (b)ani si sa ai multe clipe fericite in acest an.
Gio felicitari pentru bebel sa iti traiasca sa va lumineze viata cu veselia si dragalasenia lui.
Eu sunt cam zombie la ora asta dar si super fericita , ieri am avut prima nunta pe 2006..si chiar ma gandeam la Gio pentru ca fost nunta si botez in acelasi timp..aveau un bebe asa de frumooooos..mai fetelor daca il vedeati nu il mai lasati din brate..era asa de blond si de bucalat..si dansa in carut ..si cu niste ochisori albastri albastri..si leit mami a lui!!
Nu mai zic ca il imbracasera intr-un costumas identic cu al lui tati si cu o basca smechereasca pe cap de iti venea sa il mananci.Erau super haiosi si asa de frumosi toti trei!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Asa ar fi trebuit sa fie si la noi
Nunta noastra
Cununie civila
ralucah spune:
oooof daca stiam asa mai bine nu scriam, imi pare tare rau iubita, nu am vrut sa te fac sa plangi.
quote:
Originally posted by kateryna
[quote]Originally posted by ralucah
Asa ar fi trebuit sa fie si la noi
Nunta noastra
Cununie civila
www.happy-family.ro
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Primit primit
Mersic frumos pt urari!!
Cand mai intri, da si tu un buzz...ca sa vorbim...sa alea alea..intelegi tu [;)}
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Stomatologie Rallu? Sau ce? Ca poate te poate ajuta cineva..mai stii? Bafta multa si fruntea sus..o sa fie bine!
Stoma sa traiti...manca-o-ar mama de meserie ca mi-a mancat zilele!
Asa-mi trebuie daca m-am apucat de o meserie unde n-am spate deloc...toti ai mei sunt ingineri, inclusiv puiul.
Daca ma poate ajuta cineva asa zice SARU'-MANA !
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
a.cicel spune:
[font=Book AntiquaSESIUNE????????? Mai bine nu deschideati subiectul. Ca si eu incep sesiunea pe 19 februarie. Si dupa cum stiti am examen si pe 25 februarie. Iar eu nu am invatat nimic. Si mai am de facut si 11 referate, din care unul pt nota. Anul asta m-am cam lasat pe tanjala. Toti colegii ma suna, imi cer informatii despre referate si nu le vine sa creada cand le spun ca nu am nimic facut, ca nu m-am apucat de invatat, ca poate imi inghet anul. Numai de examene nu imi arede acum cand mai am o luna jumate pana la nunta, vine si BB...Am innebunit rau de tot.[/font=Book Antiqua]
POZE